15
  • Mice
    nem infószerzésről beszélek, hanem vásárról....
    igen, tudom létezik online rendelés....
    de azért amikor minden ott jelenik meg először és csak szép késéssel mászik át minden európába és máshova akkor kicsit hihető, hogy valaki lowend grafkarit rendel meg shipping priceszal megfejelve a tengerentúlról... ha még valami űbercsúcs kártya lenne megértenem a nagy sietséget, hogy nem várja meg vki az európai debütálást....

• arty
    6800SE?? :D én eddig csak 6800LE ről tudtam, de h azt pl. ki vette meg .........
  • Inquisitor
    Minek ehhez oda menni? Tudod van olyan találmány, hogy internet :)
    AKIBA hírek
    És íme, innen a képek ...
  • Inquisitor
    Volt már 6800SE is, vagy mi a szösz, az is drágább ÉS sz*rabb volt a 6600GT-nél :)
    Azért volt külföldi oldalakon a fentihez hasonló cikk címe: 6800SE = 6800XT?
  • arty
    ez szarabb mint a 6600gt, viszont a selejt 6800asokat ki lehet árusitani :(

borzalmas kavalkád van a vidkártyák piacán :(
  • Mice
    "A GeForce 6800 XT debütálását a gyártó nem jelentette be, ám a jövevényről több híroldal is beszámolt röviddel azután, hogy a kártyák felbukkantak a japán szaküzletekben"

mert te japánban jártál?
  • kspako
    Nekem egy ilyen van a gépembe!!! nagyon király!!!
  • Akuma
    na igen, kérdés, hogy ugyan az e a mag, vagy csak a neve maradt 6800
  • Akuma
    ja most látom ott virít a dobozán, Shader model 3.0
  • Akuma
    ez így igaz, de amióta világ a világ azóta nvidiánál az XT jelzésű kártyáit sokkal jobban meg lehet húzni (mivel visszavett órajellel rendelkezik, de feltehetőleg ugyanolyan 6800 -as maggal), mint a GT jelzésüeket amik alapból némileg húzva vannak!!
    nekem volt pl FX5900XT-m iszonyat húzható kártya volt és olcsó! úgy mint most ez... jó lenne ezt a kártyát az 5900XT méltó utódjának tekinteni ( bár annál biztos jobb, mert annál voltak némi directx kompatibilitási hiányosságok)
    36ezerért szintén remélhetőleg élvezhetjük a PS 3.0-t is
  • janyikzs
    Vertex és Pixel egységben sem hagyja le a 6600 GT-t, az órajelei sem impozánsak, éppen ezért szerintem eléggé az alatt lesz a teljesítménye. Nem beszélve arról, hogy az ára is jóval kevesebb annál, nyilván a teljesítménye nem lehet emiatt jobb, mivel a saját kártyáját lökné ki a piacról!
  • zidder
    Rá kell tolni Asus V9999GT/TD bios-t erre is, és lám kapunk utánna 1 128MB-os 6800GT-t:)
    Úgy már biztos hogy jobb lesz mint a 6600GT.
  • Aspirin
    Ez akkor most jobb lesz mint a 6600gt?
  • Alkarcsont
    Hmm az ATI-s rész csöppet érdekesebb volt....
  • bertino
    hűűűű meg haaaa