2115
Daemon tools 4
  • Gunner
    Nekem Matrix Path of Neo-t akartam elindítani, de azt mondta, hogy rakjam be eredeti dvd-t, vmiért nem emuláls mégse olyan jól... alcohol-lal mountoltam sr7stop és ment mint a fene, persze peccselés elött, utána nem mertem próbálni :) inkább letöröltem
  • rage
    Tedd fel a Rollercoaster legújabb patch-ét és menni fog.
  • mucsácsó
    jaja, MINDEN STARFORCEOS GAME MEGY DEAMONNAL AMI EDDIG MEGJELENT!!!!!!!!!!
    a mindenbe még a 3.6 is beletartozik...persze csak akkor, ha lehúzod a meghajtókról a kábeleket, de akkor 100%, én is most worms 4-ezek meg nagyba Trackmania sunrise-ozok :D
  • Newfronter
    Minden megy Daemonnal, ennél többet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki!:DD
  • Imremagdi
    Worms 4 ? Ez is megy a daemon 4-el ? nemá
  • [HUN]FaTaL
    húzd le a cd-t
  • N1ggA
    szegény
  • MaSzKa
    Worms 4.et sehogy se sikerült elindítanom
    startforce 1.12
    daemontools 4.0-lával se
    akárhogy ügyeskedtem
  • PLackó
    üdv.feltelepítettem,minden emulálást engedélyeztem.
    kipróbáltam a roller coaster tycoon3:Wild!-el (SecuROM 7.00.00.0137), és kéri a cd-t.miért?bár nekem az sr7 stop-al sem működik semmi valamiért..
  • Sgtfathi
    Király! akkor megpróbálom én is ezt a "csak lehúzom" dolgot.
  • matkovec
    ja megtalaltom de angolul van es nemnagyon tudok angolul :-{{
  • Newfronter
    Lentebb leírtam hogy kell letörölni..kövesdd azt!
  • Kaslerka #542
    A King Kong simán megy. nem kell patchtool semmi. Feltelepit D4el és GO!
  • matkovec
    sziasztok nemtudtok valami jo progit amivel leinstallalhotnam a d.toolst es felszeretnem dobni a 4-es ver. de meg a 3.47 es van fent nemengedi koszike
  • Sgtfathi
    Na Mi lesz működik az a King kong?
  • Pip Boy
    No műkszik a King Kong?
  • mucsácsó
    de lehúzással megy mint állat az SF 3.6...most próbálom minnyá ki a king konggal
  • Zsolo007
    El lett mondva, hogy csak 3.6 előttieket viszi...
  • twargrey
    nekem most se viszi simán lehuzás nélkül a játékokat(starforce)
    pl.king kong
  • Zsolo007
    Igen. Képzeld van mellette egy 32bites rendszerem. És az bezony lassabb még úgy is hogy semmi extra sincs rajta, csak annyi hogy játszani tudjak. Szal....gúnyolódást abba lehet fejezni.

Sé így sokminden futtatható x64-en. Amit lehet azt kiríom RWre és akkor meg van oldva. Van ami átkonvertált CD/DVD képpel megy. Meg persze ottvannak a crack-os gémek....

Persze így is van ami nem megy....UFO-t, SWBF2-t, Civ4-et 32-es winen nyomom....
  • twargrey
    nekem is írt virust a nod.
    viszi a star forcot?
  • ACE
    De hiába érzed, ha a játékok védelmét nem tudod mitől kikerülni, mert a frissen kijött DT viszont nem támogatja a nagyszerű, és gyors x64-et :)
  • ACE
    Ja hogy Te érzed, hogy gyorsabb, értem... :D
  • Sediqwe
    WR2 is megy mint állat! :D
  • alph4
    Jah nekem is! Zárd be indítsd újra és jó lesz minden ;)
  • Kovsebi
    Nekem a DT4 telepitése végén a NOD32 WhenUvvs virust ir
  • Zsolo007
    Aham, értem. Kár :(
  • [Jakuza]
    Ugy ertem, hogy szoros kapcsolatban all az Intel a Microsoftal.
    Mar regen keszen volt az AMD64 mig kiadtak az asztali Intel processzorokat, es erdekes modon odaig huzta a 64bites Winfos kiadasat az MS, pedig mar kozel egy evvel az elottre beigertek.
    De mindig kitalaltak valamit, hogy huzhassak,halaszthassak a kiadast, addig amig sikerult kivarniuk a 64bites Intel procik kiadasat.Ezert van leszarva annyira a 64bites Winfos es a Vistaig le is lesz.
  • Kovsebi
    Az SF-ben elöször disableCD, utána disbleNode. Tehát két dolgot kell tiltani
  • Kovsebi
    Tehát a DT4 sem oldotta meg a Starforce-os dolgot. Mert eddig is csak SFnightmare-val mentek.
  • Zsolo007
    Mondjuk az mas kerdes, ha az Intel csinalta volna meg a 64bites asztali procikat ekkora elonnyel, azota mar lehet mar nem is lenne 32bites Winfos. :P

Ezt hogy érted?
  • [Jakuza]
    FantomDVD.
    De mondjuk az x64 eleg felejtos.
    Mondjuk az mas kerdes, ha az Intel csinalta volna meg a 64bites asztali procikat ekkora elonnyel, azota mar lehet mar nem is lenne 32bites Winfos. :P
  • Zsolo007
    Tévedsz. Az x64 gyorsabb. A rendszeren abszolút érezhető, a játékokon is valamennyire. Még úgy is gyorsabb a rendszer, hogy a legtöbb proginak emulálni kell a 32bites környzetet. Driverekre meg annyit, hogy a legtöbb hardverhez van már 64bites driver. Régebbiekhez nincs. Dehát az ember nem várhatja el hogy évekre visszamenőleg újraírjanak mindent.....

Úgyhogy inkább ne állíts valótlanságokat!

#518: FantomDVD a neve az egyetlen VCD kezelőnek, ami megy x64en. Csak bin/cue-t és iso-t tud.
  • ACE
    Ígyvan, inkább csak lassabb, mint gyorsabb az x64, és semmi program, driver, egyéb nincs rá...
  • ferenc00765
    x64-en egyáltalán nem megy
  • Kandurex
    Ha arra is megtudsz válaszolni, hogy milyen előnyei vannak egyelőre X64 rendszernek, akkor erre is kapsz.
  • Jockey Ewing
    Sziasztok!

Előre elnézést kérek, de nem akarok ennyi hozzászólást végigolvasni.
    Most vettem új gépet, és WinXP x64 van fent. Milyen emulátor-t tudok ezzel használni? Mert a 4.0 nem megy. Se amik előtte voltak.
    De nem megy az Alcohol 120%-nak egyik verziója sem.
    Mi lehet a baj?
    Vagy még ez abszolut nem megy 64-es alatt???
    A válaszokat előre is köszi.
  • Shep
    de a tetrisemu nem egy nagy kaland kb annyi mint a daemon.
  • mucsácsó
    azért kaksi csupán, mert ez úgynevezett TAGES védelmet használ, (elég ritka, de pl az Asterix és Obelix XXL2-n, MotoRacer 3-on pl ezek vannak) erre semmi más megoldás nem létezik, csak a tetris emu + a gamehez tartozó .tdf
  • Davidsned
    Igen csakhogy itt már többen is beirták, h megy nekik az 1.02es fear.