87
fifa 2006
-
#47 Kicsit több időt töltöttem a 2 játékkal tegnap(FIFA06,PES5).Jobb a Pes...:( -
#46 A neten már fent van:) -
#45 Nah,hát akkor leirom a véleményemet mivel mindkét játékot(FIFA06,PES5) sikerült megszerezni múlt héten.Kezdeném a PESsel.A konami ismét kitett magáért,grafikában szerintem veri a FIFAt talán még játékmenetben is,és az ember még a licenc problémákat is elnézi elvégre lehet hozzá szerezni javitó progit és újra kilehet irni.De a FIFA 06 számomra egy új rész a többihez képest.Kezd elPESesedni.Ami csak jót jelent.Végre nem megy a labda pontosan a csapattársamhoz,kell egy kis ügyesség hozzá,Nem csak én támadok hanem már a gép is megemberelte magát és messziről bombáz taktikázik cselez,üresre játsza magát.Sok pozitiv dolog került a 06ba.Nekem a játékosok igazolásánál a kereső tetszik.Végre nem kell csapatonként körülnézni.Elég ha csak begépelek öt betűt aztán kiadja a találatokat.Azért a menededzser módot egy kicsit túl kombinálták dehát ez van.A kameranézetek végre egész jók,és a grafika is elfogadható,igaz ez csak kozmetikázás az elöző részhez képest,de akkor is haladás.Egy a lényeg,nekem bejött.Tudom ajánlani.Akinek meg nem tetszik és nem licenc függő,és egy picit többet vár egy focis gamától akkor neki pedig a PES5öt tudom ajánlani.Nekem mindkettő a szivemhez nőtt.
-elfordul,elmorzsol egy könnycseppet a szeme sarkában,nagyot sóhajt majd távozik- -
#44 Már lehet kapni?
Ez a rva fifa gém csal,az FA kupadöntőn verhetetlen ez a pitsa MU,ritka nehéz gólt szerezni -
#43 Szerintem meg túl steril. Mármint a fifához képest
-
#42 Játékélményben simán veri sztem a Fifát:) -
#41 Elkezdtem nyomni a PES5-öt,így elsőre elég faszás:) -
#40 hátha...
WE9/PES5 hungary vs sweden -
#39 Kipróbáltam PC-n is Ps2-őn is,el lehet vele játszogatni haverral,de amúgy felejthető...Még a PES5-öt akarom kipróbálni,hátha az komolyabb. -
#38 "Most olvastam el az 576 Konzolban a tesztet. Engem meggyőztek."
engem is
TUTI NEM TESZEM A GÉPEMBE:) -
#37 Már egy hete kiadták az összes létező konzolra, az MMben legalábbis mindegyikre volt. -
#36 Intel Pendiumom 8, 8,9ghz, geforce19 woodourasherr 3d 1024Mbite,72colos monitor,meg usb egér és tápszegény barátnő.... -
#35 Ps2-őn?
nem tudom :)) -
vg #34 "mennyi a gépigénye?"
-
#33 Azt nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy nem vihetem át a karieremben évv végén más csapathoz a segitőimet? Megint kezdhetem előről a fejlesztésüket. A 2005 ben lehetett. -
#32 mind.
-
#31 melyik a magyar verzio? -
#30 na ennél azért jobban megy a magyar -
#29 Az elejé mikor mielött az egész elindul felül van. r1-l1 oszt közvetlen a lengyel mellett. -
FoToS #28 És hol lehet magyar nyelvre váltani a játékot? -
#27 Ha már megy a karrier akkor ezt menetközben nem tudom megcsinálni? -
#26 Kreálsz egy játékost pl a wezbromba,aztán a carriermódban a wezbromot választod,és már te is jáccol benne.
Vagy az edit player-ben kiválasztod az egyik gémert és csak a nevet módosítod,és szintén a carrier módban azt a csapatot választod.
A fifa 05-ben nem adták el a játékost érdekesmódon. -
#25 Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a kreált játékos megjelenjen a csapatomban? -
#24 Nekem még az "teccett" a játékba,hogy mikor kreáltam egy játékost és végignyomtam a szezont,megnyertem a ligát, a ligakupát igaz az FA-n szopókáztam a MU végett,szal mikor meghosszabbítottam a szerződést a köv évre a kreált játékost szépen elpasszolták valakinek,természetesen év közben nem lehetett vele szerződész kötni semmilyen szinten,szal magam láttam jáccani a Nyúkásztlben mikor a szezont a Wezbrommal nyomtam.
Most elkezdtem új szezont de csak a tulajdonságait változtattam meg egy adott játékosnak és a nevét,valszeg a köv szezonban ezt is aladja a gép a tudtomon kívül:hányás -
#23 mármint tényleg átmegy a hálón. Állitólag most sokkal élethűbb a háló. Hát nem tudom.... utoljára a Pintértől láttam ilyet de az sem ma volt. -
#22 ja ja -
mohuska #21 Én nemrég toltam vele.....átment a labda a hálón.....1 harmatgyenge Ronaldo lövés, gurítás után!!!!!!!!Na az milyen!!!!? -
#20 Igen? Ezesetben külön érdekel a program. Nem szoktam focik progikkal játszani, de ez most nagyon érdekel! Csak az 576 Konzolban úgy tudják, hogy még egyenlőre csak PS2-re jelent meg, de én lennék a legboldogabb, ha lenne GC-n is. -
#19 Hát akció közben nem valami nagy élmény a grafika. az átkötők jök de a többi.....
A managger mód tetszik magyarul. És elég nehéz is lett így elsőre. Legalábbis a 2005-höz képest.
Tényleg! Van még valamilyen játék magyarul?
-
#18 GameCube-ra kiadták szerintem. -
#17 Most olvastam el az 576 Konzolban a tesztet. Engem meggyőztek. Csak kár, hogy nem adják ki Nintendóra. A Nintendo mindig kimarad a nagy címekből :-( -
FoToS #16 Hol lehet :-)
-
FoToS #15 Hol lahat átváltani magyarra? -
gammar #14 fifa 2006PAL dnsid xx xx01 40 FC
Fontos az xx xx=id random (id generatorral)[random,chek id]
Utána windiip scan ,majd beírni az új id-t majd pach werify
Amikor megvan sem a id generátort sem a windiipet ne csukd be!!
ezután alkohol120%lemezre írás!
-
#13 nem értek a konzolhoz, sorry!:) -
#12 ja lehet rá kötni network adapter a slim-be meg alapból bele van épitve semmi furcsa nincs ezen -
Coooper #11 Este rápróbálok én is online. Ha kábelnetem van, kell hozzá még valami (router, PC), vagy mindent be tudok állítani a játék menüjében? Valami jelszót/kódot kér? -
gammar #10 cooper ja meg a lászló csabi interjúját se...
Best of Lothar MAtheus fanclub:) -
gammar #9 most a hungary national team -et állitgatom benne.
Várom azoknak a ps 2 gaméknak a listáját ami megy magyarul is. -
gammar #8 estleg tutorial online ps2 rovatom (dnas id)is taglalja a beállításokat:))