Borító-tervező programok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Nem magyar, de egy képrõl sok mindent le tudsz olvasni:

Illetve a DVD-borítóba helyezhetõ könyvecske:

Maga a DVD - DVD5 (4,7G😎 formátum:

DVD10 (9.4G😎 formátum:

cicai
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy hol van olyan Magyar oldal vagy magyar leírás, ahol azt írják le, hogy kell DVD borítót csinálni?
Köszi a segítséget.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

PESK
Photoshoppal mindent lehet....

ArtlessDesign!!!

Plz valaki help? hogyan lehet dvd boritot kreálni a neroval?Le tudná irni valaki részletesen?Nagyon THX.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

imagin friend
a nerot használom nekem megfelel az is<#alien2>

Rash87
Cd Cover 1.4-es is jó <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Aquli
köszi

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Lacee
coverxp szerintem király

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

MECRATS
<#nyes><#nevetes1>

. . .

IlluminatoR
nero

precision

Bazinga!

<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Döglött Kacsa
Nero-hoz adnak ilyen Cover Designer vagy mi a tököm cuccot, azzal próbálkozz.

So cry me a fuckin river, bitch!

Csirke4
Megelõztél 😞
Photoshop

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Met
paint

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aquli
Még nem volt ilyen topic. Tud valaki ilyen programoról?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"