6081

• ati2002
    Pls ne idegesíts az ilyen hozzászólásokkal, mint az utóbbi 2.
    1. tök mindegy milyen védelem lesz rajta mert úgyis ki lesz kerülve
    2. megvenni a játékot feleslegesen? LOL! ilyet még nem hallottam és erre a játékra nézve sértő kijelentés
    szerintem. ;)
  • mike0013
    nem, nem keverem, csak szeretném nem fölöslegesen megvenni a játékot...
  • Muki100
    szerintem te kevered a kettőt
  • mike0013
    inkább sajnos Securom 7 lesz rajta... sokkal jobb volt a starforce...
  • Balumann
    Ennyi baromságot amit itt írogatnak :D
    Na, Xbox360-ra, vagyis konzolokra előbb kinnvan mint pc-re. PC-re nforce szerint okt 19, más hírek szerint később, 24-27-29 környékén várható, és ezt majd meglátjuk hogy nforce-n mikor lesz fenn...
    A védelme Securom 7-es lesz, a starforce -t elhagyta már. A starforce volt a lehuzogatós, illetve a starforce 4-en már az se segített, de szerencsére ez securom 7-es lesz. Egy securom loaderrel, ilyen megnyitóval lehet majd elindítani, megkell nyitni vele az exe-t, meg bekell mountolni daemonnal a képfájlt. Vagy még sok megoldás van, lehuzni a meghajtókat nem kell! (előfordulhat hogy eszközkezelőbe ki kell tiltani!)

És nem kell mindenkinek beírni hogy ki szerint mikor jön, majd megfogjuk látni!
  • ati2002
    szerintem is.
  • Alien1024
    eszt honét szeded???
  • AMD Norbee
    igen, igen nforce-on már kijött xboxra....sztem még éjjel feltolják a pc verziót
  • hykao #799
    Kicsit kezd sok lenni az OFF, meg a baromság...
  • Daveee
    kijött xr60 ra
  • ThugEdge
    100% hogy nem sf lesz,de még esetleg azzal az onlineos védelemmel rákúrhatunk,de mondjuk és le is szarom,mert ha mást nem és nem lesz jól kipróbáható verzió úgyis megveszem
  • Gerbill
    Én ha jól tudom az UbiSoft a King kong(vagy a PoP:TTT, nem tudom pontosan melyik) után bejelentették, hogy teljesn szakítanak a Starforce-val. Azóta nem is adtak ki ilyen védelemmel játékot.
  • csoola
    nekünk az isjo:P
  • mike0013
    de csak primitív módszerrel (meghajtó lehúzással) lehetett anno elindítani-.-
  • csoola
    és a popot 3 nappal a megjelenés után elinditottam, nem volt nehéz;)...
    de ezt hagyjuk, azért irok, mert én is várhatom a játékot, jövö hét szombaton uj gépem lesz!!!
  • ThugEdge
    jóóóóóó megelőztél
  • ThugEdge
    na gyermekek:
    megindult:Splinter.Cell.Double.Agent.PAL.XBOX360-Allstars
    és ezzel kezdetét veszi a fék hegyek felbukkanása
  • Sland
    Splinter.Cell.Double.Agent.PALL.XBOX360-Allstarts

Hát X-BOX360-ra már van teljes...
  • Gerbill
    "Az UbiSoft ma jelentette be, hogy elkészült a Splinter Cell Double Agent Xbox 360-ra írt demója, amelyet egyből ki is adott az Xbox Live rendszerre. Az XBL Marketplace-n elérhető nem teljes változat közel 700 Mb-ot nyom, amely többjátékos módban játszható: egy pályán versus módban (kémek az őrök ellen)."
    Gamepress
  • Gerbill
    Ez a reklámos verzió hülyeség. A másik már inkább életképes elgondolás. Nekem is van egy tippem. Az UbiSoft rájött, hogy van olyan ember aki akármilyen védelmet tesznek rá, akkor sem fogja megvenni, meg van olyan rajongótábor(ami az Splinter Cell-nél gondolom elég nagy), aki mindenképp megveszi. Lásd a Company of Heroes, semmi védelem nem volt rajta(talán CD-key) és mégsem volt veszteséges, mert jól volt megreklámozva, jó játék volt stb.
  • Balumann
    jobb teoriám? ez hogy jött? :D
    *jobb tippem
  • Balumann
    Nekem jobb teoriám van. Annyi levelet kapott, hogy b***szák meg a védelmükkel, meg az hogy tönkretette egyes emberek dvd meghajtóját, meg gépét, hogy megunta, és inkább visszatért securom 7-re ^^
    Legtöbben e-mailbe közlik a játékkészítővel a hibákat, többen mint forumba. Ha csak 2x annyian közölték az ubi-val e-mailbe mint forumokba akkor már éppen elég ^^
    Mindenki utálja a starforce védelmet, valahol tűntetnek is ellene. Inkább visszaállt securom 7-hez.

Nforce.nl -en okt 19 van írva megjelenéshez (PC)
    Sajna pénzem nem lesz megvenni, ha kis pénzem is van és valami ilyesmire költöm akkor gépalkatrészt veszek :( Úgyhogy marad a hamachival való multizás (remélem jó lesz valamennyire a versus)
  • tnm #785
    van egy tippem miért:
    a hármat nem tudták sokáig feltörni és így alig látta valaki az AMD 64, meg nvidia reklámokat, amik a játékban vannak
    ellenben a B&W2-vel, ahol kb előbb volt törés, mint hivatalos kiadás, csak éppen az Ati, meg Intel logókat az elején nem lehetett átlépni...
    de ez csak egy teória...
  • Atti12
    Amúgy az ubi elméletileg szakított a starforcal :P
  • mike0013
    jajj, ezek a mai fiatalok:D:D:D
  • ati2002
    Ahogy nézem a hiv. fóruma is tele van hülye tinikkel, már kb 5 topic van, aminek címében megkérdezik mikor jön a demó.
  • mike0013
    ne már!:(
    pedig a 3-ba nagyon jó volt:((
  • Muki100
    coop nem lesz csak olyan formában hogy botok ellen megy a versus :|
    hykao #712 :P
    Amúgy a konzolokra jön ki hamarabb, és a pcre később
  • reznák
    Lehet ,hogy ezért késik ,mert egyszerre akarják kiadni!
  • reznák
    Ugyhogy van dolguk :)
  • reznák
    A játékot PC-re, Xbox360-ra, PS2-re, Xboxra , GameCube-ra és Nintendo-ra is kiadja az ubisoft.
  • hykao #776
    Na végre megtekinthetőek a hivatalos oldalon a HELYSZÍNEK!
  • mike0013
    hátjah, de nagyon remélem (izé, ajánlom) hogy ne késsen M.o-n:)
  • ati2002
    Én is várom a megjelenést, de ha hazánkba késne a szállítmány, akkor kénytelen leszek egy biztonsági másolattal játszani. Először úgyis a solo-t hajtom ki, utána megyek netre is, addíg is közben majd olvasgatom a coop-os tapasztalatokat.
  • mike0013
    báz télleg, (rég volt már:))
    de akkor is jól jön az eredeti (co-op, versus:P)
  • ati2002
    Nem baj, hogy a PoP 3 starforce-os volt? És egyébként a SecuRom-os gámákat csukott szemmmel törik fel.
  • mike0013
    megbízható forrásban olvastam, hogy a legújabb Securommal lesz ellátva (pont, mint a PoP...)
  • AtiRadish
    Nem nem ugyanazzal a védelemmel lesz ellátva, sima securomos lesz.
  • mike0013
    hát, mivel ugyanazzal a védelemmel lesz ellátva mint a Prince of Persia 3 és azt 1 év után sikerült feltörni ezért ne nagyon reménykedj a warezban...
  • AtiRadish
    Nemrégiben linkeltem h. 17.én jelenik meg a játék amcsiba. Tudom h. itt sokan meg fogják venni az eredeti a játékot. De attól még tehetünk egy próbát a warez verzióval is majd (reméljük nem vacakolnak majd sokat a feltöréssel).