fifa 2006 ps2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez így rémgagyi,egy normális nagy multicsatát sem tudunk nyomni a haverokkal...
Érd: kizárólag a [email protected] mail címen!!!
Csak 10 perces félidõket lehet játszani? Mert nemenged többet állítani a gép...Átlehet állítani vhogy normális 45 percre?
Ha csak 10 perc van akkor ez egy fos...
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
A felesleges játékosokat az átigazolási idõszakban add el, vagy add kölcsön.
Teljesen mindegy melyik csapattal vagy. Én Dortmund-al nyomom.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
.:SOLIDUS:.
Én nem írt játékokkal nyomom,nincs csippelve a gépem,a pro evo4-et is csak azért vettem mert 4 rugóért vesztegették...fifás vok és maradok:P
Azért jó a karriermódban feljönni a sheffildjunájtiddel a premierligába,aztán velük BL-t nyerni:)
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Rosszul lettem mikor angol bajnokit akartam játszani,azt láttam a sok kis csúnya zászlót,meg a kamu csapat neveket...a játszhatósága is elég putris...szal ea fifa foreva:csáp
2006 vb döntõ Argentina - Németország
És mit ad isten ki Podolski ék párja?
Rudi Völler. nem hittem a szememnek. Mi a faszt keres ez ott? Ok veretlenûl kerültem be a döntõbe, kapott gól nélkül de ez azért kicsit túlzás....
Kapják be.
Valaki jatszott mar a fifa world cup 06tal ? mert egy eszmeletlen undorito grafikat kepvisel es nagyon csunya a fifa 06hoz kepest , szoval szerintem ugy ahogy van hanyinger a jatek ... a fu elkepesztoen hanyadekon van megcsinalva ... szoval nem is idegesitem itt magam , roviden : fifa 06 ezerszer jobb mint a wc 06 ...
hogykell a kapus fölött átemelni a labdát?
Köszi elõre is!
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
Az lenne a kérdés, hogy a harmadik mezeket nem lehet valahogy használni menedzser módban is?
Nem tudja valaki, hogy ha az erseti játékot decrypterrel átalakítom akkor megkorra lesz??
Ki tudom írni?<#nemtudom>#nemtudom>
de jó lenne már valami bumm....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Próbálom elinditani az Online módot(patchelve van),de amikor uj ea online -t akarok létrehozni akkor bedobja a Please insert Original disc...(az amikor siman nem fogadja el a játékot a gép ,piros képernyó:) )Szóval mit lehetne tenni?Volt 2005-ös ea-s regem ,de ha azt akarom megerõsiteni ugyanezt csinálja.Mi lehet a baj?
akkor valamit elcseszett az EA:)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Nagyon élvezetes mindig mással játszani, soha nincs elég idõ kiismerni a taktikát. Állandóan van ellenfél, karriert lehet csinálni, bajnokságok vannak. Rangsorol a gép, az ellenfél statisztikáját meg lehet tekinteni meccs elõtt.
Köszönet gammar-nak a segítségért!
-elfordul,elmorzsol egy könnycseppet a szeme sarkában,nagyot sóhajt majd távozik-
Ez a rva fifa gém csal,az FA kupadöntõn verhetetlen ez a pitsa MU,ritka nehéz gólt szerezni <#falbav>#falbav>
engem is
TUTI NEM TESZEM A GÉPEMBE:)