79
az ősrégi magyar szappanopera :9
-
#79 m3 -on este 2 rész, másnap reggel ismétlik. De lassan vége megint, mert 1999 - ben járnak már. -
#78 Szomorú.
-
#77 Meghalt Virágh doktor -
#76 -
#75 Látszott, hogy még a seggrészeg Kulkát is idegesítette a tag. -
#74 Jó volt a videó, én is szívesen el mentem volna a partyra, de nem azért, mint 1-2-n, hogy röhögjek a Szomszédokon, inkább maradtak volna otthon azok -
#73 Szomszédok, az önmagát beteljesítő prófécia
Kicsit be voltak nyomva. :D -
-
#71 jó öreg hócipő, még van 4-5 ezeken kívül -
#70 jófajták xDDDDDDD -
geo91 #69 :DDDDD
-
#68 na asszem ez már életem végéig kísérteni fog! bakker... most fejeződött be... normálisak az emberek a királyi gárdánál? -
#67 fú napi 1 résszel elég lassan fog menni :) -
#66 2010 január 4.-től újra kezdék vetíteni, hétköznap 12:55-ös kezdettel.
Én ha tehetném, most 3x is végignézném, én nem keresek benne hibákat, nekem egyszerűen tettszik a sorozat -
marxell #65 Az MTV ismét vetíti! :D
Kicsiknek és nagyoknak is szerintem nagyon tanulságos :))
A kedvencem Janka néni, Jutka meg Feri. -
Purga #64 Tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni a Szomszédok zenéjét?
Köszönöm előre is. -
#63 :(
Nyugodjon Békében! -
saw123 #62 hálivúdi riméket akarok belőle -
#61 Elhunyt Hidas Frigyes zeneszerző -
#60 egész jókat lehet rajtuk röhögni :) -
saw123 #59 ja, sajnos ma volt az utolsó rész -
#58 Na, ez is véget ért az M1-en ... -
Daza500 #57 A YouTube.com oldalon egy rakat szomszédok video-részletet találtok.
Régi és újabb részekből egyaránt. Folyamatosan bővül. -
Daza500 #56 -
Daza500 #55 Affene...mínusz 2 év... -
#54 Bocs de 1987-1999-ig volt -
Daza500 #53 Ennél jobb magyar sorozatot soha nem fognak tudni csinálni.
Sajnálom, hogy 1999 December 29-én forgatták le az utolsó részt.
1985-1999-ig töretlenül...azért nem semmi. -
#52 a Rozsomák az Qrva nagy volt -
#51 :(((((((((((((((((((
Kedvenc színészem volt, és az is marad.
Nyugodjon Békében! -
#50 Most megy a szomszédok, balfent fekete csík. :( -
#49 Nagyon nagy színész volt!
De benne volt a korban. -
#48 Sajnos ... -
#47 Elhunyt Zenthe Ferenc
Hétfőn, 86 éves korában elhunyt Zenthe Ferenc, a nemzet színésze. A Madách Színház társulatában játszó Zenthe több rangos kitüntetést is kapott és szerepelt több filmben, például a Rákóczi hadnagyában, a 2x2 néha 5-ben, vagy a Mese a 12 találatról című alkotásban is. Tévéfilmekeben is szerepet vállalt, így láthattuk A Tenkes kapitányában, a Princ, a katonában, A fekete városban, vagy a Szomszédokban. -
#46 No igen. Amikor egyszer eljátszotta a részeget, az valami zseniális volt. Ennyire jól eljátszani színésztől, sem itthonitól, sem külfölditől még sohasem láttam tévében (sem moziban). -
#45 neee bántsd szegényeket!!!
Taki benne a legnagyobb arc!:) -
#44 Taki bácsi lenke néne LASERGUNPEWPEWPEWPEW
-
ugot2know #43 De azért még mindig veri a BK-t!Mki mennyire várta annak idején kéthente a csütörtök estét ... -
#42 Mai szemmel nézve negyon gagyi a sorozat, a színészi játék is többnyire vacak, mintha tanmesét mondanának a szereplők, nem pedig beszélgetnének. (Fura pedig, mert elég nívós színészek is voltak benne.) Mindettől függetlenül régen imádtam. Ha jól emlékszem, kéthetente volt, csütörtökön. A minap kapcsolgatam a tévét, és épp ez ment az egyesen. mit mondjak, most is odaszögezett a képernyő elé :D
Ja, és kordokumentumnak sem utolsó! Szomszédok rulez! -
#41 még énis zsenge kisgyerekként néztem szüleimmel,a valóságot tükrözte,nagyszerá színészekkel,nekem taki volt a kedvemncem,meg kutya,amúgy az egész sorozat nagyon negatív és lehangoló,de jó sorozat a maiakhoz képest.
tudom h most is megy,a nosztalgia kedvéért elkezdtem velük nézni megint,de mostanában nincs sok időm. -
a vidéki közgazdászok...:D