6081
-
#1220 olyan valaki van, aki épp tudja futtatni sm 3.0-át? (mondjuk sima 6600) neki hogy megy? -
#1219 Gonosz vagy. Nem félsz már az 50-pont incidens miatt? :-) -
#1218 Néha én is lehetek kemény nem? Macskám van, anyámmal élek,...babettám is van... ne legyek kemény!? :D -
#1215 Á, mindjárt leveszem, csak gondoltam jó ráijesztek :D -
#1214 Huh, kezdesz bekeményíteni? -
#1213 Parancsolj, itt van mindjárt 5 is. -
#1212 ki figyelné?
külömben sem csöngetnek be min denkihez aki warezol
-
#1211 adjal mar legyszi nekem is sarga felkialtojelet -
#1210 nem veszelyes ilyen helyrol tolteni? figyelik vagy valami -
#1209 Oks főnök nem kell több sárga plecsni de amit te adtál az nem volt jogos :) -
#1208 Hát pontosan nem tom mért 8 giga.... Az tényleg ok hogy rengeteg videó bejáccás van, szinte majdnem minden küldi előtt van egy kis videó bejáccás... meghát azért a grafika is ott van....amugy nem tudjátok hogy az így készült vidiket amik elvleg a colletors editionban lennének nem pakolják-e fel ? szívesen megnézném :) -
Radian #1207 Valaki egy read me-t megosztana akinek már megvan ezt a saját szemmmel akarom látni.Kérlek Szépen bennekteket valaki adjon egy read me-t. -
#1206 Gyogyicska emlékeszel még a carbon topik szabályzatra, : warez-rulez ügyeket privátban! -
#1205 egy kis ftp-s okosság :D -
#1204 ez wanadoo és hogy hogy ingyen? -
#1203 Valaki legyen moderátora ennek a topicnak, és írja be a banner alá, hogy nem kell SM 3-as videokártya a játéknak. FAQ-t meg készít valaki vagy csináljam én? (úgyemlékszem már volt valaki már lestoppolta) -
#1202 azt mondd mar meg miert 8 giga? tele van nyomva videobejatszasokkal? -
#1201 köcce :P -
#1200 hajrá:))
Végre kijött, holnapra ha minden jól megy nekem is meglesz^^
addig nyomjatok képeket, akinek megvan:)) -
#1198 Nah végre kint van :P
Letöltöm de nem nem rakom fel :(
Kiírom aztán majd nemsokára az új gépre felrakom. Ott valszeg jól fog menni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ASUS P5B i965 LGA775 4xDDR2 PCI-E 1xIDE 5xSATA2 GbLAN 7.1
INTEL CORE2 DUO 1866 MHz LGA775 (E6300)
1GB DDR2 667MHz KINGMAX
GAINWARD GEFORCE PCX 7900GT GS 256MB
Mondjuk szerintem az 1GB RAM Egymagában kevés lesz :/
Jól láttam, hogy a 2 magos procikat rendesen kihasználja? -
#1197 az az ember aki berakott a telepítőből képet...Ő meg tudna engem erősíteni :) mért nem kérdezitek meg tőle is ? -
#1196 Leirta a srác hogy 9600 assal megy ami nemtámogatja SM3-at ennyi! -
Radian #1195 Képzeljétek én vissza olvastam:D És most azt honnan tudjam hogy a srác beírja hogy ezzel se fogok jáccani meg a nagy gépigényt amit akárhonnan szedhetett és nem biztos hogy a játék read me jéből. -
#1194 thx:D
jeeee akkor én is játszhatok vele:D -
#1193 sam kettős ügynök és nem isten:) vagy áldozatokat hoz vagy lebukik (vagy átáll...de ez majd kiderül a végén) -
#1191 Nem kell sm 3 ezt kikéne írni a banner alá!!!! -
#1190 ezen mennyire menne?
Manufacturer: ASUSTeK Computer INC.
Processor: AMD Athlon(tm) XP 1800+, ~1.5GHz
Memory: 768MB RAM
Hard Drive: 81 GB
Video Card: S-MEDIA RADEON 9000 -
#1189 ez engem is érdekelne:D -
#1188 Te aki már GTA-ról karattyol ne kérjél bocsánatot, hanem gyorsan fejezd be az irogatást, csak olvasgass.
Ehh, majd este benézek, csak felhúzom magam, és sk szeretném megtapasztalni a játék minden első másodpercét. by. -
#1187 Istenkém mért nem olvas vissz senki ????? Nem hülye az UBI!!!
Nah...szóval..
Nem tudom leütni.. Emléxel volt egy kép,, ahol körbe állnak minket. Na itt ugyanez van.. Ott áll 2-2 figura karba tett kézzel, és kezembenyomnak egy stukkert hogy legyek jani illető nem szeret minket lőjjem le és ők szeretni fognak engem ...(nem pont így de ez a lényeg... És elraknni valmiért nem engedi a fegyvert... eldobni meg igen.. de ha eldobom akkor meg más lövi le... a lényeg hogy én meg akarom menteni :) -
#1186 Olvass vissza pár üzenetet, ez nem olyan megerőltetö sztem. -.- -
#1185 Megkérnék mindenkit hogy ne kunyizzon PM-be letöltési linkért, mert nem adok! -
#1184 hi!van eówarez verzió mert látom 78 új üzenet én nincs kedvem vissza olvasni:D -
Radian #1183 Akinek megvan az meg tudja mondani ,hogy csak sm3 at támogató videókarival fut?Köszi. -
#1182 Az a GTA :)
És én mindhárom büntetőpontot a Carbon topikjába szereztem (és ártatlan vagyok mindkettőben de mind1 hagyjuk megvan a véleményem legalább) -
#1181 Hát látszik reggel még nem voltak, aztán mostanra felkeltek sajnos. -
#1180 leütöd de nem lelövöd esetleg? -
Crazy Mate #1179 De akkor olyan lesz hogy szabadon küldetés nélkül is járkálhatok össze-vissza? -
#1178 Én nfs carbonnál ott voltam :D csak nem voltam őrült hanem próbáltam csitítani a népet :D:D na kinek megy már a játék ?:-)
Sewgíthetnének majd nekem :D ugyanis ott vok hogy le kéne lőnöm egy illetőt, de valahogy sosem sikerül elraknom a fegyvert, vagy mit kell csinálni hogy ne kelljen egy ártatlan megölnöm ?
Crazy Mate, ez nem olyan... hanem megkapod a főküldit pálya elején... arra kell koncentrálnod pl jutasd ki a börtönből XY-t...
mellékküldi pedig, hogy szerezd meg ezt meg ezt a cuccod, és lopd el az őr xboxos splinter cell double agentjét, mert kompromitáló rád:P:D
ez most csak egy péda volt -
Crazy Mate #1177 Én már régóta nézem a honlapokat hogy hol van kint,de én csak most vettem észre.Bocs a hozzászólás miatt.