6081
-
#967 Megvan az oka annak, hogy miért késik. Addig meg játszál a Dark Messiah-val. :D -
Djemba #966 decemberre csak kijön megbíszhatatlan gecik nem tudnak egy pontos megjelenést ááááááááááááááfaszomba -
#965 hurrá
de itt már november 10et írnak -
Thanatos #964 akár ..., vagy rainbow6 lockdown, vagy shost recon 3, vagy ezer egy más dobásuk volt még..., eddig nekem kb splinter cell volt az ucso ubi-tol amire azt tudtam mondani hogy viszonylag korrektül meg vannak csinálva a folytatásai is... -
#963 Lássuk példának a Call of Juarezt -
Newfronter #962 Őszi szünet után lesz, 7.-én. -
#961 Hol van már a pc verzió? -
ktomi22 #960 de SM 1.0 (vagy 1.1) tuti lesz benne mint a SC3 ban is volt... szerintem -
Thanatos #959 ubi mindig is ilyen volt... -
#958 SM2.1 et sztem azért nem raktak a Sc-be mert pl az Nvidia-ban is csak 3drb. (5200 5700 5900) as az a graf. karty ami nem támogatja a SM3-t a többi mind SM1.
Az Atikat meg nem ismerem de a játék elején az Nvidia sponzor irat van ugyhogy csak van beleszólásuk -
Newfronter #957 Ez a baj sajnos, ez a hozzáállásuk... nc
De hát a kiadóktól mit várhatnánk. -
Thanatos #956 hogy vegyé jobbat??? ... -
Newfronter #955 SM 2.1-et tud. Nem is tudom miért nem lehetett leprogramozni erre. -
#954 -
#953 vagy 9800pro nem tudja? -
sftomee #952 akkor ubi salit csinalunk belőle...! -
#951 elözöt is sm3-al jáccottam, csak nem lesz olyan gáz -
Newfronter #950 Nemhiszem, SM3 miatt el lehet búcsúzni a játéktól... hidd el megteszi az Ubi, ha mégsem akkor meg örülünk. -
#949 remélem ha eddig húzzák, naon csúcs game lesz és szuper optimalizált:))) -
sftomee #948 mostmá kezdek bepörögni... -
#947 frissítettem
vhogy megéreztem h húzzák még:( -
#946 magyarán lehet állítani a visszaszámláláson :( -
#945 Currently Expected Release Date: 11/7
tessék -
theodor #944 Szerinted ebből nekem mit kéne tudnom.Egyáltalán mi ez mert fel se enged.ROFLOL -
csoola #943 nem biztos, de lehet, bár sztem mindenképpen nönio fog kicsit... -
#942 #920 vagy leírjam ide mert kattintani bonyolult? -
ktomi22 #941 figytek.. szerintetek oJan lesza gépigénye mint a SC3-nak? -
Djemba #940 biztos nem talán holnap este felé már lesz torrenten -
theodor #939 Este már kint lesz? -
#938 :DDD köszi neked is:) -
#937 akkor boldog karácsonyt! :D -
#936 ??? ööö... köszi, de nem tegnap volt a szülinapom:) -
#935 NA szval gondolom a történetet mindenki vágja fisher elveszti lányát ezért még egy utolsó küldetést elvállal!Kap maga mellé egy segítő társat akit bármikor hivhatunk hogy segítsen zűrösebb helyzetekben!
Gondolom olvastátok már a gamestart!a kezdő mission egy izlandi erőműben lesz ahova beépülünk!De még Boxon is nagyon szép a grafika és hát az uj mozgások pl ahogy felugrik a vízből és lerántja a fószereket az nagyon komoly! -
#934 Naaaa mesélj már nekünk milyen a game!!!
Oszd meg velünk 5 perces tapasztalataidat:D -
Richard90 #933 lol :D
én a helyedbe végigtoltam volna xboxon :D -
#932 Boldog szülinapot -
#931 de miért nem xboxon játszol vele, ha már van xboxod is?? -
#930 Szégyeld el magad, hogy fájdítod a szivünket azzal hogy ilyeneket írsz :'(
és legalább jó volt? ^^ :D -
#929 Emberek már nagyon várom a gamet leszedtem Xboxra és toltam vele 5 percet és inkább abbahagytam hogy pc-n élvezzem és ne Xboxon -
#928 jah
Xbox Tom Clancys Splinter Cell: Double Agent (c) Ubisoft *PAL*