fifa 2006 ps2

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skynet
Valaki pls bökje ki hogy be lehet-e állítani a 2006-ban vagy a 2007-ben azt hogy ne csak 10 perc legyen egy félidõ hanem több (monnyuk 45 vagy bármennyi csak többlegyen)..
Ez így rémgagyi,egy normális nagy multicsatát sem tudunk nyomni a haverokkal...
baggins
ELADÓ 1 db eredeti, dobozából ki sem vett FIFA 07 magyar nyelvû játék PS2-re!Ár: 10.000 Ft
Érd: kizárólag a [email protected] mail címen!!!

Skynet
mááármint...a fifa 2007-rõl beszélek :)
Skynet
Help!
Csak 10 perces félidõket lehet játszani? Mert nemenged többet állítani a gép...Átlehet állítani vhogy normális 45 percre?
Ha csak 10 perc van akkor ez egy fos...
John Cena
Craucs :D:D nem tom hogy írják meg akartam venni de nem sikerült:( Liverpooltol 77overall és 10000 fizettem volna meccsenként 450 és nem jöN!!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Ízlés szerint válaszd bármelyiket. Viszont a szerencsén is múlik, hogy a játékos leigazol a csapatodhoz. Én Milan Barost akartam megvenni, de nem fogadta el a szerzõdést. Próba szerencse!

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

John Cena
melyik játékost ajánlod??? hogy meg vegyem??? Gerrard ra gondoltam és Roberto Carlosra!

John Cena
aha köszI!!!

Nem sok taktika kell hozzá. Nyerni kell. Talán annyi, hogy gyakran kell cserélgetni a kezdõ 11et, mert ha nem játszik minden játékos akkor csökken a csapat morálja.
A felesleges játékosokat az átigazolási idõszakban add el, vagy add kölcsön.
Teljesen mindegy melyik csapattal vagy. Én Dortmund-al nyomom.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

John Cena
Hellosztok lenne 1 kérdésem nektek mi a taktikátok a Managermódban? ja és melyik csapatot ajáljátok??? én az Evertonnal tolom!!!

Solidus
Én ezt a Leeds Utdal csináltam meg.Csak én a Championshipbõl jutottam föl.Meg megvettem a Gerát...Nehezen adta magát.

.:SOLIDUS:.

Solidus
A patchel átírod a gagyi csapatokat eredetire.Ettõl az egész játék olyan lesz,sõt jobb,mint a fifa,szal full licences.Bár a fifa arcade,a PES pedig szimuláció.Kinek mi tetszik.Nekem is jó volt a fifa addig amíg nem akadt a WE7 a kezembe.Hát ja.Patchelni nincs értelme ha nem chippes a gép.Hát akkor jó feljutást!:D

Winz
Mi az hogy peccselvel van?
Én nem írt játékokkal nyomom,nincs csippelve a gépem,a pro evo4-et is csak azért vettem mert 4 rugóért vesztegették...fifás vok és maradok:P
Azért jó a karriermódban feljönni a sheffildjunájtiddel a premierligába,aztán velük BL-t nyerni:)

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Solidus
Õ...Patchelve próbáltad már?Sokkal igényesebb mint a Fifa legóhajú akvárium futball "játéka"...Amiben 5x rugom ugyanazt a taktikájú és pontról-pontra egyívású gólt.Semmi realítás és kreativitás nincs már abban a sorozatban.A grafikája pedig egy ps1re is jó lenne.Kit érdekel az angol 3 osztály?Szal szerintem szerezz be egy patchelt PES5-öt,hidd el megéri!

Ortopéter
Ja és persze a World Cup 2006 ra gondoltam.
NAGYON SZAR!!!

Winz
Ne ríjj,õsszel kijön a fifa 2007,már nem kell sokat alunni:P

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Winz
Jah a 4. rész az igénytelenség netovábbja:fetreng
Rosszul lettem mikor angol bajnokit akartam játszani,azt láttam a sok kis csúnya zászlót,meg a kamu csapat neveket...a játszhatósága is elég putris...szal ea fifa foreva:csáp

Ortopéter
Na tegnap lett elegem a játékból.
2006 vb döntõ Argentina - Németország
És mit ad isten ki Podolski ék párja?
Rudi Völler. nem hittem a szememnek. Mi a faszt keres ez ott? Ok veretlenûl kerültem be a döntõbe, kapott gól nélkül de ez azért kicsit túlzás....
Kapják be.

Solidus
Ne is idegesítsd magad.Térj át a Pro Evolution Soccer(Winning Eleven) sorozatra.

sziasztok !
Valaki jatszott mar a fifa world cup 06tal ? mert egy eszmeletlen undorito grafikat kepvisel es nagyon csunya a fifa 06hoz kepest , szoval szerintem ugy ahogy van hanyinger a jatek ... a fu elkepesztoen hanyadekon van megcsinalva ... szoval nem is idegesitem itt magam , roviden : fifa 06 ezerszer jobb mint a wc 06 ...

Solidus
Úgy ám!

Solidus
L1 nyomva tart,lövés gomb,de csak csinján,kis erõvel!Majd úgyis kitapasztalod.

Sziasztok! Tudnátok segíteni?
hogykell a kapus fölött átemelni a labdát?
Köszi elõre is!
nem tudok róla

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

Ortopéter
Hali!
Az lenne a kérdés, hogy a harmadik mezeket nem lehet valahogy használni menedzser módban is?

Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy ha az erseti játékot decrypterrel átalakítom akkor megkorra lesz??
Ki tudom írni?<#nemtudom>

öcsém csak a pes.....

de jó lenne már valami bumm....

mohus
vedd meg ezt a szar gémet eredetiben:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sziasztok!
Próbálom elinditani az Online módot(patchelve van),de amikor uj ea online -t akarok létrehozni akkor bedobja a Please insert Original disc...(az amikor siman nem fogadja el a játékot a gép ,piros képernyó:) )Szóval mit lehetne tenni?Volt 2005-ös ea-s regem ,de ha azt akarom megerõsiteni ugyanezt csinálja.Mi lehet a baj?
Nekem is okosított verzió fut. Néha akadozik, de úgy választok ellenfelet, hogy neki is jó minõségû kapcsolata legyen. Így van, hogy meg sem akad egyszer sem játék közben.
mohus
ez tuti?:)

akkor valamit elcseszett az EA:)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

nem kell,hogy eredeti legyen a játék!
Véleményem szerint elrontották a game irányítását ,túl sok dolog van a gamepadon használatban.A 2005 ebben jobb volt!
mohus
igen naná

sapkafej
csak eredetivel lehet neten nyomni?

György

mohus
nem akad??

Végre nekem is sikerült belépni az EA Online központjába és most már csak a neten játszom mindenféle emberkékkel a világból.
Nagyon élvezetes mindig mással játszani, soha nincs elég idõ kiismerni a taktikát. Állandóan van ellenfél, karriert lehet csinálni, bajnokságok vannak. Rangsorol a gép, az ellenfél statisztikáját meg lehet tekinteni meccs elõtt.
Köszönet gammar-nak a segítségért!
mateus33
Sztem is,pedig én világéletemben Fifás voltam,de PS2-õn a PES5-el játszok inkább.

Solidus
Hát akkor állitsd 5 csillagosra aztán mondd hogy könnyû...(Márha a PESre gondolsz)<#wilting>

szerintem könyü.
Solidus
Kicsit több idõt töltöttem a 2 játékkal tegnap(FIFA06,PES5).Jobb a Pes...:(

mateus33
A neten már fent van:)

Solidus
Nah,hát akkor leirom a véleményemet mivel mindkét játékot(FIFA06,PES5) sikerült megszerezni múlt héten.Kezdeném a PESsel.A konami ismét kitett magáért,grafikában szerintem veri a FIFAt talán még játékmenetben is,és az ember még a licenc problémákat is elnézi elvégre lehet hozzá szerezni javitó progit és újra kilehet irni.De a FIFA 06 számomra egy új rész a többihez képest.Kezd elPESesedni.Ami csak jót jelent.Végre nem megy a labda pontosan a csapattársamhoz,kell egy kis ügyesség hozzá,Nem csak én támadok hanem már a gép is megemberelte magát és messzirõl bombáz taktikázik cselez,üresre játsza magát.Sok pozitiv dolog került a 06ba.Nekem a játékosok igazolásánál a keresõ tetszik.Végre nem kell csapatonként körülnézni.Elég ha csak begépelek öt betût aztán kiadja a találatokat.Azért a menededzser módot egy kicsit túl kombinálták dehát ez van.A kameranézetek végre egész jók,és a grafika is elfogadható,igaz ez csak kozmetikázás az elözõ részhez képest,de akkor is haladás.Egy a lényeg,nekem bejött.Tudom ajánlani.Akinek meg nem tetszik és nem licenc függõ,és egy picit többet vár egy focis gamától akkor neki pedig a PES5öt tudom ajánlani.Nekem mindkettõ a szivemhez nõtt.
-elfordul,elmorzsol egy könnycseppet a szeme sarkában,nagyot sóhajt majd távozik-

Winz
Már lehet kapni?<#conf>
Ez a rva fifa gém csal,az FA kupadöntõn verhetetlen ez a pitsa MU,ritka nehéz gólt szerezni <#falbav>

Ortopéter
Szerintem meg túl steril. Mármint a fifához képest

mateus33
Játékélményben simán veri sztem a Fifát:)

mateus33
Elkezdtem nyomni a PES5-öt,így elsõre elég faszás:)

mohus

mateus33
Kipróbáltam PC-n is Ps2-õn is,el lehet vele játszogatni haverral,de amúgy felejthetõ...Még a PES5-öt akarom kipróbálni,hátha az komolyabb.

mohus
"Most olvastam el az 576 Konzolban a tesztet. Engem meggyõztek."

engem is

TUTI NEM TESZEM A GÉPEMBE:)

Oldal 1 / 2Következő →