Nóbeldíjat a PS3 emulátorért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha odaadnád naon megkoszonném!
Sikerült rárakni a régi X-boxomra a PS3 emulátort. Nagyon zsírul megy, talán jobban mennek rajta a játékok, mint magán PS3-on! Most próbálom megbuherálni még, hogy az emuba beleépítek egy Wii emulátort is. A haverom megcsinálta az emulátor segítségével, hogy a gépe támogassa a DirectX 12-t. Írtam a Microsoftnak is, hogy mi csináltam az õskövület konzoljukkal és most azonnal alkalmaznának is, hogy keresztbe tegyenek ezzel a Sony-nak! Még gondolkozok rajta, nem szívesen költöznék Redmond-ba, mert az egy kitétel sajnos.
Mellesleg csináltam egy saját firmware-t az emu-hoz és majdnem 2-szer gyorsabban mennek rajta így a játékok. Szívesen odaadom majd, ha teljesen készen lesz.
Minden jót srácok!
Xbox Live gamertag: kilencnad
Egyébként épp azon filóztam, hogy mire is használnám a dingoo-t, ha vennék egyet, és a topik olvasásakor jött a megvilágosodás, hogy mi másra, ha nem ps3 emura! 😄
Úgy hallottam, a ps3emut tartalmazó custom firmware már készül, ez mennyire igaz?
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
41GA-5H3K-4LKS-9P7J
7JD5-JHF8-957K-GB6J
67FK-G68B-BA3K-KGG9
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
1.: 500 Mb az emulátor mérete
2.: itt senki sem akarja, hogy a Sony megvonja a használati jogot amiatt, hogy a regkulcsot odaadjuk másnak.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Nem a Gamespot jele van ott hanem a Gamersyde jele.
[/img]
"Én épp gba-ra próbálok normális ps3 emut szerezni. Olyat találtam csak, ami alatt picit beszaggat az Uncharted 2, ha hirtelen fordulok a fõhõssel. A gond akkor is jelentkezik, ha 5-6 ellenfél jelenik meg egyszerre a kijelzõn."
Válasz:GBA-ra találtál ps3 emulatort? Egy olyan konzolra ami maximum egy PS1-et tudna emulálni,vagy talán még azt sem?
2,A SONY adna emulátort a PS3-ra? Nem úgy van,hogy õk a PS3 eladásait szeretnék növelni? Hát akkor mért csinálnának emulátort?
3,Látszik hogy hazudtok. Hamis letöltési linkek pl. www.usa.gov/TERROR/dl/BUSH/nemfontos.exe (Mi köze van a terrornak és az egykori amerikai elnöknek az emulátorhoz?)
Ha létezne már rég fent lennének.
Na és persze a PS3-nak talán a hangját és még néhány cuccát lehetne emulálni de a grafikáját (ami a legfontosabb) nem.
4.De vajon akkor miért lehet Wii-t emulálni (Dolphin Emulator)
Mert😛S2 szerû grafikája van (De így is csak max 60FPS-el megy a legjobb gép esetében)
5.Viszont már láttam 1 képernyõképet,de ha megfigyelitek,a játék jobb sarkában a Gamespot jele van azaz vagy Photoshop vagy csak Paint tudás.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Direkt csináltam neked egy törést, erre nem vagy képes használni. Noob
lehet reszedrol closed topic, de azt majd mi eldontjuk, hogy zarva legyen... okes? <#papakacsint>#papakacsint>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Xbox Live gamertag: kilencnad
Gondolom, ti is játszotok mostanában.
Én épp gba-ra próbálok normális ps3 emut szerezni. Olyat találtam csak, ami alatt picit beszaggat az Uncharted 2, ha hirtelen fordulok a fõhõssel. A gond akkor is jelentkezik, ha 5-6 ellenfél jelenik meg egyszerre a kijelzõn. A GT5 prologue viszont egész szépen fut rajta, de szaggatás ott is jelentkezik, ha egyszerre nagyon sok autó jelenik meg. A gitáromat viszont nem bírtam ezidáig ráapplikálni a gameboyra, pedig a Guitar Hero a régi nagy kedvencem. Valakinek van esetleg erre ötlete? (Mondjuk egy csalafintaság <#vigyor1>#vigyor1>)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
PSN ID:misi2mezei
A KIllzone2-õt már párszor végigvittem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
(- Do you have a magic sword?
- Ja, vorpal.
- Jávor Pál????,,?,,,? )
Ne is állj le vitázni.
"Get a life."
Ha neked annyira klassz életed van, akkor minek jössz ide topicot rombolni meg rémhíreket kelteni? Ez egy emulátor-topic, mi itt vagyunk és itt is maradunk eszmét cserélni a pc-s ps3 emu-s tapasztalatainkról akkor is, ha valaki ezt nem tartja normális dolognak. Errõl szól a fórum. Lehet, hogy nem ez a te topicod. Menj olyan topicba, ami számodra érdekes.
Akkor ez magyarázd meg a kis barátaidnak. Nem állok le vitatkozni veletek. Te biztos okosabb vagy a 40 éveddel. Vicces, hogy itt éled ki a hülyeségeidet. Get a life.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
6c 6f 61 6c 20 3a 44
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
1.: állítod, hogy ps3 emu nem létezik, holott ebben a topicban kb.8-an rendszeresen használják.
2.: állítod, hogy eltûnnek hsz-ek
3.: kormányszintû összeesküvést sejtesz az egész mögött.
Most az következik, hogy: "tegnap láttál egy griffet egy páncélos lovaggal a hátán, akinek a kezében lángolt egy +2-es vorpal kard" ?
Ez nem a mesetopic.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Most itt mondjuk, h van, erre õk sehol se találják, ez így felér nekik egy csalódással.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"