6081
-
#767 jobb esetben 12 nap... -
#766 12 nap és kiderül hogyis van ez -
#765 Only teljes, demora már ÉN nem tartok igényt. :D Kösz a soksoksoksok infót. :-) -
#764 Ironside ismét megszólal.
Eszmefuttatás a szinkronmunkáról.
A forgatókönyvről. -
#763 demot(ill. teljest) adnák már ki, ne a videokat :))
amúgy thx -
#762 Feature 1: sztori, karakterek, kütyük.
Feature 2: "morality" rendszer.
Feature 3: még több sztori és karakterek. -
#761 Hát nagyon remélem hogy nem. Sok emberrel kibasznának ezzel. -
#760 Az eddíg kiszivárgott félhivatalos gépigény szerint a solo mode csak SM3.0-val megy, a multi része tutira menni fog 2.0-val, szerintem az 1.1 nem lesz támogatva. Az, hogy a solo tényleg csak 3.0-s lesz-e, azt nem tudni biztosan. -
#759 Remélem ebbe a SC-be nem csak 1.1 és 3.0-ás Shader model lessz... Belerakhatnák a 2.0-ásat is. -
#758 Ittaz upcoming releases menüpont alatt nézzétek meg mi fog megjelenni október 17-én.(Sose hallottam még arról a játékról) -
#757 Itt van a harmadik Ironside video. Ebben arról beszél, hogy a netes játékosok sokkal "informáltabbak" mint az átlagember, mert amíg játszanak, addig a világ más országainak politikai helyzetét meg tudják vitatni az ottélőkkel. :D
-
#756 nos többféle dátumot irtak már nekem ide, választottam egyet, s azt beállitottam:))
amúgy a teljes akar lenni -
#755 Csá!
Meddig húzzák még ezt a szerencsétlen játékot?
Ez a visszaszámlálás amugy meddig számlál vissza?
A teljes game-ig vagy csak a demoig?
Jo lenne már jáccani vele:) -
6600GT #754 hy! szerintetek ez a game le lesz optimizálva? nem úgy mint a FACE of War!a mostani játékok szerintem nem a graf miatt olyan nagy a gépigény hanem azért mert eleve úgy csinálják hogy nagy legyen, és mi bövitsük a gépet:) de igazuk van:( -
#753 Folyt.köv. -
#752 Ironside röviden mesél az új Samuról. -
#751 Van régiókód a dvd-ken ( az, hogy a játék lemezeken is van-e nem tudom ), meg lehet piszkálni a dvd meghajtók firm-jét, de könnyen a kukába mehet utánna, mint az én jó kis teac dvd íróm :( -
#750 Hát lehet végülis van eu,usa... kiadás szal lehet hogy van benn valami de az biztos hogy ez nem hardver hanem windows függő mert abba állítasz be régió telepítésnél! Arra meg sztem van valami progi! (Mondom szerintem, szóval lehet hogy nem így van! ) -
#749 ott is van olyan, hogy csak 5ször változtathatsz...
amiből az első akkor el is vész, mikor az első régiókódos lemezt rakod be... az biztos, hogy lejátsza, csak, hogy nem állít-e rajta egyet... -
#748 Régiókód nem játszik szerepet haver amcsi NFS MWBE-tól eredetiben! Filmen van csak régiókód mert azt a lejátszókba beleépítik de mondjuk nem tom a szgép hardverekbe ezt hogy korlátoznák??! -
#747 Most én is írhatnám a konfigom meg minden de sztem annak akinek azért ven egy vasa amin elfut farcry ut2004 meg ct annak simán nem kell fosni mert ez se húz sokkal többet a probléma max csak a gyártók szrződéseitől függ bizonyos grafikus kártyát gyártó cégekkel!! Ugyanis közös piaci érdekegyezések hogy minnél többet el tudjon adni mindenki! Tehát ha nem ment el a dolog nagyon a profithajhászatra akkor nincs nagy gáz! -
#746 régió-kód játéknál nem játszik??? -
#745 akkor megrendelem amcsiból:D -
#744 Amerikában esetleg ^^, aztán 3 nap a késés az eu-s és az amcsi között. szvsz. -
#743 gamespot szerint okt 24.
ITT A LINK -
Code92 #742 akkor már csak 20 at kell aludni:D -
#741 grr :( -
#740 ne már -
sorrow #739
A PC-s változat október 27-én jön.
(Ezt a gamekapocs.hu-n láttam.)
-
#738 ok bocs, nemtudtam... -
#737 mert egy lejjebbi linkben ezt a dátumot láttam, ezért ezt állitottam be -
#736 akkor itt apc-s topikban mér az van kirakva????! -
#735 több mint 12 nap, akkor az xbox360 verzió jön. A PCs kb. 1 héttel később -
#734 Engem már nem érdekel a demó, én már a TELJES játékot akarom. Márcsak 12 nap.
A UBI szopja le a demóját! -
#733 lesz egyáltalán demo??? -
#732 2 új Trailer -
csoola #731 akkor hüdejó -
#730 látszott az! még majdnem vicces is volt -
csoola #729 csak hülyéskedtem de ha ez nem látszik az a te bajod -