6081
-
#927 Xboxra ma adták ki.
Mármint a warezt. Nforceon láttam. -
#926 PS2DVD-SUSHi
PS2DVD-SUSHi
PS2DVD-SUSHi
PS2DVD-SUSHi
No comment... -
#925 Splinter Cell Double Agent PAL MULTi3 PS2DVD-SUSHi -
#924 :D -
#923 -
#922 -
#921 8 giga szabad hely...nem kicsi játék... -
#920 owned -
Attlen #919 á biztos jó lesz a karidra ha nem 64-es amugy meg ha nekem nem jó ugyis venni akarok egy X1600.. de ez én vok... -
#918 -
#917 ezért nem adták ki a DM-et?!:S -
#916 SM3 csak egy félelem keltés, olyan mint a UBISOFT egyik embere ma halt meg... (terjengenek ien hírek:D) -
#915 lehet h nem is akarnak demot rola? nem értem:S
az sm 3 miatt már úgysem veszik meg sokan, hát még h demo sincs:D -
#914 2 nap múlva nem hiszem, hogy megjelenik, mert még a demo sincs kinn:( -
DioSr50 #913 Ne parázzatok már nemsoká ittvan!!!Ha a gamestar is megkapta akkor nincs gond és nincs messze a megjelenés!Igaz én is nagyon vátom:P -
Djemba #912 pc guru és gamestar már játszik vele megkapták a verziót ennyi -
#911 ugyanmár... rengeteg vevő úszna el a 3.0 miatt ezért szinte 100 hogy ez csak a full grafhoz kell... -
#910 mert pesszimista vok:D -
Djemba #909 MÉ? -
#908 örüljünk ha decemberre kijön:/ -
Djemba #907 NA KÍVÁNCSI VAGYOK CSÜTÖRTÖKÖN TORRENTRŐL VAGY VALAHONNAN LEHET-E szedni tuti nem minden gamet eltolnak hetekkel ez is tuti kijön november közepén -
Newfronter #906 Ezzel sem játszunk... -
Thanatos #905 lehet én spoilereket majd inkább akkor nézem meg ha mrá ingame tehetem azt :DDD -
#904 :D
Pedig kivételesen türhető információk, némi spoler, de nem veszélyes. -
#903 Én ovastam, sztem király lesz, persze részleteket nem írok, és természetesen eddig is tudtuk hogy überállat leszen. Szal jó volt olvasni. :-) -
#902 Én már alapba két-féle linket nem nyitok meg: a gamestar-ost és a képfeltöltés.hu-st. Sorry. -
Thanatos #901 én inkább kihagytam emrt gondolom tele van spoilerrel :D emg amugyse vagyok nagy gameszar fan :) -
#900 No, semmi vélemény?! -
#899 elvileg november 2. -
Djemba #898 csütörtökön tuti kijön a game?csak azért mert valahol 10 nap meg több melyik a jó megjelenési dátum?remélem ez -
#897 Előzetes, nagyon meggyőző!
SPOILER VESZÉLY! -
#896 már csak 4 nap!!! Jeee!!!! :D -
#895 Amint kiadják, itt megtudod. ;) -
Rick Wyeth #894 nem tudjátok? demot fognak kiadni ? :) -
#893 ebben az esetben "szállítást". de nevezhetjük megjelenésnek is akár... -
#892 "The US ship date" - az Egyesült Államok hajózási dátuma :D
De egyébként mint jelent a ship? kiadás, vagy csúszás? -
#891 FlatOut 2 megjelenése előtt belinkeltem egy fake flatout 2 torrentet, pontosabban kérdeztem hogy ez lehet-e az. siettem éppen, és figyelmetlen voltam, neked volt igazad, csak hát... -> szóval akkora hibát nem követtem el mint amilyennek te vetted sztem :D nem tom jobban megfogalmazni :| -
#890 Hajóra kerülésről nincs szó a szövegben. :) -
#889 Én nem emlékszem.Mi volt az? csakis nekem lehetett igazam -
#888 Ha jól fordítottam a lényeg, hogy "hajóra" kerüléséig késni fog pár napot, és így az UK (Egyesült Királyság)-ban és néhány helyen így késni fog pár darab napot, 11/2-re. Ennél többet vártunk rá, úgyhogy ez már semmiség. :-)