6081

• Muki100
    és autókat lopsz és civileket gyilkolsz.
    Szerintem hasonlóképpen fog működni mint a CT bónusz küldetései
  • Crazy Mate
    "Minden pályán van egy főküldetés és emellett mindig kapunk mellékküldetéseket, így biztosítva a 10 pálya kb. 18 – 20 órás játékidejét. A mellékküldetéseket nem fontos végrehajtani"Ezt olvastam,tehát ez akkor olyan játék hogy szabadon járkálhatunk a pályán és el kell fogadni a küldetéseket,mint a gtaban?
  • ati2002
    Hál'Istennek, én már az ilyen #1168-as hsz-okat is törölném. Látja, hogy már volt róla szó, de ő bejelenti, hogy kint van a game.
  • Gideon Wieth
    megnézted nekem milyen gépen megy? :) nyugodtan töltsd le:) egy próbát mindenkkinél megér... és sztem megérdemli, csak pucoljatok ki mindent a memoriából...nekem se tűzfal se msn... semmi nincs fennt most a gépemen csak a dark messiah meg a splinter cell, bár a kettő egy 35 giga :D:D
  • Maxtreme
    Tessék örüjjé:))

• Kandurex
    Épp modani akartam, hogy jó hír, hogy ide nem jönnek be az NFS carbon tini-őrültek, erre nem kezdenek átfele szállingózni?! .

Azt most mondom, hogy ebbe a topikba kemény kézzel fog menni a moderálás.
  • Muki100
    Szerintem xbox 360 portot kapunk kézhez, legalábbis multinál 100% az meg csilivili nextgen
  • Randelz
    na ezzel sa fogok játszani
    Processor: 3 Ghz Pentium® 4 or AMD Athlon™ 3000 (3.5 Ghz Pentium 4 or Athlon 3500 recommended). Game optimized for Dual-processor-enabled computers.
    RAM: 1 GB
    Video Card: DirectX® 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (256 MB recommended) (see supported list*)
  • Crazy Mate
    Megjelent PC-re!Kinek van meg?
  • Gyocsika
    Na screenshot akár a telepítőből is :D !!
  • Gideon Wieth
    halljátok:) ez az sm3 sztem olyan hogy benne van és annyit kapsz belőle amennyit a vidikarid tud,a dark messiah az olyan pl hogy az is sm3as ha jol tom és hdr es effekt azt amit nem tud a vidikarid ahelyett kapsz egy fehérséget, pl tűzefektnek nekem csak a fele van a másik fle fehér kocka :D
    Amúgy az UBI sem hülye...
    Nem csinál olyan játékot ami a játékostársadalom 40 %nak ha elmegy :)
  • Kandurex
    Nem, nem, mondom, hogy mindig az átlag konfig alatt kullogtam! :)
  • Maxtreme
    Burzsuj :D :D
  • Kandurex
    Tudja a franc, akkor nekem mindig faxa gépem volt :D

Pedig nem, szerintem éppen, hogy mindig a médium típusú gépeken jól futott a játék.
  • Maxtreme
    Anno az sc3-nak is elég durva vasigénye volt. Sőőt a maga idejében mind1iknek.
    Az 1 más dolog hogy ez a játék akár (legalábbis az eddigi részek) még 20 fps mellett is játszható. Ugyanis lassú a gameplay :)
  • Kandurex
    Francokat, alap kokszra is kijött (xbox) a game, reméljük egy megfelelően jól optimalizált programot kapunk a kezünkhöz, ami ennek tetejébe még gyönyörű is lehet, lsd. Chaos Theory.

Nem kell a mostani förvedményekre koncentrálni (Gothic, Dark Messiah) ezek egyértelműen pénzszopás címén kerültek a piacra, mintsem, hogy bármilyen szinten is szórakozatni próbáljanak.
  • ati2002
    Oks, nekem még 8 óra, hogy leérjen.
  • Maxtreme
    nyugi! Meglesz majd.
  • Gyocsika
    Jólvan vágom Yasu tool-t kell alkalmazni! Fenébe is sok az a 8 GB :(
  • ati2002
    Képeket! Ha tudsz a grafikai beállításokról is.
  • grebber
    Á az már annyira jó lenne a gamenek hogy nemlenne hajlandó elindulni rajta :D

Tényleg képeket zuzzatok már be alá pedig hogy milyen beállítások melett milyen géppel!
  • Maxtreme
    nah leért végre :)
  • Hellsing47
    8giga???
    há'meg az anyád!!

ezt se töltöm le 60kiloval..megvárom mig haver elhozza...
  • Maxtreme
    Agham...adjál hozzá 8800GTX-et:))
  • Maxtreme
    Áhh.. hogy képzelsz Te ilyet, az luxus. :) így 1xűbb :)
  • Kandurex
    asszongy'ák élsimítás nélkül elég recés a játék, akkor kapcsoljátok majd be azt a fránya élsimítást és képeket akarok, leírásokat... élmény beszámolókat :)
  • grebber
    Nem ,de ha elolvasnád nfo-t minden tiszta lenne!
  • Gyocsika
    Ja és ugye nem kell kihúzni a meghajtókat?
  • grebber
    Nincs ,de előreláthatólag hamarosan lesz!
    És remélem lesz DVD5-ös is mert ezt kiirom.
  • Gyocsika
    Van hozzá crack?
  • Gyocsika
    Király megjelent ezt vártam már régóta nem lesz ennél kisseb soha mármint a 8GB nál ???? mondjuk egy 4 GB os :D???
  • GoKu x
    micsoda megkönnyebölés. pfhuuuu menni fog akkor nekem is ugy mint maxtremnek.
  • Balumann
    Ati 9600 pro van nekem is, és nem támogatja az SM3-at. Gideon most nagyon sokat mondtál nekünk :) Az SM3 akkor csak rémhír terjesztés volt, úgyhogy szedje mindenki!

Durva hogy mekkora azért. Mind1 letörlök mindent inkább, de leszedem :@
  • Maxtreme
    No akkor 6600GT-vel mediumba sima liba :)
  • Gerbill
    Én azért még megvárok egy demót, vagy egy RIP verziót
  • Muki100
    Jeee annál már csak egy (nagy) lépcsővel van lejjebb az fx5200m :)
  • Gerbill
    Ezen elmegy? Juhééé. Nekem is ATI 9600-om van. Akkor nekem is menni fog Tehát akkor sm 3-on nélkül is megy simán.
  • Gideon Wieth
    nézegetni kell sosem lehet tudni...
    a gépem. 1 gigás intel p4 Proci?alkalmilag felhuztam 1.2re
    Ati 9600 pro 128 mb ram
    256 mb sima és 1024 virtuális ram
  • Gerbill
    Szerintem tuti nem, főleg ha csak sm3-al megy.
  • Beepee
    64 MB-s integrált vidkarin nem fog menni?