6081
-
#887 Olvasod egyáltalán az üzeneteket? :D
Frodo hurrogta le Grabbert. Grabber üzenete a te üzenetedre válaszolt, nem pedig téged sértegetett, ok sértődésre nincs. Mindenkinek van egy stílusa, hogy hogy válaszol. Amíg nem a másikat sérti addig sztem nincs ok ilyeneket mondani másiknak, hogy "fogd vissza magad öcsibogyó", mert ez viszont már a másik sértegetése/provokálása. (egyébként tényleg neked kéne eldöntened hogy megsértett-e, és válaszolni rá, nem nekem -> de nem is Frodonak :D! )
Egyébként Grabber tényleg néha tényleg túlzottan válaszolsz, FlatOut2 -ből emlékszem... :/ (ott én voltam a 'sértett' bár ott én voltam hibás is)
Na fejezzük be inkább ezt a témát, bár mondjuk amíg nincs kinn a játék addig nehéz jobb témát találni :D -
csoola #886 pár nap eltolással nem fog változni a gém, 1ébként sztem már kész van... -
#885 egy-két napot tudunk pluszba várni nem:S?
Legalább ha már késik, olyat adjanak ki amire kevés rossz dolgot lehet mondani... -
#884 "and that's the way the cookie crumbles" Bruce Allmighty -
#883 Hogy az a büdös ku...kutya meg a mája! -
#882 jajj már mivan ezzel az ubisofttal?! -
#881 Hihetetlen mi van ezen a forumon... Segiteni akar az ember és egyből lehurrogjátok. Mind1, nem akarok vitázni inkább akkor nem irok ide a megjelenésig
Balu: "Nem volt semmi durva, nem volt sértő senkire se nézve ^^ " Ezt had döntsem el én, mivel nekem szolt.
"korrekt ellen érv volt!": én nem érvelni akartam, hanem azoknak segiteni akik nem ismerik ezt az oldalt.
#868: És ezt nem lehetett volna normális hangnembe megmondani? Hogyha valaki nem tud valamit az máris láma? (itt erre értem:"Jólvan leülhetsz 2-es alá! ")
nforce-on én még nem vettem észre hogy késne, de biztos igy van köszönöm az infót :).
-
#880 Úgy néz ki a PC verzió átcsúszik novemberre. :((
Bearing bad news is the worst part of being a Community Manager. I'm sorry to say that the PC version has slipped back a few more days. The US ship date they are currently telling me is October 31st.
I don't know officially about the UK ship date but as you guys have said it now reads 11/2 in some places and that would make sense because the UK always ships on Thursdays just like the US always ships on Tuesdays.
We know this is unfortunate and frustrating for some you. As the CM I can only offer my apologies for the continued delay and again tell you that we wish it were coming out earlier, too. Sometimes this is how the cookie crumbles.
-
#879 én X1600-ra meg a társaira értettem :) -
csoola #878 sztem sok, ezek szerint 3 játék bol simán kijön ám egy ilyen kari... -
#877 .tnm : egyet értek :D
Frodo: ne kezd itt is a veszekedést! (vagyis már elkezdted, de elég lesz!). Nem volt semmi durva, nem volt sértő senkire se nézve ^^ (korrekt ellen érv volt!)
Egyébként én is észrevettem hogy az nforce késik, de biztos előbb kerül fel oda, mint az ilyen sms-es warezokra (aki innen tölti)
De tényleg nem lényeg ez már annyira, úgyis eljut ide a forumba a hír ha fennvan torrenten! Bár sztem előtte még 1-2 fake torrent.
-
#876 hát, ha van zsé pixel shader 3.0-ás kártyára, akkor az a 10,000Ft már nem olyan sok a játékért -
#875 :D teljesen igazad van;) -
#874 látod, látod: egész gyűrűk ura ellened van:D
pedig szerintem nem volt semmi durva abban, amit írtál; sőt még azt is vágtam, hogy azért írsz ilyen tanárhangnemben, mert stréberkedésszerű volt ez a: "Amint kijött szolni fogok :)" nah mind1...
ezen a forró hangulaton is érezni. hogy sokan mennyire tűkönűlve várják már a game-t, mekkora pofára esés lesz, ha esetleg valami csodafolytán mégse lesz hónapokig crack, jajj belegondolni se merek... -
#873 Hát most nézzenek oda! Tényleg így történt! Te jézus atya Úr Isten!.
Mert mondjuk azért mert szerintem te okoskodtál, és nem Aragorn. Ő csak javasol egy oldalt, te meg lehordtad. Amint kint lesz NForce-on, vagy a másikon, úgyis észre fogjuk venni, ha meg vki előbb értesül egy működő és jó verzióról az majd megírja. Lehet hogy nem frissítik olyan hamar, de ha neked lenne egy ilyen oldalad meg mondjuk még 3 másik ember aki segít, azokkal sem tudnád ezt a szintet sem hozni. Nincs több hozzászólnivalóm, várom a game-t, véleményed a továbbiakban lesz@rom. -
#872 LOL engem lehurrogsz mert igazam van de aki okoskodot nforce-al kapcsolatban arra meg nem,na jólvan! -
csoola #871 XD mi megy itt?:P -
#870 fogd vissza magad öcsibogyó, nem te vagy itt a tanárúr. Egyébként ha nem tetszik, minek provokálni másokat? Jólesik? Szeretném ha az ilyenek nem is írnának ebbe a topikba, mert csak rontják a színvonalat. pfff...
Egy másik link (német nyelvű)
Csak hogy befogjad... ^^ -
#869 that's the point -
#868 Jólvan leülhetsz 2-es alá! Nforce már nagyon régóta nem olyan gyors mint régebben mire oda kikerül már valaki a game felénél tart!
1 napos késések is vannak! -
#867 amég itt nincs addig sehol sincs. Ezt jegyezzétek meg! :D. Amint kijött szolni fogok :) -
#866 fúúú kezdődik a "ki rak be több fake linket a legújabb splinter cellhez" , éljen!!
várjuk a különleges release neveket:DD -
#865 A legtöbb helyen 22. írnak, azaz holnapot,...persze USA -
#864 ezt honnan veszed? -
Djemba #863 holnap megjelenik USA ÉS HOLNAP MINDENKI SZEDHETI TORRENTŐL!!!! -
#862 de mondjuk a reklámozott cégek azzal is jóljárnak hogyha letöltjük a drágaságokat warezban, mert akkor is "megtekintjük" a reklámokat..
ha nagyon akarunk kerekíteni/szépíteni akkor akár ingyen is lehetnének a játékok (persze sok-sok reklámmal...de ez szép álom)
azmeg más kérdés hogyha az emberek látnak egy venis mosószert ami megtisztít egy 20Ft-ost attól még hányan fogják megvenni..és növelni a bevételt.. -
#861 Jah, de a Splinter nem a legelterjedtebb játék. Emberek nagy része, akik sokat játszanak, még nem is hallottak a splinter cell-ről... vannak ilyenek. És ha már valaki reklámozni akar, az inkább olyan játékokba reklámoz amikbe jobban illenek, több lehetőség van, és ismertebb. Egyébként a reklámok engem se zavarnak, közelebb teszik a valósághoz a játékot. Valóságba is televan minden reklámokkal, játékokba meg szinte sosincs 1 se. Pedig néha jó meglátni néha olyan dolgot is ami van a valóságba is :) De a játékok árai sztem nem csökkennek, de ha csökkenne akkor se lenne pénzem megvenni, és sztem a letöltők nagy részének se ugyan úgy. Viszont akkor ebből is jönne nekik pénz, amiból talán a következő rész fejlesztésére is fordíthatják :) (meg a zsebükbe is befordíthatják o.O ) -
#860 Ez a reklám dolog még elmenne, ha ezzel párhuzamosan csökkennének a játékok árai... -
csoola #859 majd jol megdobják vele a terror bácsit aki összeszarja magátXD!!!!LOL -
#858 ...plusz vegyük hozzá, hogy milyen reklámszövegeket akarnak berakni:
"A gonosznak sok arca van. Ne hagyd hogy a tiéd is úgy nézzen ki!" vagy "A 'jófiúnak' szinte soha nincs szakálla." És még erre mondják, hogy direkt olyan szlogeneket írnak ami illeszkedik a játékba...viccnek is rossz. -
#857 oké, de nivea???? -
#856 Egyetértek ezzel a véleménnyel, de gondolj ele, ahhoz, hogy a cég reklámja szerepel egy-egy játékban, azt a cég fizeti is. (Amelyik szeretné hogy bent legyen a reklámja.) Tehát ha minden cég, akik reklámjukat szeretnék felvonultatni a játékban, azoknak fizetni kéne érte, és nem minden cég gondolja úgy, hogy neki ez meg fogja érni. Szal én véleményem szerint azért van kevés reklám, mert a cég azt mondja, hogy XY mennyiségszer szerepeljen a reklámja a játékban. Ha 30 céget kérdeznek meg, min1ik mond egy XY (pl.: 10) számot erre. A játék nem elég hosszú, hogy ennyi reklám (30x10=300 reklám (persze sarkított példa)) elférjen benne, ezért a cégek többsége úgy dönt, hogy mégsem szerepeltetik reklámjukat a játékban, vagy a fejlesztők kénytelenek lemondani erről. Ezért választanak a játék stílusához megfelelő cégeket (Airwaves, Axe), amelyek reklámját többször is tujád szerepeltetni. (A cég esetleg terméket is jelölhet nem foglalkoztam most ezzel sry.)
Ezt ki kellett adnom magamból. :) -
#855 Engem még az AXE reklám is idegesített. Egész New York sötétben tapogatózik, de azért arra a reklámra volt energia. -
#854 e honlap szerint 11 nap múlva jön ki PC-re a DA !!KATT!! -
#853 ommm...bár az axe reklám még elment a penthouse-nál :))
de ha már reklámot tesznek egy játékba, akkor legyen benne dögivel (mert azért az is hozzátartozik a valóságérzethez) pl. az ellen a legújabb tankcsapda/tiesto albumot hallgatja, sam svájci(tm) bicskával operál, boci csoki van a titkos sarki bázis hűtőraktárában, coca-cola automatát babrál a szerelő az NSA központban, lambert meg norbis dolgokat vedel (nincs megelégedve az alakjával)
szal az elég gagyi hogy egy játékban van 1 reklám és azt csapják állandóan a pofánkba , mert sztem az SZ/|R!! monotonná, és nevetségessé teszi a játékot..(legnagyobb durvaság sztem az előző részben az airwaves-es léghajó volt..) de az lenne a legjobb hogyha fiktív reklámok lennének..(mint GTA-kban) és nemhiszem hogy akkor 20,000Ft lenne a játék..
-
#852 Ezt a Hat=6=sechs=six napot kibítjuk vhogy. :D -
csoola #851 jah, peregnek a napok -
Code92 #850 héé már kint kéne legyen nah mind1 ennyire bízzatok a ubi-ban lásd még meelllékesen a dark messiah esetét (szintén ubi játék) az is csúszott már eleget.De várom már és már nem kell sok!:D -
#849 Szerinted. :-)
Senki sem tökéletes. -
#848 Az airwaves illett samuhoz