6081
-
#1051 A demo tényleg multi alapú lesz? :( -
#1050 akkor jelentkezek én is:P -
#1049 de 6 személyes lesz -
#1048 ha 4 személyes lesz akkor nem:) -
csoola #1047 és velem:D -
#1046 Itt van még a mai meg a holnapi nap... Reménykedek, mert ha csak 10-én jön, akkor a multit azé kipróbálhatnánk Muki, Balu és Aragornnal :D -
#1045 The Splinter Cell: Double Agent Demo is heading our way for the end of October, reserve the demo to see Sam Fisher in action.
• Status: CONFIRMED • Date: END OF OCTOBER
filefronton volt, de szerintem úgyse látunk mi már demot októberben -
#1044 na és milyen a spy versus spy? -
Thanatos #1043 örülünk... -
vg #1042 PS2-ön tök jó a game, kiváncsi vagyok a PC-sre is :) -
#1041 Igen ott én is néztem! -
#1040 Az utolsó mondatom második fele a lényeg, ami úgy kezdődik, hogy "HA"...
Kinek mi az igénye. -
#1039 nemkell izgulni a rendszerkövetelmény miatt úgyis lesz benne SM1-es és ha megnézitek a 3-as graf. ját meg a rendszerk. akkor meglátjátok hogy max 2ghz fél giga ram és mármint mondtam SM1 úgyis lesz. optimista vagyok. -
#1038 Minenki csak okoskodik, de arra gondol vki, hogy PÉNZTÁRCA? Anélkül nem mennek a dolgok. Ilyet, hogy amugy is itt az újítás ideje... hadd döntse már el saját maga az ember hogy itt-e az ideje. -
#1037 Az az oldal nem mindig a legpontosabb. A legtöbb játék jól van beírva, de van olyan, ahol valami hiba folytán hibás adatok szerepelnek. -
#1036 Ubi fórumon is nagy téma ez a vga követelmény. Van aki petíciót akar írni, van aki azt mondja nagy tudományosan, hogy ez egy komplett hazugság, mert hogy a SM2.0 és a 3.0 között nincs nagy különbség (pedig igenis tud lenni), van aki azzal magyarázza, hogy ez egy X360 port lesz, és azért nem kerül bele a grafikai downgrade 2.0-ra (ez részben igaz lehet, csak az a bibi, hogy nem egyugyanazon stúdió készíti a PC és X360 verziókat, az elsőt, ha jól tudom Montreali, a boxost a Sanghai-i csapat kovácsolta), stb. stb. Mennek a találgatások ezerrel, a UBI nem képes konkrét választ adni. Remélem 1-2 napon belül kiderülnek a dolgok, a demó megjelenésével.
Jah, redeonosok közül azok sírnak a legjobban, akiknek X800XT vagy X850XT-jük van. Őket azért nem sajnálom, mert amikor vásárolták, már javában lehetett GF6800-at venni, ami egy lépcsővel már fejlettebb vga volt, és olcsóbb is. A régi radeonosok-nak meg már amúgy is itt az ideje váltani, ha szeretnének a jövő játékaival (is) játszani... -
#1035 Inkább 50-55%-ot, hisz csak az alsó három cikkely tudja az SM 3.0-t. (narancs, kék, lila)
UPDATE: ja jól van látom javítottál :) -
#1034 uhúúú, köszi, ez jól jön egy teljes gamma megvétele előtt, thx:) -
#1033 Ha ez igaz, akkor viszont a játékosok kb 50%-át alapba elvesztik.
-
#1032 ITT akartam volna még megnézni, mert ezen az oldalon le lehet tesztelni, hogy a géped megfelel-e egy adott játék minimum követelményeinek, de még nincs a listában a Double Agent... -
#1031 hát, nem tom... sztem ez csak "üres fenyegetés"
bár ha igaz, akkor jó, hogy tervezem egy 7600 GS beszerzését Karácsonyra:) -
#1030 Hát már több külföldi oldalon is láttam, viszont a hivatalos oldalon nem találtam rendszerkövetelményeket, és az UBI oldalán is csak annyi van, hogy "coming soon...". -
#1029 Remélem neked lesz igazad remélem nem szúrnak ki több ezer emberrel :D és ez hivatalos vagy nem tod? -
#1028 Hát akkor viszont lehet, hogy hiába várod! Ugyanis, ha beigazolódik az SM 3.0 követelmény (amit még mindig hihetetlennek tartok...), akkor ATI esetében az X1xxx széria, nVidia esetében pedig a 6xxx lesz a minimum, amin elindul majd. -
Djemba #1027 azon fog menni -
csoola #1026 na ne már ki gondolta volna:P és én ugy emléxem h idáig is több mission volt 1-1 pályán... -
#1025 Szerintem semmi baj sincs, az egy helyszín több mission ötlettel, jó nem azt mondom, hogy az se baj, ha fél tucat van rajta, de 2 - 3 még vígan elfogadható! -
#1024 hát arra is kiváncsi vagyok, hogy mennyire minimum a minimum konfig, azaz, hogy azon mennyire döcög majd. lényegében ezt fogom kipróbálni majd:
Barton 2500+ /2100 Mhz-en, ami kb 3100+ lenne/, Geforce 6600 /256MB/, giga ram, szal nagyon kiváncsi vagyok, mert például Tomb Raider Legendbe a Next Gent nem volt értelme bekapcsolni /játszhatatlan lett/ -
#1023 Igen de szerintem akkor is max 1 helyszínre térne vissza, ha többre akkor meg az lenne a baj hogy unalmas a környezet. Viszont lesz JBA HQ ahol el lehet még szórakozni egy kicsit. -
#1022 Nekem nem nagy szám ati 9600 Pro 128 mb -
#1021 Milyen videokártyád is van? -
#1020 Én mindentől függtelenül várom!!!!!!!!!!!! -
#1019 A PS2-es változat már fenn van a neten... -
#1018 Az, hogy 7 földrajzi helyszín van feltűntetve a helyszíneknél, még nem jelenti azt, hogy 7 pálya lesz. Egy földrajzi helyszínen lehet több pálya is, mint ahogy az előző részekben is előfordult... -
#1017 csak 7 pálya?! pff.. -
#1016 locationsnél csak 7 single pálya van, multihoz nem tudjuk még szerintem, bár valami olyat mintha olvastam volna hogy 3 alapból hozzáférhető és 6 unlockolható -
#1015 főleg azér gondolom lesz 10 pálya azt csá... Elég kb 2 napig az egész játék... -
#1014 miért? nem mind1 hogy akkor veszed meg, vagy most?:) -
#1013 hát, én mostmár valószínű nem veszem meg...
inkább letöltöm:) -
#1012 nemáár... és én még meg akartam venni.. ezek után lehet le se töltöm...