6081

• tnm #1220
    olyan valaki van, aki épp tudja futtatni sm 3.0-át? (mondjuk sima 6600) neki hogy megy?
  • Hmuda
    Gonosz vagy. Nem félsz már az 50-pont incidens miatt? :-)
  • Kandurex
    Néha én is lehetek kemény nem? Macskám van, anyámmal élek,...babettám is van... ne legyek kemény!? :D
  • Kandurex
    Á, mindjárt leveszem, csak gondoltam jó ráijesztek :D
  • Hmuda
    Huh, kezdesz bekeményíteni?
  • Kandurex
    Parancsolj, itt van mindjárt 5 is.
  • urbijoe
    ki figyelné?
    külömben sem csöngetnek be min denkihez aki warezol
  • bakvarnyu
    adjal mar legyszi nekem is sarga felkialtojelet
  • bakvarnyu
    nem veszelyes ilyen helyrol tolteni? figyelik vagy valami
  • Gyocsika
    Oks főnök nem kell több sárga plecsni de amit te adtál az nem volt jogos :)
  • Gideon Wieth
    Hát pontosan nem tom mért 8 giga.... Az tényleg ok hogy rengeteg videó bejáccás van, szinte majdnem minden küldi előtt van egy kis videó bejáccás... meghát azért a grafika is ott van....amugy nem tudjátok hogy az így készült vidiket amik elvleg a colletors editionban lennének nem pakolják-e fel ? szívesen megnézném :)
  • Radian
    Valaki egy read me-t megosztana akinek már megvan ezt a saját szemmmel akarom látni.Kérlek Szépen bennekteket valaki adjon egy read me-t.
  • Kandurex
    Gyogyicska emlékeszel még a carbon topik szabályzatra, : warez-rulez ügyeket privátban!
  • urbijoe
    egy kis ftp-s okosság :D
  • Gyocsika
    ez wanadoo és hogy hogy ingyen?
  • Balumann
    Valaki legyen moderátora ennek a topicnak, és írja be a banner alá, hogy nem kell SM 3-as videokártya a játéknak. FAQ-t meg készít valaki vagy csináljam én? (úgyemlékszem már volt valaki már lestoppolta)
  • bakvarnyu
    azt mondd mar meg miert 8 giga? tele van nyomva videobejatszasokkal?
  • Sland
    köcce :P
  • Rage47
    hajrá:))

Végre kijött, holnapra ha minden jól megy nekem is meglesz^^
    addig nyomjatok képeket, akinek megvan:))
  • Sland
    Nah végre kint van :P
    Letöltöm de nem nem rakom fel :(
    Kiírom aztán majd nemsokára az új gépre felrakom. Ott valszeg jól fog menni :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ASUS P5B i965 LGA775 4xDDR2 PCI-E 1xIDE 5xSATA2 GbLAN 7.1
    INTEL CORE2 DUO 1866 MHz LGA775 (E6300)
    1GB DDR2 667MHz KINGMAX
    GAINWARD GEFORCE PCX 7900GT GS 256MB
    Mondjuk szerintem az 1GB RAM Egymagában kevés lesz :/

Jól láttam, hogy a 2 magos procikat rendesen kihasználja?
  • Gideon Wieth
    az az ember aki berakott a telepítőből képet...Ő meg tudna engem erősíteni :) mért nem kérdezitek meg tőle is ?
  • grebber
    Leirta a srác hogy 9600 assal megy ami nemtámogatja SM3-at ennyi!
  • Radian
    Képzeljétek én vissza olvastam:D És most azt honnan tudjam hogy a srác beírja hogy ezzel se fogok jáccani meg a nagy gépigényt amit akárhonnan szedhetett és nem biztos hogy a játék read me jéből.
  • buldozer99
    thx:D
    jeeee akkor én is játszhatok vele:D
  • tigeroo
    sam kettős ügynök és nem isten:) vagy áldozatokat hoz vagy lebukik (vagy átáll...de ez majd kiderül a végén)
  • Gyocsika
    Nem kell sm 3 ezt kikéne írni a banner alá!!!!
  • tigeroo
    ezen mennyire menne?

Manufacturer: ASUSTeK Computer INC.
    Processor: AMD Athlon(tm) XP 1800+, ~1.5GHz
    Memory: 768MB RAM
    Hard Drive: 81 GB
    Video Card: S-MEDIA RADEON 9000
  • buldozer99
    ez engem is érdekelne:D
  • ati2002
    Te aki már GTA-ról karattyol ne kérjél bocsánatot, hanem gyorsan fejezd be az irogatást, csak olvasgass.

Ehh, majd este benézek, csak felhúzom magam, és sk szeretném megtapasztalni a játék minden első másodpercét. by.
  • Gideon Wieth
    Istenkém mért nem olvas vissz senki ????? Nem hülye az UBI!!!
    Nah...szóval..
    Nem tudom leütni.. Emléxel volt egy kép,, ahol körbe állnak minket. Na itt ugyanez van.. Ott áll 2-2 figura karba tett kézzel, és kezembenyomnak egy stukkert hogy legyek jani illető nem szeret minket lőjjem le és ők szeretni fognak engem ...(nem pont így de ez a lényeg... És elraknni valmiért nem engedi a fegyvert... eldobni meg igen.. de ha eldobom akkor meg más lövi le... a lényeg hogy én meg akarom menteni :)
  • zsakosfrodo2
    Olvass vissza pár üzenetet, ez nem olyan megerőltetö sztem. -.-
  • Maxtreme
    Megkérnék mindenkit hogy ne kunyizzon PM-be letöltési linkért, mert nem adok!
  • buldozer99
    hi!van eówarez verzió mert látom 78 új üzenet én nincs kedvem vissza olvasni:D
  • Radian
    Akinek megvan az meg tudja mondani ,hogy csak sm3 at támogató videókarival fut?Köszi.
  • Gyocsika
    Az a GTA :)

És én mindhárom büntetőpontot a Carbon topikjába szereztem (és ártatlan vagyok mindkettőben de mind1 hagyjuk megvan a véleményem legalább)
  • kirol
    Hát látszik reggel még nem voltak, aztán mostanra felkeltek sajnos.
  • Muki100
    leütöd de nem lelövöd esetleg?
  • Crazy Mate
    De akkor olyan lesz hogy szabadon küldetés nélkül is járkálhatok össze-vissza?
  • Gideon Wieth
    Én nfs carbonnál ott voltam :D csak nem voltam őrült hanem próbáltam csitítani a népet :D:D na kinek megy már a játék ?:-)
    Sewgíthetnének majd nekem :D ugyanis ott vok hogy le kéne lőnöm egy illetőt, de valahogy sosem sikerül elraknom a fegyvert, vagy mit kell csinálni hogy ne kelljen egy ártatlan megölnöm ?

Crazy Mate, ez nem olyan... hanem megkapod a főküldit pálya elején... arra kell koncentrálnod pl jutasd ki a börtönből XY-t...
    mellékküldi pedig, hogy szerezd meg ezt meg ezt a cuccod, és lopd el az őr xboxos splinter cell double agentjét, mert kompromitáló rád:P:D
    ez most csak egy péda volt
  • Crazy Mate
    Én már régóta nézem a honlapokat hogy hol van kint,de én csak most vettem észre.Bocs a hozzászólás miatt.