87
fifa 2006
-
#87 Valaki pls bökje ki hogy be lehet-e állítani a 2006-ban vagy a 2007-ben azt hogy ne csak 10 perc legyen egy félidő hanem több (monnyuk 45 vagy bármennyi csak többlegyen)..
Ez így rémgagyi,egy normális nagy multicsatát sem tudunk nyomni a haverokkal... -
#86 ELADÓ 1 db eredeti, dobozából ki sem vett FIFA 07 magyar nyelvű játék PS2-re!Ár: 10.000 Ft
Érd: kizárólag a [email protected] mail címen!!! -
#85 mááármint...a fifa 2007-ről beszélek :) -
#84 Help!
Csak 10 perces félidőket lehet játszani? Mert nemenged többet állítani a gép...Átlehet állítani vhogy normális 45 percre?
Ha csak 10 perc van akkor ez egy fos... -
#83 Craucs :D:D nem tom hogy írják meg akartam venni de nem sikerült:( Liverpooltol 77overall és 10000 fizettem volna meccsenként 450 és nem jöN!!!! -
t256 #82 Ízlés szerint válaszd bármelyiket. Viszont a szerencsén is múlik, hogy a játékos leigazol a csapatodhoz. Én Milan Barost akartam megvenni, de nem fogadta el a szerződést. Próba szerencse! -
#81 melyik játékost ajánlod??? hogy meg vegyem??? Gerrard ra gondoltam és Roberto Carlosra! -
#80 aha köszI!!! -
t256 #79 Nem sok taktika kell hozzá. Nyerni kell. Talán annyi, hogy gyakran kell cserélgetni a kezdő 11et, mert ha nem játszik minden játékos akkor csökken a csapat morálja.
A felesleges játékosokat az átigazolási időszakban add el, vagy add kölcsön.
Teljesen mindegy melyik csapattal vagy. Én Dortmund-al nyomom. -
#78 Hellosztok lenne 1 kérdésem nektek mi a taktikátok a Managermódban? ja és melyik csapatot ajáljátok??? én az Evertonnal tolom!!! -
#77 Én ezt a Leeds Utdal csináltam meg.Csak én a Championshipből jutottam föl.Meg megvettem a Gerát...Nehezen adta magát. -
#76 A patchel átírod a gagyi csapatokat eredetire.Ettől az egész játék olyan lesz,sőt jobb,mint a fifa,szal full licences.Bár a fifa arcade,a PES pedig szimuláció.Kinek mi tetszik.Nekem is jó volt a fifa addig amíg nem akadt a WE7 a kezembe.Hát ja.Patchelni nincs értelme ha nem chippes a gép.Hát akkor jó feljutást!:D -
#75 Mi az hogy peccselvel van?
Én nem írt játékokkal nyomom,nincs csippelve a gépem,a pro evo4-et is csak azért vettem mert 4 rugóért vesztegették...fifás vok és maradok:P
Azért jó a karriermódban feljönni a sheffildjunájtiddel a premierligába,aztán velük BL-t nyerni:) -
#74 Ő...Patchelve próbáltad már?Sokkal igényesebb mint a Fifa legóhajú akvárium futball "játéka"...Amiben 5x rugom ugyanazt a taktikájú és pontról-pontra egyívású gólt.Semmi realítás és kreativitás nincs már abban a sorozatban.A grafikája pedig egy ps1re is jó lenne.Kit érdekel az angol 3 osztály?Szal szerintem szerezz be egy patchelt PES5-öt,hidd el megéri! -
#73 Ja és persze a World Cup 2006 ra gondoltam.
NAGYON SZAR!!! -
#72 Ne ríjj,ősszel kijön a fifa 2007,már nem kell sokat alunni:P -
#71 Jah a 4. rész az igénytelenség netovábbja:fetreng
Rosszul lettem mikor angol bajnokit akartam játszani,azt láttam a sok kis csúnya zászlót,meg a kamu csapat neveket...a játszhatósága is elég putris...szal ea fifa foreva:csáp -
#70 Na tegnap lett elegem a játékból.
2006 vb döntő Argentina - Németország
És mit ad isten ki Podolski ék párja?
Rudi Völler. nem hittem a szememnek. Mi a faszt keres ez ott? Ok veretlenűl kerültem be a döntőbe, kapott gól nélkül de ez azért kicsit túlzás....
Kapják be. -
#69 Ne is idegesítsd magad.Térj át a Pro Evolution Soccer(Winning Eleven) sorozatra. -
gator #68 sziasztok !
Valaki jatszott mar a fifa world cup 06tal ? mert egy eszmeletlen undorito grafikat kepvisel es nagyon csunya a fifa 06hoz kepest , szoval szerintem ugy ahogy van hanyinger a jatek ... a fu elkepesztoen hanyadekon van megcsinalva ... szoval nem is idegesitem itt magam , roviden : fifa 06 ezerszer jobb mint a wc 06 ... -
#67 Úgy ám! -
#66 L1 nyomva tart,lövés gomb,de csak csinján,kis erővel!Majd úgyis kitapasztalod. -
dakela #65 Sziasztok! Tudnátok segíteni?
hogykell a kapus fölött átemelni a labdát?
Köszi előre is! -
putyu17 #64 nem tudok róla -
#63 Hali!
Az lenne a kérdés, hogy a harmadik mezeket nem lehet valahogy használni menedzser módban is? -
zutyu #62 Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy ha az erseti játékot decrypterrel átalakítom akkor megkorra lesz??
Ki tudom írni? -
mohuska #61 öcsém csak a pes..... -
#60 vedd meg ezt a szar gémet eredetiben:) -
THomas007 #59 Sziasztok!
Próbálom elinditani az Online módot(patchelve van),de amikor uj ea online -t akarok létrehozni akkor bedobja a Please insert Original disc...(az amikor siman nem fogadja el a játékot a gép ,piros képernyó:) )Szóval mit lehetne tenni?Volt 2005-ös ea-s regem ,de ha azt akarom megerősiteni ugyanezt csinálja.Mi lehet a baj? -
Coooper #58 Nekem is okosított verzió fut. Néha akadozik, de úgy választok ellenfelet, hogy neki is jó minőségű kapcsolata legyen. Így van, hogy meg sem akad egyszer sem játék közben. -
#57 ez tuti?:)
akkor valamit elcseszett az EA:) -
gammar #56 nem kell,hogy eredeti legyen a játék! -
gammar #55 Véleményem szerint elrontották a game irányítását ,túl sok dolog van a gamepadon használatban.A 2005 ebben jobb volt! -
#54 igen naná -
#53 csak eredetivel lehet neten nyomni? -
#52 nem akad?? -
Coooper #51 Végre nekem is sikerült belépni az EA Online központjába és most már csak a neten játszom mindenféle emberkékkel a világból.
Nagyon élvezetes mindig mással játszani, soha nincs elég idő kiismerni a taktikát. Állandóan van ellenfél, karriert lehet csinálni, bajnokságok vannak. Rangsorol a gép, az ellenfél statisztikáját meg lehet tekinteni meccs előtt.
Köszönet gammar-nak a segítségért! -
#50 Sztem is,pedig én világéletemben Fifás voltam,de PS2-őn a PES5-el játszok inkább. -
#49 Hát akkor állitsd 5 csillagosra aztán mondd hogy könnyű...(Márha a PESre gondolsz) -
mokok #48 szerintem könyü.