59
Véleményeket, tapasztalatokat szeretnék kérni
  • bld
    ja ja ez az aromás cucc télleg nagyon dzsaló, mellesleg már egy ezresért is lehet kapni egy litert szintén frankót 1500ért pedig mézes, fahéjjas stb pálinkákat isjófajtát, persze mondjuk sose lehet tudni én pl karcagon vettem egyszer 800ftért olyan jó pálinkát.....
  • GanXstaZolee
    nezd meg a közértbe báz! :)
  • szando
    olcsobb? hazucc! :D
  • GanXstaZoleeWrk
    unkim nextből pedig legyen kissebb kiszerelés is, mint ami unikumbol is van mert 1 litert nem vennék meg kóstolni de kissebbet igen és ha jó...

vilmost régen ittam szintén aromás cucc ezért már nem kell.

unikum jó ahogy van de jéger olcsóbb!!!! beszarás. azért kettő között van nem kicsi különbség.
  • GanXstaZoleeWrk
    na

mézes barack
    amikor megjelent akkor még 100% barackpálinka volt semmi adalékkal most ugye meg aroma meg mittudomen. Inkabb legyen drágább kicsit de térjünk vissza a 100%ig gyümölcsre. Vidéken egy jó pálinka literje 2000-2500 forint. Az tuti 100% gyümölcsből van és olyat odabasz emellett pedig nagyon jó ízű is. Tavaly vettem 10 liter körtét még van 2 belőlle aranyként őrzöm mert olyan hogy a halott ia felébred tőle. Ja és nem baj ha a pálinka 60 fokos és nem 40 :)
  • wander01
    nagyon jó nagyon jó még-még
  • bld
    akkor megéri az árát: ))
  • Montanosz
    egyszer ittam igazi román bundapálinkát, olyan úszkáló izék mvoltak benne mint a japán kristályos vízben..de azé lecsúszott, már ha ingyé van ugyi....
  • bld
    vagy pl lehetne olyan h megvezsek egy falkont mondjuk unicumost és legközelebb csak az újratöltést kell kifizetnem az üveget meg a reklámot meg ilyesmit azt nm: )) mint a wcillatosítónál amikor csak utántöltőt veszel olcsóbban: ))
    (na jó ez lehet h kicsit beteg)
  • bld
    énis csatlakoznék az előttem szólókhoz nagyjából, szal ízre nm roszs csak kicsit "műanyag" egy jófajta házipálezsehez képpest és persze dárga eléggé pl kéne diákkedvezmény vagy ilyesmi mert így jobban megéri a minőségi házi tart.szer nélkül igazi gyümölcsből, adalékok nélkül
  • Montanosz
    én fiatalként csak a sima unicumot nyomtam, igaz quarelinnel (ha jól írom), és bizz nagyon hatásos volt...
    kóser izéket még nem kóstáltam, mert drága meg már nem iszom effélét)))
  • szando
    ok akkor írom, tételesen hogy ne kelljen sokat olvasni :)

pozitívumok:
    -a piacon ebben az árkategóriában talán a legjobb pálinkák
    -magyar termék, kellő hagyománnyal
    -jó marketing, jó design
    -ja minőség, jó íz

negatívumok:
    -a mézes barack valóban kicsit mesterséges ízű
    -több potenciális fogyasztót lehetne megcélozni

többet most nemtudok, negatívumot elég nehéz, mert alapvetően elégedett vagyok.. A Kosherről annyit tudok hogy nagyon szép üvege van :)
  • Balo
    Az Unicum Nite a leggyilkossabb ital. Cipőtalparomájú gyógyszerízzel indít, majd a legszarabb keserűség jön. Legszarabb pia, percekig összeszorítom a fogam utána a keserű utóíz miatt. Érezhető közben az az íz, amit én hanyásíznek hívok. Szar, drága, minden tekintetben szar.

- magánvélemény
  • wander01
    megköszönök minden segítséget. a többi zwack-ról is lehet véleményeket írni, összehasonlítási alapnak tökéletes.
  • szando
    Speciel zwack koshert nem ittam még, barack, mézesbarack meg vilmosról tudok nyilatkozni. De ha még ráér szerdán veszek itt az osánban és megkóstolom
  • wander01
    ezaz, ilyenekre vagyok kiváncsi
  • wander01
    és természetesen hogy mi a véleményetek róla mint felsőbbkategóriás röviditaltól, esetleg milyen ötletetek van jobbá esetleg kelendővé tenni.
  • St
    minden jó ami kóser :)

másrészt zwack páleszt talán 2x vettem összesen, de nekem nem ízlik, túlságosan mesterséges íze van. de ez szubjektív vélemény.
  • wander01
    Naszoval. Ezt a topicot abból a célból nyitottam, hogy az emberek tapasztalait halljam a Zwack Kosher Pálinkákkal kapcsolatban. Most itt nem arra gondolok, hogy "fuu vazze ugy benyaltam tőle multkor mint állat...". Egy iskolai projectet kell megalkotnunk a Zwack-nak a fentebb nevezett termékcsoportjáról, és mindenféle adatot és tapasztalatot szívesen veszek. Itt főként arra gondolok, hogy milyen gyakran fogyaszt valaki ilyet, melyik boltban látott már ilyet, hány fajtát, stb... stb...