Splinter Cell: Double Agent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
captainm - 2005.11.22. 09:49 - 4 hozzászólás
Az egyik magazin munkatársának sikerült némi infó adaghoz jutnia a fejlesztés alatt álló Splinter Cell 4 játékból. Nézzük is akkor õket:
- a játék 2008-ban, a Chaos Theory eseményei után 1 évvel játszódik
- 20 évre bekaszliznak minket (azaz Fisher bátyót) egy bûncselekmény miatt, ami a 23 éves lányunk halálával kapcsolatos
- az elsõ küldetés a börtönbõl való szökés lesz
- rengeteg új terep, fegyver és kütyü lesz a segítségünkre
- Daniel Berube, a kreatív direktor szerint, ez a rész minden eddiginél realisztikusabb lesz, bár még korai stádiumban tart a fejlesztés
- PlayStation 2, Xbox, GameCube, PC és Xbox 360 rendszerekre készül a game.
update (by Szomy): a hivatalos ízelítõ lap is frissült, egy videó, három hangüzenet és egy pár rajz is került fel rá.
amugy megoldottam, lelottem a fenebe! 😊
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
splinter cell chaos theory, manhattan mission!
a tokombe megyek fel a lifttel?
1.5 Kiegészítõ (+3 pálya meg egy bevezetõ videó)
2. Splinter Cell Pandora Tomorrow
3. Splinter Cell Chaos Theory
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
most a chaos theory-val jatszom, az hanyadik?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Vagyis azt mondta,de a lányom!Oda kell mennem...Úgyhogy õ volt a lánya..
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Na szóval nekem úgy rémlik, hogy a feleségével ücsörög otthon, akit Sarah-nak hívnak, amikor megcsörren a telefon, de Fisher már nem veszi fel...
Ezen kívül mintha a 2. vagy 3. részben is lenne szó a feleségérõl...vagy valaki megemlíti vagy pedig Fisher telefonon beszél vele valamelyik küldetés elõtt...
Namármost az nem kizárt, hogy a feleségét és a lányát is ugyanúgy hívják, na de a lányáról az eddigi részekben semmiféle említés nem esett...most meg már hirtelen Fisher egyszerre özvegyember lett, és egyszercsak kiderül, hogy van egy lánya is...
Vagy én emlékeznék rosszul?
1. Pofátlan Riddick-copy lenne
2. Nagyon sok rajongó elpártolna SCtõl..
Biztos az lesz, hogy ez egy rémálom,aztán hirtelen felébred SamFisher a bázison,és már kapjuk is a köv. küldit vagy vmi ilyesmi.. <#vigyor2>#vigyor2>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
<#vigyor3>#vigyor3>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Most akkor a kopasz börtöntöltelékkel kell mászkálnunk?! 😛
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
szerintem is a képek kicsit furcsák
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Next PC upgrade: 2022
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Már nem tudtak mást kitalálni!Azért nem a lányt kellett volna eltemetni Én szivesebben kerestem volna vele Aput!
És végre kibújik Fisher a "Világot megmentõ, az USA-ért élek" szerepbõl! Aprítson hát a közéletben is egy kicsit! Jó kis tükör lehet majd amerikának! Kiképezzük, megbecsüljük...ránk támad!És az ok😊
Mindig ugynaz!
Next PC upgrade: 2022
érdekes fordulat mitnemondjak
PSN ID.: Beegabor
http://www.bewaresamfisher.com/uk/
de elõtte hardwireden az infók
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://thenamelessphoto.com/
igaz ez pont ugyan az mint amit te linkeltél de jobb képet ad
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Na erre aztán tényleg nem lehetett számítani! Na jó, azért ez nem igaz, hiszen tudtuk, hogy sikersorozatról van szó. Ki lenne az a hülye, aki a csúcson abbahagyná? Nos, a francia Ubisoft is újabb tortaszeletkét akar a pénzünkbõl, ugyanis már ezerrel hegesztik a Splinter Cell negyedik részét. Egy rakat konzolra, és PC-re is, valamikor jövõ év tavaszán érkezik. Ez azért is jó, mert akkor kis szerencsével jövõ télen már megkaphatjuk az ötödik részt is LOL 😄
Forrás: GameStar
+Nemrég a bejelentés után ki is adtak egy kézikamerás felvételt a játékból, ami bizonyítja hogy valóban készül a 4. rész. A Felvételbõl mondjuk egyenlõre nem sok minden vehetõ ki.
Splinter Cell 4 Movie #1