Nóbeldíjat a PS3 emulátorért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Lehet, ezt a verzsönt varezról töltöttem le 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Az a vírus a csúnya, gonosz sony mûve, aki szabotálni akarja a projektet!

mrzed001
Mondtam, hogy gondok vannak az új ROM-mal
Frissítettem a víruskergetõt, és most aszongya, hogy vírusos, nézz utána te is

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Anubys
Nem, tényleg egyik haver hívott, hogy nálam is elcseszte-e a rendszert, mert amikor elindította, újraindult a gépe, és azóta folyamatos hülyeségeket csinál (pl. a desktop beállt 640*480-ba, és nem lehetett átállítani, stb.). Újra pakoltuk a vindózt, azóta mûxik a dolog. Valszeg összeakadt valamivel, de azért jó lenne megtalálni,hogy mivel.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sir Quno Jedi
Most direkt hülyíted õket ?! Sokan vannak benne a bétatesztben, köztük magam is és abszolúte semmiféle megoldhatatlan problémába nem ütköztem eddig az emu-val. A túlzott gyorsaság az egyetlen hibája, de ez betudható az alatta duhogó 128 bites Intel erõmûnek ! Méghogy Cell...piha...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Anubys
És tényleg jönnek a privátok...

Srácok, ez egy privát béta verzió, amit sajnos nem terjeszthetünk, az írója egy közös haverunk, és megkért, hogy teszteljük neki. Sajnos még kissé bugos, volt, akinek összebafta a rendszerét, ezért nem terjeszti még a srác, mivel nem akar másnak is gubancot okozni. Szóval türelem...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Sir Quno Jedi
Magánprobléma, hogy ki mit gondol, viszont vannak tények, azokkal lehet vitázni, de nem érdemes...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Duddits
Te mondod??!! Itt kamuztok össze-vissza! Még hogy GT5??! Honnét lenne meg? És az az Audi még csak nem is a játékból van...<#levele><#levele>

UNREG
Küldtem privit az ügyben.

Sir Quno Jedi
Mivel folyamatosan kapom a privát üzeneteket a témával kapcsolatban, így leszögezném, hogy NINCS MSN címem és nem foglalkozunk WAREZ-zel. Mindenki oldja meg maga a beszerzési gondjait. Kérem ne zaklassanak ! (hová tart ez a világ) Köszönöm !

Anubys
Ez is az, de itt csak 3-an játszunk (én + két haver). Többre nincs elég joypad. Billentyûzetrõl meg nagyon tré a cucc...

Sir Quno Jedi
Tím fájtot próbáltad benne ?!

Anubys
Jó ez a Mortal 8, fõleg 3 player módban... 😊

(ps: ha nem a default felbontást használjátok, nem lesz olyan eszetlen gyors a cucc, egy próbát megér!)

Sir Quno Jedi
A linkekrõl például.

Blasta
Jóóó, tom, de azt még nem szereztem meg!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Anubys
"Tegnap kaptam meg Quno-tól a PS3 emut, és én is alig bírtam letenni a GT4-et!!!!!"

Te PS3 (gyk.: PÉESHÁROM)-ról beszélsz, én PS2 (gyk.: PÉESKETTÕ)-rõl... Persze, hogy a PS3-at képes emulálni, és is egész este nyomtam a Mortal Kombat 8-at... 😊

Szpisti
Szevasztok!

Quno, ha nem indiszkrét a kérdés, honnan szereztél mûködõ PS2 emulátort (PS3)?
Régóta vadászom, nagyon kellene...

ASUS MAXIMUS VIII HERO | Intel i7 6700K@4600MHz + Corsair Hydra H110 | ASUS Strix GTX1070 OC 8GB | 16GB Corsair Vengeance LPX Black DDR4 3000Mhz@3330MHz CL15 (2*8GB kit)...

Sir Quno Jedi
AZ még PS2-es, azt emulálja a PS3, amit a PS3emu emulál. Próbáld ki a GT5-öt, az már PS3-as !

Blasta
"Jó lenne végre megérteni, hogy a mai (és a közeljövõbeni) pc-k nem képesek
akkora póvert kiizzadni, hogy megfelelõen fusson egy ps2, gc vagy xbox emu."

Fasság!!!!!!!!!!

Tegnap kaptam meg Quno-tól a PS3 emut, és én is alig bírtam letenni a GT4-et!!!!! Kurvajó, pedig a konfigom nem mai (2500 barton)!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

UNREG
"Jó lenne végre megérteni, hogy a mai (és a közeljövõbeni) pc-k nem képesek akkora póvert kiizzadni, hogy megfelelõen fusson egy ps2 emu"

Már hogyne lenne képes!!

Sir Quno Jedi
Mint látható a Grandia Nx-ben Millenia visszatér, csak most szõke (hülye japók engednek az amerikanizálódásnak) ! De végre egy nextgen jRPG. Fanoknak kötelezõ !
(a képen épp Millenia pózol egy flame strike elõtt)

Anubys
"na ha már ennyire szoba került a PS2 emu, akkor valaki elárulhatná,hogy milyen beállitásokkal fog nekem minimum 25 FPS-sel menni a Mortal Kombat Deadly Alliance,és a Tekken 5"

Semmilyennel... Jó lenne végre megérteni, hogy a mai (és a közeljövõbeni) pc-k nem képesek akkora póvert kiizzadni, hogy megfelelõen fusson egy ps2, gc vagy xbox emu.

"mivel az feltünt,hogy pl. a tekken 4 csak japán biossal indul,a Mortal Kombat meg europaival, a tekken 5 meg USAival (legalábbis nálam)"

Azért, mert a Tekken 4-ed japán verzió, a MK-d euróõai verzió, a Tekken 5-öd meg jenki verzió... Ennyi a trükk 😊

"és PSX -es játékot (pl. tekken 3) nem futtat
jelenleg a pcsx0.8.1-pre2 SSE2 -re gondolok"

Persze, mert ps2 (gyk: péesKETTÕ) emu, és nem ps (gyk: PÉESEGY) emu. Abból van annyi, mint a szemét.

"az eddigi rekordom 8 FPS 😊"

gracc! 😊

Sir Quno Jedi
Vazeg ! Hajnalig nyomtam a MGS4-et ! Nagggyon dúrva, milyen lehet majd PS3-mon ha kijön ?!!! De Sephinek nem volt igaza...

mrzed001
Nem jött be, V1.03-as béta ROM egy nagy rakás sz.r.
Tele van bugokkal, sebességre sem jobb, és fagyadozik, szóval ne töltsétek, várni kell a 1.04-re

ILLNeo
Ha igazi PS3-at akarsz akkor megveszed...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

ILLNeo
Szerinted az ugyanolyan lesz? Szerintem nem

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

joebacsi
persze, hamarosan ki is tolják a béta verzsönt

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
ehhez az kell, hogy az arcok megcsinálják a linux konverziót, mert jelenleg csak vindózos változata van az emunak...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Esetleg lesz olyan emu ami a ps2 -t emulálja ps 3 má?
Esetleg egy képekkel illusztrált ps2-3 emu tutorial kellene ide.
illneo van psx,ps2,pc a birtokomban,de a ps3 drága lesz.
ILLNeo
Add el a PC-det és vegyél PS3-at.

Ez olyan dolog mintha nekem PS3-am lenne és windows emulátort keresnék...nem... vennék egy PC-t

Luiprima
Jó a topic csak rossz helyre lett nyitva, át kellene helyezni a gumiszobába.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Szóval én még ps 2 emulátort (100% os)nem találtam.
De ps3 ra akkor hogyan lehetne??
Aki rendelkezik ps2 emuval ami müködik írjon!
Csak egy felvetés, de szerintem a Sony bukni fog a PS3-mal. Mint lejjebb is tökéletesen bizonyított, egy mai PC erõsen lebutítva képes normális sebességgel emulálni úgy hogy nem lesz élvezhetetlenül gyors. Viszont ugyanezen PC-k a PS2 emut csak szaggatva viszik, ebbõl következik hogy a PS2 sokkal brutálisabb mint egy mai PC, tehát annak végképp nem fog gondot okozni a PS3 emulálása. A túl nagy sebességgel még lehetnek esetleg gondok, de maximum 2-3 TV-t kell rákötni, és 2-3 PS3-as játékot futtatni egyidõben. Viszont ki lesz az a láma aki megveszi a PS3-at drágán, mikor töredékéért emulálhatja PS2-õn?

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

soulhunter
OFF:

na ha már ennyire szoba került a PS2 emu, akkor valaki elárulhatná,hogy milyen beállitásokkal fog nekem minimum 25 FPS-sel menni a Mortal Kombat Deadly Alliance,és a Tekken 5
itt konkrétan a használatos pluginokra gondolok,mivel PS2es bios-om van kb. 50 megányi... hamár itt tartunk: szeretném,ha a megfelelõ bios verziot is elárulnátok,mivel az feltünt,hogy pl. a tekken 4 csak japán biossal indul,a Mortal Kombat meg europaival, a tekken 5 meg USAival (legalábbis nálam)
és PSX -es játékot (pl. tekken 3) nem futtat
jelenleg a pcsx0.8.1-pre2 SSE2 -re gondolok

az eddigi rekordom 8 FPS 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Solidus
Ez nem volt szép...De valójában igaz.<#buck><#ejnye1>

.:SOLIDUS:.

A baj megint az lesz(a ps2 emu-hoz hasonlóan) hogy a sok optimalizáció után majd szépen le kell majd butítani a pc-t hogy ne legyenek túl gyorsak a játékok(300-400fps 1080i-ben)

Ha ez megtörténik, nálam nagytételben lehet rendelni 486DX-eket ! (na jó ilyen csúcskonfig talán túlzás lesz, megpróbálok beszerezni 286-osokat)

bld
ezt msot kinek?

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

mohus
nekem csak a diznis játék indult el, de legalább megy...és van rá magyarítás is már....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

bld
lesz javítás, a japán verzió már elérhetõ csak gyõzd kitalálni h kell feltelepíteni...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

mrzed001
Tévén ?
Csakis minimum 19-es TFT-n érdemes nézni (HDTV opció még nem az igazi benne, plazmán még csúnyáska, talán az 1.04-es ROM-ban már javítják a konverziót)

joebacsi
kis optimalizálás nincs benne? mert ez a 80 fps nem az igazi a 200 hertzes tvmen :/

mrzed001
Most kezdtem el szedni hozzá mininováról az V1.03-as béta ROM-ot
Aszonygyák ettõl szebbek lesznek a textúrák

bld
mármint a linket de ehhez nincsen mirror és nm tom h vírusos e nekm egyenlõre még nincs jele....

bld
na az ilyen embereket nm tom "elhinni".....
mellesleg nm warezosok kezébe való, és a szkeptikusoknak pedig annyit, h télleg mûxik és a ps2-es cuccok is futnak rajta legalábbis amit eddig kiprószáltam(vmi.tekken iylen bunyós gém nm is rossz aszittem már nm is csinálnak ilyet pl) mert haver ezt tudta adni de holnap kiprószáljuk a többi játékát is)
nekm egy dos-ra kiépített verzió van meg privibe elküldöm de warezos csírák kíméljenek

PxE
ez az izé müködik ps2 játékal?

ATI POWER!!!!!!!!!

szerintem egyik fél se jobb most...kíváncsi vagyok hány hozzászólás lesz a topikóóban, mert jólvan én értem a viccet, de ezmár túlzás, ha valaki nem hozzáértõ, nem kéne ennyire leoltani...mert esetleg fingja sincs a nextgenrõl
Laky
htx, így már kényelmesebb 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Egy kis segítség az emuhoz, akinek kényelmetlen lenne a billentyûzet és nem tellik gémpadra:

Gondolatátvitel plugin
www.download.emulators.jp/ps3/plugins/mindX