fifa 2006 ps2

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sp00n
Már egy hete kiadták az összes létezõ konzolra, az MMben legalábbis mindegyikre volt.

x360 gamertag: v1ctor777hun

Solidus
Intel Pendiumom 8, 8,9ghz, geforce19 woodourasherr 3d 1024Mbite,72colos monitor,meg usb egér és tápszegény barátnõ....<#buck><#idiota>

.:SOLIDUS:.

Ortopéter
Ps2-õn?
nem tudom :))

"mennyi a gépigénye?"

<#vigyor5>
Ortopéter
Azt nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy nem vihetem át a karieremben évv végén más csapathoz a segitõimet? Megint kezdhetem elõrõl a fejlesztésüket. A 2005 ben lehetett.

Ortopéter
mind.

urbijoe
melyik a magyar verzio?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Ortopéter
na ennél azért jobban megy a magyar

Ortopéter
Az elejé mikor mielött az egész elindul felül van. r1-l1 oszt közvetlen a lengyel mellett.

És hol lehet magyar nyelvre váltani a játékot?

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Ortopéter
Ha már megy a karrier akkor ezt menetközben nem tudom megcsinálni?

Winz
Kreálsz egy játékost pl a wezbromba,aztán a carriermódban a wezbromot választod,és már te is jáccol benne.
Vagy az edit player-ben kiválasztod az egyik gémert és csak a nevet módosítod,és szintén a carrier módban azt a csapatot választod.
A fifa 05-ben nem adták el a játékost érdekesmódon.

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Ortopéter
Azt hogy lehet megcsinálni, hogy a kreált játékos megjelenjen a csapatomban?

Winz
Nekem még az "teccett" a játékba,hogy mikor kreáltam egy játékost és végignyomtam a szezont,megnyertem a ligát, a ligakupát igaz az FA-n szopókáztam a MU végett,szal mikor meghosszabbítottam a szerzõdést a köv évre a kreált játékost szépen elpasszolták valakinek,természetesen év közben nem lehetett vele szerzõdész kötni semmilyen szinten,szal magam láttam jáccani a Nyúkásztlben mikor a szezont a Wezbrommal nyomtam.<#falbav>
Most elkezdtem új szezont de csak a tulajdonságait változtattam meg egy adott játékosnak és a nevét,valszeg a köv szezonban ezt is aladja a gép a tudtomon kívül:hányás

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Ortopéter
mármint tényleg átmegy a hálón. Állitólag most sokkal élethûbb a háló. Hát nem tudom.... utoljára a Pintértõl láttam ilyet de az sem ma volt.

Ortopéter
ja ja

Én nemrég toltam vele.....átment a labda a hálón.....1 harmatgyenge Ronaldo lövés, gurítás után!!!!!!!!Na az milyen!!!!?

de jó lenne már valami bumm....

Super Mario
Igen? Ezesetben külön érdekel a program. Nem szoktam focik progikkal játszani, de ez most nagyon érdekel! Csak az 576 Konzolban úgy tudják, hogy még egyenlõre csak PS2-re jelent meg, de én lennék a legboldogabb, ha lenne GC-n is.

https://supermario4ever.wordpress.com

Ortopéter
Hát akció közben nem valami nagy élmény a grafika. az átkötõk jök de a többi.....
A managger mód tetszik magyarul. És elég nehéz is lett így elsõre. Legalábbis a 2005-höz képest.
Tényleg! Van még valamilyen játék magyarul?

Taranov
GameCube-ra kiadták szerintem.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Super Mario
Most olvastam el az 576 Konzolban a tesztet. Engem meggyõztek. Csak kár, hogy nem adják ki Nintendóra. A Nintendo mindig kimarad a nagy címekbõl :-(

Hol lehet :-)

Hol lahat átváltani magyarra?

fifa 2006PAL dnsid xx xx01 40 FC
Fontos az xx xx=id random (id generatorral)
Utána windiip scan ,majd beírni az új id-t majd pach werify
Amikor megvan sem a id generátort sem a windiipet ne csukd be!!
ezután alkohol120%lemezre írás!
akyyy
nem értek a konzolhoz, sorry!:)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mila69en
ja lehet rá kötni network adapter a slim-be meg alapból bele van épitve semmi furcsa nincs ezen

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Este rápróbálok én is online. Ha kábelnetem van, kell hozzá még valami (router, PC), vagy mindent be tudok állítani a játék menüjében? Valami jelszót/kódot kér?
cooper ja meg a lászló csabi interjúját se...
Best of Lothar MAtheus fanclub:)
most a hungary national team -et állitgatom benne.
Várom azoknak a ps 2 gaméknak a listáját ami megy magyarul is.
estleg tutorial online ps2 rovatom (dnas id)is taglalja a beállításokat:))
igen online játszom konzollal de van egy megérzésem:a pc sek is tudnak ps2-es userekhez kapcsolódni.??
Nekem is nagyon tetszik a játék! Ámbár a magyar menüt még szokni kell rendesen, nem nagyon találom a szokott opciókat. Azért Kovács Kálmánt, mint kommentárt ne várjátok! <#hehe> A gépi ellenfeleket nehezebb lecselezni, jobban fedezik a labdát, kiszámíthatalanabbak. Nekem például már az elsõ meccsen volt olyan, hogy beadni akartam a szélrõl, de rálövés lett belõle, a kapus meg rendesen bevédte. Érdekes volt.
CrucifX
Két deka PS2 és egy deka FIFA 2006.

mennyi a gépigénye?

akyyy
konzolosba online?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Super Mario
Még csak képeket láttam, jó játék <#eljen>
Eddig a FIFA 2000 volt a csúcs, de ezt mindenképp megdönti.

És igen megérkezett a JÁTÉK!
elõször regisztráltam online módban és egy japán 15 éves sráctól a juventustól kaptam (milan)7 gólt...
És igen emberek a játék tud magyarul !!!
← ElőzőOldal 2 / 2