4
-
pepii #4 en 20km re lakok Bostol es amiota beindult minden olyan mint elotte nem szaradtak ki a kutak nem novekedett a vizszint viszont azmellett, hogy termeszetbarat energiat allit elo (2500 GWhGWh/ev) meg van egy kis akumlacios tartaly az arvizeknek (cca 200 millio m3) -
teddybear #3 Majd megkapjátok ti is a magatokét ezért a hozzáállásért, ahogy én is megkaptam egy-két fórumostól a múltkor.
Egyébként jól írod, a tervet már régen összehozták, minden vadhajtásával együtt.
Ez a honlap meg tipikus szerecsenmosdatás, teli van fölösleges adatokkal, rosszul magyarázott tényekkel, ferdítésekkel, stb. stb.
-
nemtommi #2 Leginkább azt nem értettem anno, miért kellett a kommunistákra fogni ezt az egészet (persze így könnyebb volt leállítani), főleg hogy az első tervek a 20-as években születtek meg vele kapcsolatban, csak éppen közbejött egy kis gazdasági világválság, meg egy II. világháború. -
lazsi #1 Itt van nagymaros 15 kilóméterre és sohasem értettem, hogy mi a rákért nem építették meg az erőművet? A zöldek meg barmok, minden környezetkímélú energiaforrást be akarnak tiltani, az atomerőműveket meg a vizierőműveket... Fulladjanak bele a hőerőművekből jövő káros anyagokba! Persze ezek mögött rengeteg pénzek forognak... Ha felépült volna az erőmű akkor az áram jelenleg olcsóbb lenne...