Szerzõi jogot védõ memóriakártyák a SanDisktõl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mobilnál hol van neked hangkártya meg hangszorómadzag? Amugy szerintem se lesz egy nagy védelem de megnehezíteni megtudja a másolást, szal maradok a hagyományosnál (amilyet forgalmaz szintén a sandisk is :DD)

Pont erre gondoltam én is! :)))

karcsi
<#ijedt>eszta kartyat mektiltomm

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

Én maximálisan támogatom az ötletet. Ha veszek egy CD-t, akkor adjank hozzá egy ilyet, hogy ne másoljam a CD-jüket SD kártyára. Meg adjanak Pendrive-ot is, meg egy vinyót amire rárakták mp3-ban. Esetleg egy hordozható mp3 lejátszót. Persze 1 CD áráért. Na akkor majd nem grabbelem a CD-t.
Na ilyet se fogok venni.

"Ez az eszköz megváltoztathatja az emberek hordozható eszközökrõl kialakult véleményét"
Az biztos. Azt is megutálják.
Most teszem azt, veszek 1 M. Oldfield 640 MB flash-t, (egy komplett album track 1,2 stb) és mi van, ha sérül? Adnak 1 másikat és majd csak a flash árát kell kifizetni?
Mivel ugye "biztonsági másolatot" nem lehet róla készíteni..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Olyan nincs ,hogy nem lehet másolni. Ha máshogy nem akkor a hangszorómadzagot bedugom a hangkártyába és felveszem .
szerintem itt is bekopog az az eshetõség hogy hogy csinálun róla biztonsági másolatot?

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Sir Quno Jedi
Szerintük DE ! (szerintünk meg nem) :D

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nemértem.

Hogy vedi ez meg az adatokat? Hiszen amit le tudok jatszani, azt le is lehet masolni... (es ezt eddig egyetlen masolasvedelmi humbug sem tudta kikuszobolni)
Remélem nem tudják majd ezt az önkorlátozó eszközt rátukmálni az emberekre.
Nem én leszek...
És ki fogja ezt megvenni?<#beka3>

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.