20
-
Budaházi #20 de király
-
Inquisitor #19 Hogs of War volt a fejlesztési címe, de a véglegesre nem emléxem :D -
Fenjoy #17 ha már PSX:) volt nekem egy régi játékom malacokal kellett harcolni, ilyen csapatban worms szerű csak 3d mi volt a neve? köszi
:)
-
#16 akkor mért gépezel? -
#13 én inkább maradok a pc-nél meg amúgy sem egészséges naponta több órát bámulni az 50hz-es tvmet:D -
#12 Ohhh! A régi szép emlékek. :)
Még a PS1 bent van a szekrényben... :)
Elképesztően sokat játszottam vele. -
Totinkhamon #11 A playstationnel (meg az xboxxal is) a multifunkcionalitás irányába akarnak elindulni - közelednek a PC-sedés irányába. Szerintem ha valaki csak játszani akar akkor konzolt érdemes használnia, de ha többet akar akkor jóminőségű (nem gagyi) PC a megoldás. -
Totinkhamon #10 Ha én multimédiás központot akarok, akkor (sőt, főleg akkor) inkább egy jó PCre építek + nagyképernyős tv vagy projektor. -
#7 Hát, én is most lassan el kezdtem gondolkodni, hogy majd ha bejön ez a péeshárom, akkor befizetek rá... Végülis, arra találták ki h játék vagy mi a fene... PC meg jó netezésre... De ettől függettlen sztem a pc se szar, én is azon nőttem fel, és jelen pillanatban is azon vagyok :) -
csari89 #3 Happy birthday T U, Happy birthday T U, PS, Happy birthday T UUUUUU!!! -
FecaA #2 Hát akor jön a Japánból behozott.... Játékokat + ingyen hozzák! + még lehet hogy akkor is kint lesznek az ismerősök, úgyhogy sokkal olcsóbb lesz :-) :-P -
#1 Csak minnél hamarabb jöjjön az a ps3,és ne kelljen megint annyit várni mint a ps2 premierje után,hogy nálunk is megjelenjen.