Splinter Cell: Double Agent

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Duddits
Splinter Cell 4 infók

captainm - 2005.11.22. 09:49 - 4 hozzászólás

Az egyik magazin munkatársának sikerült némi infó adaghoz jutnia a fejlesztés alatt álló Splinter Cell 4 játékból. Nézzük is akkor õket:
- a játék 2008-ban, a Chaos Theory eseményei után 1 évvel játszódik
- 20 évre bekaszliznak minket (azaz Fisher bátyót) egy bûncselekmény miatt, ami a 23 éves lányunk halálával kapcsolatos
- az elsõ küldetés a börtönbõl való szökés lesz
- rengeteg új terep, fegyver és kütyü lesz a segítségünkre
- Daniel Berube, a kreatív direktor szerint, ez a rész minden eddiginél realisztikusabb lesz, bár még korai stádiumban tart a fejlesztés
- PlayStation 2, Xbox, GameCube, PC és Xbox 360 rendszerekre készül a game.
update (by Szomy): a hivatalos ízelítõ lap is frissült, egy videó, három hangüzenet és egy pár rajz is került fel rá.

hykao
mícs
sorry, nem talaltam meg!
amugy megoldottam, lelottem a fenebe! 😊

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

hykao
Hmm...egy ilyen régi fórumozótól merõben szokatlan, hogy nem a játék saját topikjában kérdez... 😊
mícs
sracok!
splinter cell chaos theory, manhattan mission!
a tokombe megyek fel a lifttel?

hykao
1. Splinter Cell
1.5 Kiegészítõ (+3 pálya meg egy bevezetõ videó)
2. Splinter Cell Pandora Tomorrow
3. Splinter Cell Chaos Theory
3.

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

mícs
hogy voltak sorba a reszek?
most a chaos theory-val jatszom, az hanyadik?

hykao
Azért talán várjuk meg, hogy mi sül ki belõle...
nah hogyan öljünk meg egy újabb nagy nevet..., úgytünik mamár ez divat hogy az összes nyerõ sorozatot szét kell kurni ... 😞 (settlers 5, aooe, hagyne soroljam tovább..., msot meg ez 😞((( )

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
Ismét frissült valamicskét a hivatalos oldal...
hykao
Hmm, akkor ezekszerint én emlékeztem rosszul...
leslieboy
Az elsõ részben nem a felesége volt,hanem a lánya!Mikor a repülõs videónál megszakad a kapcsolat,nem azt mondta, but my wife,hanem but my daughter!!
Vagyis azt mondta,de a lányom!Oda kell mennem...Úgyhogy õ volt a lánya..

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

hykao
Ki emlékszik még az elsõ rész végére? Egészen pontosan az utolsó videóbejátszásra gondolok, amikor Fisher már otthon csücsül...
Na szóval nekem úgy rémlik, hogy a feleségével ücsörög otthon, akit Sarah-nak hívnak, amikor megcsörren a telefon, de Fisher már nem veszi fel...

Ezen kívül mintha a 2. vagy 3. részben is lenne szó a feleségérõl...vagy valaki megemlíti vagy pedig Fisher telefonon beszél vele valamelyik küldetés elõtt...

Namármost az nem kizárt, hogy a feleségét és a lányát is ugyanúgy hívják, na de a lányáról az eddigi részekben semmiféle említés nem esett...most meg már hirtelen Fisher egyszerre özvegyember lett, és egyszercsak kiderül, hogy van egy lánya is...

Vagy én emlékeznék rosszul?
edios
Hát ez a börtönös dolog biztos csak reklámból van, mert ha tényleg errõl szólna a játék az
1. Pofátlan Riddick-copy lenne
2. Nagyon sok rajongó elpártolna SCtõl..

Biztos az lesz, hogy ez egy rémálom,aztán hirtelen felébred SamFisher a bázison,és már kapjuk is a köv. küldit vagy vmi ilyesmi.. <#vigyor2>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Duddits
Kísértetiesen hasonlít a Riddick-re.

Fisher bácsi aki mindenhova bejutott és ki is jött onnan börtönbe... és majd ott is fog maradni... sztem érdekes alapkoncepcio hogy bedobják börtönbe tán kicsit értelmetlen?
<#vigyor3>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

alph4
Képek:

Most akkor a kopasz börtöntöltelékkel kell mászkálnunk?! 😛

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Remélem nem fogják elrontani
szerintem is a képek kicsit furcsák

asfa
az igen keménynek tûnik

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

grebber
Hát erre nagyon kiváncsi leszek fura lesz hogy nem a jól bevált ruciban kell rohangálni.

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Nekem is.

hykao
Pár kép a játékból...(nem tom, nekem valahogy olyan furák...)
Duddits
Király a banner!

hykao
Frissült a hivatalos oldal: KATT

ThugEdge
én abban bízom,hogy kicsit magánéleti dolgairól is megtudunk ezt-azt,tán így ember közelibbé válik,bár számomra max payne óta Õ az elsõ gémhõs😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

rorr
nagyon sablonos....
Már nem tudtak mást kitalálni!Azért nem a lányt kellett volna eltemetni Én szivesebben kerestem volna vele Aput!

A 3-ik rész még most is megálja a helyét, ebben a nagy "triumvirátusok gigászi-mejelenési harcában"! A FEAR-Quake4-COD2...ha valaki tolta már maximumra húzva a grafikai beállításokat, akkor tudja mirõl beszélek. Hangulatában pedig utolérhetetlen...már fél éve fenn van😊
És végre kibújik Fisher a "Világot megmentõ, az USA-ért élek" szerepbõl! Aprítson hát a közéletben is egy kicsit! Jó kis tükör lehet majd amerikának! Kiképezzük, megbecsüljük...ránk támad!És az ok😊
Mindig ugynaz!
hykao
Ehh, jó lesz ez nekünk vajh?
grebber
Várom már fõleg az ingame videókat.Kár hogy eddig nem mutattak a gamebõl semmit 😞

Next PC upgrade: 2022

ThugEdge
storyt tekintve már érett egy kis váltás,remegve várom<#worship>

Seth
Mi lett veled Sam???? te is átmész marvel bosszúálló szuperhõsbe???
érdekes fordulat mitnemondjak

PSN ID.: Beegabor

ThugEdge
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:

http://www.bewaresamfisher.com/uk/

de elõtte hardwireden az infók

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Duddits
Éljen! Mondjuk a 3. résszel se játszottam, de minden újnak örülni kell... :-)

Sephi
BRROOAAAFFF.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

brutális

http://thenamelessphoto.com/

biomage
ez kicsit jóbb a tiedénél klick a WATCH IT NOW feliratra
igaz ez pont ugyan az mint amit te linkeltél de jobb képet ad

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
minden héten egyszer körülnézek ha találok belinkelem

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

alph4
Remélem nemsokára kapunk 1-2 screenshotot ^^

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

biomage
hát ez tényleg nem lehet semmit kivenni ése szerintem is kiadják hamarosan

alph4
SPLINTER CELL 4 BEJELENTÉS!
Na erre aztán tényleg nem lehetett számítani! Na jó, azért ez nem igaz, hiszen tudtuk, hogy sikersorozatról van szó. Ki lenne az a hülye, aki a csúcson abbahagyná? Nos, a francia Ubisoft is újabb tortaszeletkét akar a pénzünkbõl, ugyanis már ezerrel hegesztik a Splinter Cell negyedik részét. Egy rakat konzolra, és PC-re is, valamikor jövõ év tavaszán érkezik. Ez azért is jó, mert akkor kis szerencsével jövõ télen már megkaphatjuk az ötödik részt is LOL 😄
Forrás: GameStar

+Nemrég a bejelentés után ki is adtak egy kézikamerás felvételt a játékból, ami bizonyítja hogy valóban készül a 4. rész. A Felvételbõl mondjuk egyenlõre nem sok minden vehetõ ki.
Splinter Cell 4 Movie #1