6081

• mike0013
    azt nem irták, hogy talán, talán, talán, jövőre kiadják a teljest?
  • ati2002
    Hivatalos infó: talán, talán, talán a jövő hét elején demó. (szó szerint így írták, csak angolul.
  • bauer15
    a single-vel még énse jáccottam mer nem akartam ellőni semmit pc sokkal izgalmasabb
  • mike0013
    mi még nem is játszottunk a játékkal (tiszteket a kivételnek)
  • Atti12
    ezt a konzolosok forumába kéne
  • bauer15
    valki tudna nekem segíteni xbox-on jáccom és coop móddba ott elakadtam az egyik pályán aki tud segteni az írjon be
    Köszz
  • csoola
    csak vicceltem nyugi:D
  • mac83
    mikor jön már? :(
    már rég aranyon van :S
  • mila69en
    nem nekem nincs 360-om:D kifejezetten ellene vagyok (PS párti) havernál gaméltam vele, PC-ből elég eggy is!! de ha lenne 360-om most nem ide irogatnék hanem tolnám a splintert:) asszem át is kell néznem a szomszédba:P ...........áhh neám azt hidd, hogy zsebből telik husabergre rohat sokat meloztam érte:(((
  • csoola
    a saját 360-odon nyomtad? mondjuk akinek telik husabergre:D
  • mila69en
    nah gaméltam vele kicsit 360-on azt kell, hogy mondjam iszonyat jó lett a gamma:) van sok világos pálya, vízben úszás kis jég törés:DD áhhh odab*sz de nagyon........
  • Balumann
    Jah a Splinter Cell CT-ben és Pandora -ban is szinte teljesen más a versus. Nekem nem tűnt uncsinak a single, ezt nem lehet mondani. Viszont a játékmenete a single-nek sokkal lassabb, mint a multinak. Igaz, hogy a multiba nagoyn sok idő kell, míg egyáltalán rájön az ember, hogy hogy kell taktikázni benne, meg a katona kijátszási/megölési módszereikre. Viszont idő után annyira teli van izgalmas, pergős akciókkal, hogy azt tudom állítani hogy ezerszer több élményt ad mint a single! /és ezt csak 3-4 hónap rendszeres játék után lehet érezni, előtte nem annyira/
    Szerintem nagyon kevés ilyen játék van, ahol így megvan csinálva az arányok, illetve az hogy taktikázni, de ezt nagyon gyorsan ügyességgek kombinálva, mert a másik csapat is tudja a lehetőségeket, és gyorsabb is néha. Szóval rengeteg jót lehet az scct multijáról mondani, aki kicsit jobban ismeri az tudja állítani! (nem igazán van ilyen jó multis játék).
    Hozzákell tenni, hogy mivel 2 stílus van. Az egyik az fps, és mivel rengeteg fps van, ezért ebbe több gyakorlata van mindenkinek, míg a kémnél a taktika meg az eszközök használata a legfontosabb, és ilyen játék nincsen ezen kívül tudtommal. Tehát eleinte úgy tűnik persze, hogy a katonának sokkal több előnye van, és végülis story-ba tényleg a katonának van előnye, mert ott a kémnek a feladatokat kell csinálnia. (1 vs 1 -be szinte kémmel semmi esély ha a katonával lévő ismeri a játékot)
    Szóval lehet hogy jó az SCCT singleje, nem unalmas. És tényleg más mint a versus mód. Aki nem ismeri, nem játszott legalább 2 hónap versus -t (story-ba, ne deathmatch-be mert az tényleg szar... :D) az kezdjen el, és utána mondja hogy nem olyan jó, és single jobb! -> ezt senki nem fogja mondani, higgyétek el!

Az hogy mi lesz az SC Double Agent-be, arra meg mindannyian kiváncsiak vagyunk :) . Eddig az biztos, hogy teljesen más lesz mint az SCCT versus-a, de nekem az eddigi videok alapján nem túlságosan győzött meg őszintén szólva. Természetesen kifogjuk próbálni ha nem SM3-as lesz, és nem fogunk 2 perces próba után ítélni mint egyesek az SCCT-be teszik (de nem a mi bajunk:P ), és utána van egy olyan érzésem hogy vissza az scct-be. :D
  • csoola
    de azért várjuk ki a végét, sztem az ubi is csak elrettentésképp terjeszti ezt, ugyis müködni fog régebbi karikkal is...
  • csoola
    sm 3.0-ás lesz minden? az szopacs,m ondjuk én örülök sztem szépen el fog futogatni
  • Muki100
    Sajnálom végül hogy nem lehet majd játszani az új versussal az SM 3 miatt, de ezzel a pontozási rendszerrel megint az aggro kémeket hozzák vissza végül. A füst gránát szerintem teljesen használhatatlan ahhoz képest ami a CTben volt, flash sokkal jobb. Merc drone szintén használhatatlan, mert közben nem tudod a hátadat védeni. EMF csak nekem tűnik rondának? Ha szegény CT kémek visszatérnének ownolnák az egész bagázst
  • Muki100
    Egyáltalán nem arról szól a versus hogy jól lelopakodjuk egymást, legalábbis a régi versusokban még nem ez volt, a DA-ban minden elképzelhető. Egy kicsit elrugaszkodik samu világától, ami nevetségesen egyszerű még a legnehezebb fokozatokon is, és itt valódi tudás alapú játékmenet van. Samu nekem mindig olyan volt egy picit mintha filmet néznék, mert mindig tudtam hogy ennek mi lesz a vége, mindig az orrod elé volt tolva a megoldás. Egyszer-kétszer még jó, de ha lenne is pénzem rá akkor se fizetnék 12k forintot azért hogy kétszer samuval végigvonszolja magát a képernyőn, hanem mert van a játéknak egy baromi jó multija, olyan amilyen más játékban nincs.
  • ThugEdge
    mondjuk ebben is van vmi:)
  • Atti12
    hát hogyha felmész ubira 2 percre, nem is fog tetszeni :). ezt ugy jó játszani ha van egy csapattársad, akivel mindig együtt mész, és igy áltok ki mások ellen. Ha jól összeszoktok, akkor már nagyon jó lesz, hidd el :). Mi lanon szoktunk játszani 4 en mikrofonnal. Amugy mikrofonnal az igazi :D. Keress magadnak egy csapattársat, és próbáld ugy. Ne add fel 2 perc után :|
  • ThugEdge
    olyan mértékben van igazad,hogy ct-vel,mivel bótim van,gondoltam má akkor belenézek a legális multiba is,hát kb 2 perc volt
    splinter singliben az igazi sztem is
  • Kandurex
    Igen? A single az unalmas? Én eddig úgy tudtam, hogy a splinter cell sorozatot soha nem a multi része adta el...vagy igen? :s
  • zsakosfrodo2
    Ezzel nem értek egyet, ugyanis a CT-ben is van Versus, és mi a mai napig játszogatunk vele, csak nem mindennap. Nem lelopakodni kell egymást, hanem bizonyos feladatokat kell teljesítenie a Kém-nek, Katonának meg az a feladata, hogy megakadályozza. Szvsz te még sose játszottál Versussal, így a megítélésed sem lehet pontos, HA igazam van. A DA-ben is igazából a multit várom a legjobban, persze a single is érdekel, de a CT-nek sem játszottam végig a single-jét, mert szerintem unalmas egy idő után a single-je. Na szal véleményalkotást semmi alapra elutasítandó.
  • Thanatos
    és tényleg :) pandorában még bejött (ott volt először) de utána valahogy már nem volt az igazi :/
  • Kandurex
    Aham, majd jól lelopakodjuk egymást, :)
  • Thanatos
    nem olyan marhaság :) jó ölet csak amegvalósitás nem az igazi, elgalábbis egy idő után nagyon megunható :/
  • Kandurex
    Ez az egész versus marhaság egy alapvetően single játékhoz...paff :/
  • Muki100
    az első SChez volt egy mission pack, gondolom azt értette kieg alatt.
  • csoola
    négy szoköz kieg:D
  • csoola
    négynem volt kieg, 1.splinter cell
    2.splinter cell pandora tomorrow
    3.splinter cell chaos theory
    4.splinter cell double agent
    5.splinter cell conviction (asszem:D)
  • Muki100
    lehet tanulni versusozni
    tutorial videok
  • Muki100
    xbox 360-ra ha jól tudom csak multi demo van kint ezért gondolom hogy pcre is az jön előbb
  • hykao
    Általában szokott lenni többjátékos és egyjátékos demó is, de először a többjátékos demót adják mindig ki.
  • zsakosfrodo2
    Akkor, amikor a PT jött, még nem volt netem, ezért nemis tudom igazából, viszont a mostani demo-val kapcsolatban sztem igazat fecsgetem. :D Sajnos, ill. Juhé. :D
  • Gideon Wieth
    THX
  • Rage47
    4.
  • Gideon Wieth
    sziasztok a splinter double agent a 4. vagy 5 splinter cell ? ha jol tom volt egy kiegészítő, azt belevesszük ?
  • Gyocsika
    Splinter Cell Pandora Tomorrow SP demó
  • Gyocsika
    Hüje vagyok nem a világító tornyos most esett le az a 3 nem emléxek melyik de volt!
  • Shep
    a világító torony a chais theoryban volt.
  • Gyocsika
    A pandora tomorrow nak volt single demója demo a világító tornyos pálya volt benne játszható!
  • zsakosfrodo2
    Én úgy tudom, hogy annak idején, amikor a Pandora Tomorrow-ból volt demo, az is csak multi alapú volt. A többit nem tudom, egyedül ezt a demo-t tettem fel, a többire nem voltam kiváncsi. És én ebből következtettem arra, hogy multi alapú leszen. A másik, hogy eddig is ilyesfajta demo-ról szállingózott a hír, korábbi időpontokban.