13
  • Hegyikecske
    mobilnál hol van neked hangkártya meg hangszorómadzag? Amugy szerintem se lesz egy nagy védelem de megnehezíteni megtudja a másolást, szal maradok a hagyományosnál (amilyet forgalmaz szintén a sandisk is :DD)
  • Hegyikecske
    Pont erre gondoltam én is! :)))
  • karcsi
    eszta kartyat mektiltomm
  • endale
    Én maximálisan támogatom az ötletet. Ha veszek egy CD-t, akkor adjank hozzá egy ilyet, hogy ne másoljam a CD-jüket SD kártyára. Meg adjanak Pendrive-ot is, meg egy vinyót amire rárakták mp3-ban. Esetleg egy hordozható mp3 lejátszót. Persze 1 CD áráért. Na akkor majd nem grabbelem a CD-t.
  • jihad
    Na ilyet se fogok venni.

"Ez az eszköz megváltoztathatja az emberek hordozható eszközökről kialakult véleményét"
    Az biztos. Azt is megutálják.
  • HUmanEmber41st
    Most teszem azt, veszek 1 M. Oldfield 640 MB flash-t, (egy komplett album track 1,2 stb) és mi van, ha sérül? Adnak 1 másikat és majd csak a flash árát kell kifizetni?
    Mivel ugye "biztonsági másolatot" nem lehet róla készíteni..
  • blackeagle
    Olyan nincs ,hogy nem lehet másolni. Ha máshogy nem akkor a hangszorómadzagot bedugom a hangkártyába és felveszem .
  • Cleawer
    szerintem itt is bekopog az az eshetőség hogy hogy csinálun róla biztonsági másolatot?
  • Sir Quno Jedi
    Szerintük DE ! (szerintünk meg nem) :D
  • saldi
    Nemértem.

Hogy vedi ez meg az adatokat? Hiszen amit le tudok jatszani, azt le is lehet masolni... (es ezt eddig egyetlen masolasvedelmi humbug sem tudta kikuszobolni)
  • Razgon
    Remélem nem tudják majd ezt az önkorlátozó eszközt rátukmálni az emberekre.
  • Razgon
    Nem én leszek...
  • assdf
    És ki fogja ezt megvenni?