6081
-
#847 Hát ez szánalmas. Persze fogadjunk, hogy a CT-het hasonlóan ez is teljesárú játék lesz a reklámok ellenére... -
#846 The Splinter Cell series has always been about stealth, where avoiding soldiers is generally preferable to shooting them or disabling them. With that said, the last installment of the game, Chaos Theory, made it possible for most players to get a 100% stealth score on most maps, even when playing on hard difficulty. This was mostly due to the fact that disabling guards (i.e. taking them down without killing them, such as by knocking them out) didn’t impact your stealth score, whereas killing them did. That was fun.
Van egy olyan sanda gynum, hogy én ezt imádni fogom. A cél: ismét 100% a legnehezebb fokozaton. CT-ben elég könnyű volt ezt elérni, itt végre lesz kihívás a dologban.
Alas, tis but a memory now. In Double Agent, stealth scores are going to be hard to keep above 0%, let alone at maximum. Basically, the system is the same as before, where you start a mission at 100% stealth score and then lose points based on your actions. The difference is that many more actions are capable of lopping points off of your stealth score here. Shooting out lights, for instance, will lop off some of your stealth score. The biggest change here is that disabling enemies will now also impact your stealth score, to a lesser degree than killing them, but still to the point where knocking out a single enemy will eliminate your chance at getting a perfect stealth score.
Now, stealth scores don’t really impact anything about the game; completing your objectives, especially those marked with stars, are more important. It’s mostly a matter of pride. However, unless you’re willing to spend hours and hours on each level, learning guard routes and perfecting your timing, getting 100% stealth scores are going to be almost impossible in most of the real missions.
Forrás: GameSpot guide -
csoola #845 egy hét szkacok -
csoola #844 várjuk szeretettel, nemsokára már csak 1 hét (elvileg) -
#843 de ez valami exkluzív kiadás úgyhogy elméletileg még nem kell aggódni. De szerintem biztos sikerül még pár napot csúsztatniuk uborkáéknak -
#842 itt azt írja november 2. -
Djemba #841 elvileg már hétvégén tolhatjuk vagy hétfőn mert torrentről majd lehet húzni tuti -
#840 megjelenés PC:
-USA: október 22 (PC CD ROM)
-EU: október 27 (PC DVD ROM)
megjelenés X360:
-USA: megjelent, de pár napig csak az előrendelők kapják kézhez
-EU: október 20
(forrás: amazon) -
#839 :( Pedig akarták XD
itthon valaki játszott már vele? (jó kis ismerős az Államokból?)
vagy azért nincs már órák óta egy hsz sem, mert már mindenki nagyba nyomja???XDDD -
#838 hmmm érdekes,
minden esetre, várom a fejleményeket:) -
#837 Nézzétekha nem hiszitek!! -
csoola #836 hétvégére adják ki mert addigra lesz hozzá gépem:P -
Newfronter #835 Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Ubisoft 10/24/06 US
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Ubisoft 10/26/06 AU
Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Ubisoft 11/03/06 EU
Én ezt tudom... -
#834 Ez biztos? Nem csak xBox360ra jelent meg? -
#833 IGN Double Agent REVIEW.
Ahogy olvasom, ez valami csodálatos lesz.
Az első két pálya után beindulnak az események. (a legelső training lesz)
A játéknak 3 féle befejezése van, nemsokkal a vége elött 3 féle választás adódik, amitől más lesz a végkifejlet. (min 3x-i végigjátszás) De menet közben is többször lehet választani, hogy melyik oldal számára teszel meg valamit, erre kíváncsi leszek, mennyire befolyásolja az eseményeket...
Az animációk, a mozgások tovább finomodtak, plusz előjött a "Directed moments, ami megdobja az egészet. (számomra az egyik legjobb dolog az egész SC szériában az a folyamatos, emberi mozgás)
A grafika nagyon szép, kicsit túlzásba vitték a HDR és Bloom lighting alkalmazását (X360 verzióban, de szerintem a PC-ben is lesz dögivel). (én pont ezt szeretem)
Szóval jó lesz, nagyon jó lesz.
A multit is dícsérték, de szerintem sok idejük nem volt kitapasztalni...
-
#832 Ja és tessék szorgosan figyelni az nforce-ot!!! -
#831 Na gyerekek eljött a nagy nap, ma jelent meg USAba a Double Agent.
Ott egy kicsit hülyébb hackerek vannak mint itt Európába:D, de azért remélem nem tart nekik sokáig feltörni a gammát. -
csoola #830 miért a te neved se lett mondjuk szabó józsef nikolett:P -
#829 -
#828 de....
pedig kétszer megnéztem...XD
miért nem lett Sclinter Pell Chaos Theory a címe???:c) -
miki90 #827 nem SCCT-t akartál irni? -
#826 ebben a topicban azért szerintem akad pár arc, akinek a lelkébe és pénztárcájába belevéste magát a SF...:
egy játékot vettem eddig életemben: SPCT -
csoola #825 EZ HIHETETLEN!!! minek okoskodik itt egy csomo ember akinek fogalma sincs h miaz h starforceXD, szvsz sztem egy játékot nemtudnak ami ilyen védelemmel jött ki...XD -
csoola #824 ez fájXD -
#823 épp az imént lett kitárgyalva hogy nem starforceos -.-
amúgy meg úgyis rájönnek majd hogy mit műveltek az oroszok, az SF3 is bebukott végül (amúgy azt is oroszok csinálták és végül oroszok is jöttek rá a nyitjára :) ) -
#822 ilyen védelem még gondolom nem lesz rajta de azér ez már durva!!:
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=24804
-
#821 hát elég vegyesek a visszajelzések a demorol :|
ha tényleg csak annyiból áll hogy 3 kémből 2-nek mákja legyen és pont arra járjon a merc ezt hamar meg fogják unni.
Most elméletileg a lopakodáson van a fókusz. Hogy jön akkor, hogy egy doboz mögött áll de a merc érzékelője meg elkezd csipogni? -
#820 igazad van, ideje lenne befejezni -
#819 azzal csak arra akartam következtetni, hogy nem kell mindenre válaszolni, - ha már körülbelül úgy érzed te is hogy - nincs értelme, mint pl. az utolsó pár sozzászólásod, meg az előzők :D, mert ez már csak provokálást vált ki ^^ Illetve továbbdobja a témát, amit én megpróbáltam befelyezni :D De ha provokálsz, akkor persze hogy válaszolni fogok. Ha azt akarod privibe válaszoljak akkor privibe provokálj (de csak ha látod értelmét, ezt döntsd el te hogy van-e értelme)! Én csak reagálok mindenre, tudom hogy ez se mindig jó, jobb lenne az ilyeneken csak áftufni, dehát ilyen buta vagyok)
Na de mostmár zárjuk le a témát, felyezzük abba az offolódást :-/ -
#818 írd privibe, hadd halljam (izé olvassam) -
#817 erre is tudnék írni pár sort :P:D (de inkább megkímélem a többieket meg a forumot)! -
#816 Splinter Cell 4 October 17, 2006 gametrailers
Release date : Fall 2006 ( OCTOBER 19th ) nforce.nl
Meg állítólag okt 27 gamekapocs (én itt nem találtam) -
#815 -.- és még ki is oktatsz:D -
#814 nem kell nyugtatgatni, nyugodt vagyok ^^ Ha nem értettem ezek szerint, akkor legközelebb próbáld meg úgy írni hogy mások is értsék mit akarsz, ne csak te. Vicc akart lenni, hogy így félre értettem? (remélem nem, mert én elég sok mindenen tudok nevetni, de ezen valahogy... :| mind1)
Egyébként neked szokásod hogy provokálod a többieket? :P (ezek a hozzászólások, a nyugtatgatástól meg megtudok őrülni - ez ilyen provokálás, leállítás -> jobb elfelejteni az ilyesmit!) -
#813 nem érted, szóval nyugi.. -
-a játékot nem a védelem miatt kell megvenni, hanem azért, metha megveszed, azzal támogatod a fejlesztőket. Illetve azért mert tetszik, meg azért hogy tudj nyugodtan neten játszani.
-neked az a jó, ha te megveszed, más meg akinek nincs pénze rá nem tud vele játszani?
Nem értem igazán, de inkább sztem jobban tetted volna ez az üzenet nem termett volna ide ^^
De ez tényleg idegesítő, sértő, és hülye hozzászólás volt ^^ -
#811 Ott a bannerben a számláló. -
#810 elvileg 10 nap -
#809 hali mikor jelenik meg?
-
#808 És kerüljük már el ha lehet az ilyen hsz-okat, hogy ilyen védelem, olyan védelem, lesz amilyen lesz, úgyis le lesz írva a játék nfo-jában hogyan indul, ennyi. Nem kellene szétcseszni a topicot, szeretnék még ide járni...