6081
-
#1176 és autókat lopsz és civileket gyilkolsz.
Szerintem hasonlóképpen fog működni mint a CT bónusz küldetései -
Crazy Mate #1175 "Minden pályán van egy főküldetés és emellett mindig kapunk mellékküldetéseket, így biztosítva a 10 pálya kb. 18 – 20 órás játékidejét. A mellékküldetéseket nem fontos végrehajtani"Ezt olvastam,tehát ez akkor olyan játék hogy szabadon járkálhatunk a pályán és el kell fogadni a küldetéseket,mint a gtaban? -
#1174 Hál'Istennek, én már az ilyen #1168-as hsz-okat is törölném. Látja, hogy már volt róla szó, de ő bejelenti, hogy kint van a game. -
#1173 megnézted nekem milyen gépen megy? :) nyugodtan töltsd le:) egy próbát mindenkkinél megér... és sztem megérdemli, csak pucoljatok ki mindent a memoriából...nekem se tűzfal se msn... semmi nincs fennt most a gépemen csak a dark messiah meg a splinter cell, bár a kettő egy 35 giga :D:D -
#1172 Tessék örüjjé:))
-
#1171 Épp modani akartam, hogy jó hír, hogy ide nem jönnek be az NFS carbon tini-őrültek, erre nem kezdenek átfele szállingózni?! .
Azt most mondom, hogy ebbe a topikba kemény kézzel fog menni a moderálás. -
#1170 Szerintem xbox 360 portot kapunk kézhez, legalábbis multinál 100% az meg csilivili nextgen -
#1169 na ezzel sa fogok játszani
Processor: 3 Ghz Pentium® 4 or AMD Athlon™ 3000 (3.5 Ghz Pentium 4 or Athlon 3500 recommended). Game optimized for Dual-processor-enabled computers.
RAM: 1 GB
Video Card: DirectX® 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (256 MB recommended) (see supported list*)
-
Crazy Mate #1168 Megjelent PC-re!Kinek van meg? -
#1167 Na screenshot akár a telepítőből is :D !! -
#1166 halljátok:) ez az sm3 sztem olyan hogy benne van és annyit kapsz belőle amennyit a vidikarid tud,a dark messiah az olyan pl hogy az is sm3as ha jol tom és hdr es effekt azt amit nem tud a vidikarid ahelyett kapsz egy fehérséget, pl tűzefektnek nekem csak a fele van a másik fle fehér kocka :D
Amúgy az UBI sem hülye...
Nem csinál olyan játékot ami a játékostársadalom 40 %nak ha elmegy :) -
#1165 Nem, nem, mondom, hogy mindig az átlag konfig alatt kullogtam! :) -
#1164 Burzsuj :D :D -
#1163 Tudja a franc, akkor nekem mindig faxa gépem volt :D
Pedig nem, szerintem éppen, hogy mindig a médium típusú gépeken jól futott a játék. -
#1162 Anno az sc3-nak is elég durva vasigénye volt. Sőőt a maga idejében mind1iknek.
Az 1 más dolog hogy ez a játék akár (legalábbis az eddigi részek) még 20 fps mellett is játszható. Ugyanis lassú a gameplay :) -
#1161 Francokat, alap kokszra is kijött (xbox) a game, reméljük egy megfelelően jól optimalizált programot kapunk a kezünkhöz, ami ennek tetejébe még gyönyörű is lehet, lsd. Chaos Theory.
Nem kell a mostani förvedményekre koncentrálni (Gothic, Dark Messiah) ezek egyértelműen pénzszopás címén kerültek a piacra, mintsem, hogy bármilyen szinten is szórakozatni próbáljanak. -
#1160 Oks, nekem még 8 óra, hogy leérjen. -
#1159 nyugi! Meglesz majd. -
#1158 Jólvan vágom Yasu tool-t kell alkalmazni! Fenébe is sok az a 8 GB :( -
#1157 Képeket! Ha tudsz a grafikai beállításokról is. -
#1156 Á az már annyira jó lenne a gamenek hogy nemlenne hajlandó elindulni rajta :D
Tényleg képeket zuzzatok már be alá pedig hogy milyen beállítások melett milyen géppel! -
#1155 nah leért végre :) -
Hellsing47 #1154 8giga???
há'meg az anyád!!
ezt se töltöm le 60kiloval..megvárom mig haver elhozza... -
#1153 Agham...adjál hozzá 8800GTX-et:)) -
#1152 Áhh.. hogy képzelsz Te ilyet, az luxus. :) így 1xűbb :) -
#1151 asszongy'ák élsimítás nélkül elég recés a játék, akkor kapcsoljátok majd be azt a fránya élsimítást és képeket akarok, leírásokat... élmény beszámolókat :) -
#1150 Nem ,de ha elolvasnád nfo-t minden tiszta lenne! -
#1149 Ja és ugye nem kell kihúzni a meghajtókat? -
#1148 Nincs ,de előreláthatólag hamarosan lesz!
És remélem lesz DVD5-ös is mert ezt kiirom. -
#1147 Van hozzá crack? -
#1146 Király megjelent ezt vártam már régóta nem lesz ennél kisseb soha mármint a 8GB nál ???? mondjuk egy 4 GB os :D??? -
#1145 micsoda megkönnyebölés. pfhuuuu menni fog akkor nekem is ugy mint maxtremnek. -
#1144 Ati 9600 pro van nekem is, és nem támogatja az SM3-at. Gideon most nagyon sokat mondtál nekünk :) Az SM3 akkor csak rémhír terjesztés volt, úgyhogy szedje mindenki!
Durva hogy mekkora azért. Mind1 letörlök mindent inkább, de leszedem :@ -
#1143 No akkor 6600GT-vel mediumba sima liba :) -
#1142 Én azért még megvárok egy demót, vagy egy RIP verziót -
#1141 Jeee annál már csak egy (nagy) lépcsővel van lejjebb az fx5200m :) -
#1140 Ezen elmegy? Juhééé. Nekem is ATI 9600-om van. Akkor nekem is menni fog Tehát akkor sm 3-on nélkül is megy simán. -
#1139 nézegetni kell sosem lehet tudni...
a gépem. 1 gigás intel p4 Proci?alkalmilag felhuztam 1.2re
Ati 9600 pro 128 mb ram
256 mb sima és 1024 virtuális ram
-
#1138 Szerintem tuti nem, főleg ha csak sm3-al megy. -
Beepee #1137 64 MB-s integrált vidkarin nem fog menni?