Zwack Kosher Pálinkák

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Montanosz
én fiatalként csak a sima unicumot nyomtam, igaz quarelinnel (ha jól írom), és bizz nagyon hatásos volt...
kóser izéket még nem kóstáltam, mert drága meg már nem iszom effélét)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

ok akkor írom, tételesen hogy ne kelljen sokat olvasni 😊

pozitívumok:
-a piacon ebben az árkategóriában talán a legjobb pálinkák
-magyar termék, kellõ hagyománnyal
-jó marketing, jó design
-ja minõség, jó íz

negatívumok:
-a mézes barack valóban kicsit mesterséges ízû
-több potenciális fogyasztót lehetne megcélozni

többet most nemtudok, negatívumot elég nehéz, mert alapvetõen elégedett vagyok.. A Kosherrõl annyit tudok hogy nagyon szép üvege van 😊

-the invisible-

Balo
Az Unicum Nite a leggyilkossabb ital. Cipõtalparomájú gyógyszerízzel indít, majd a legszarabb keserûség jön. Legszarabb pia, percekig összeszorítom a fogam utána a keserû utóíz miatt. Érezhetõ közben az az íz, amit én hanyásíznek hívok. Szar, drága, minden tekintetben szar.

- magánvélemény

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

wander01
megköszönök minden segítséget. a többi zwack-ról is lehet véleményeket írni, összehasonlítási alapnak tökéletes.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Speciel zwack koshert nem ittam még, barack, mézesbarack meg vilmosról tudok nyilatkozni. De ha még ráér szerdán veszek itt az osánban és megkóstolom <#pias>

-the invisible-

wander01
ezaz, ilyenekre vagyok kiváncsi

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

wander01
és természetesen hogy mi a véleményetek róla mint felsõbbkategóriás röviditaltól, esetleg milyen ötletetek van jobbá esetleg kelendõvé tenni.

St
minden jó ami kóser 😊

másrészt zwack páleszt talán 2x vettem összesen, de nekem nem ízlik, túlságosan mesterséges íze van. de ez szubjektív vélemény.
wander01
Naszoval. Ezt a topicot abból a célból nyitottam, hogy az emberek tapasztalait halljam a Zwack Kosher Pálinkákkal kapcsolatban. Most itt nem arra gondolok, hogy "fuu vazze ugy benyaltam tõle multkor mint állat...". Egy iskolai projectet kell megalkotnunk a Zwack-nak a fentebb nevezett termékcsoportjáról, és mindenféle adatot és tapasztalatot szívesen veszek. Itt fõként arra gondolok, hogy milyen gyakran fogyaszt valaki ilyet, melyik boltban látott már ilyet, hány fajtát, stb... stb...

← ElőzőOldal 2 / 2