Nokia 6101 probléma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali!
nekem is van ilyen telóm és már kétszer frissítettem le a szoftverét és minden ugyan úgy akad rajta. (T.Mobilos)
Nekem azt mondták hogy függetleníteni kõ vagy alapból ilyen szerencsétlen semmise teló ez!
Am ha valakinek van más ötlete az írjon pls.!
Szevasztok!Van egy Nokia 6101-es mobiltelefonom!Van hozzá egy CA-42-es adatkábelem.Van hozzá a Nokia PC Suite (6.4.8 verzió) program ezzel a verzióval egyszerûen nem ismeri fel a telefonomat.Ha feltesezem a Nokia.hu-n található legújabb verziót az felismeri de azzal egyszerûen nemtudok rátenni csengõhangok.(próbáltam .mp3 .midi .mid formátumokat)Kijelölöm a programmal hogy melyiket akarom rátenni (a zene átvitele menüpontal asszem) a telefonra és utánna a telefonra átmásolás menüpontot választom a fájl-menüpontban de semmi Infra-n keresztül amikor feltettem akkor felismerte és utánna már nem.Mi a teendõ!?Várom a válaszokat!Elõre is köszönöm (jah és bocsi hogy ideírtam)

bubi07
te nem találok memória szoftvert erre a telóra.

Dency
Heló! Kéne szótár erre a telefonra! Angol-Magyar! Aki tud az irjon ide a forumba vagy küldje el email-ben a programot! Elõre is kössz! [email protected]

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Tomi77
Failure próbáld mega gyári beállítások visszaállítását!

Sziasztok.

Nem tudom, gondolom nem én vagyok az egyetlen, akinek ilyen telefonja van. Hátha másnak is van vele nyûge, nem csak nekem. Kérem, ha valaki tud, segítsen.

Szoftverileg küzdök ezzel a szerencsétlen telefonnal.
Utálom, ha egy telefon csilli-villi. Arra való, hogy telefonáljak róla. Szóval, a spártai megjelenés híve vagyok, semmi háttérkép, semmi hülyeség.

Na most az a baj, hogy kedves ismerõsök persze rögtön nekiálltak nyomkodni a telefont... beállítgattak minden szart.
Teljesen hülye nem vagyok. Elvileg mindet vissza kikapcsoltam.
De... és itt jön a de.

Két dolog is úgy beragadt, hogy nem tudom kilõni.
Az egyik, hogy egy rohadt halas kép kinnragadt a külsõ kijelzõn, mintha bizony kötelezõ lenne. Hiába kapcsolom ki a háttérképet...
Ha becsukom a telefont, eltûnik. Ha kinyitom, akkor megjelenik. Pedig minden ki van kapcsolva, ami a külsõ kijelzõ illeti, sõt, jobbat mondok, elvileg a képet is töröltem a telefonmemóriából.
Természetesen próbálkoztam azzal is, hogy másik képet beállítani, aztán azt kikapcs, hátha észhez tér, de persze nem. A hal örök. Ha másik képet beteszek, az is csak a hal után hajlandó megjelenni.
Tehát az a mocsok kép valahogy nagyon beette magát.

Ugyanez a helyzet a menüvel is. Belsõ kijelzõn sincs csak üres háttér. De amint menüt indítok, a menü alá bejön a korábban beállított háttér. A vicc, hogy erre nincs is külön opció.

Na most én vagyok ennyire gyökér, vagy a tisztelt Nokia telo szoftvere ennyire gyökér?

Most már mindegy de kösz mindenkitõl.
Rlolvastam de nem tudom nem irnak semmit
Pheel
2 eset lehetséges:
* a Nokia hibázott
* te hibáztál
Szerinted melyik valószínûbb? Adtak ahhoz a szoftverhez leírást is, olvasd el!
Felraktam de nem jó
Pheel
Gondolom adtak hozzá szoftvert. Azzal.
Nem infrát vettem hanem adatkábelt a gép felismer de nem kezeli külön meghajtóként.Mit tegyek hogy tudjak rá pakolni és ne csak a telefonrol a gépre hanem a géprõl a telefonra is.
Pheel
Infrán keresztül.
sziasztok!Nekem az lenne a kérdésem hogy hogy lehet a nokia 6101-et számitógépre csatlakoztatni ugy hogy tudjak rá zenét rakni
Pheel
Pannon mindig drágán mérte...
artschiatwork
kártyás verzióban ennyi a pannonnál...

kircso13
Hali.

1. Hány db név van a sim ill telefon memójába: ha tele van az is lasítja a telefont( képek, videók, stb.)
2. szoftver csere csak boltban ahol vetted mert a gari ugrik
3. 50.000-ért már 6170 ill 56.000-ért 7270 telot lehet venni(új)
4. 6101. Ez a széria alap a nokiánál(6 os széria)

Az élet eleme a lét!

Yoyo
Hol vettétek a telót, a barátnõm ilyet akar és sehol nem kapható!
Pannonos kell!

Pheel
Elég drágán vetted azt a telefont...
visszaviszed, hogy frissítsék a szoftvert, mert problémád van vele.
galmat
Hát akkor szívás.Amúgy nem lett függetlenítve.Rendesen pannonnál vettem.És a szoftver gondon lehet vhogy segíteni?

Hysteria
lassu a szoftever nalam is jelentkezik ez a hiba

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Caby
gyárilag független? vagy "hozzáértõ emberke" függetlenítette LAPTOPpal? mert ez is lehet a gondod forrása <#nemtudom>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

galmat
Hello!2 hete vettem egy új nokia 6101-et.Az a gondom h a videokat nagyon szaggatva játsza le.Sõt a java játékok is lassan,akadozva futnak,pedig nem keveset fizettem érte(50000-t).A telefon szoftvere lassú vagy ez a gond csak nálam van?Mert pl a 6170-nél a videok tökéletesen futnak.Segítsetek please!!