Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
bízok még talán abba, hogy az staforce 3.6-os, és azé nem megy... 😞
mucsácsó
naneeeeeeee 😞 😞 <#sir><#sir><#sir>
R0sc0
nem sehogysem. asszem le kell huznom a drive-t

mucsácsó
jah, és télleg, mi van akkor, ha valakinek nincsen pl meghajtja? akkó annak nem kell sose semmit húzgálnia? <#idiota><#idiota>
És ha újra elpróbálod a leírtakat az SFN-ben?
Vagy netán újramountolod az imaget?
R0sc0
na basszus.
Eddig ment a world racing, mostmár nem 😊

ugy látszik továbbra is le kell huzni azt a nyomorék meghajtót.

mucsácsó
hátja, hát Istenem, ez sült ki, majdcsak fejlesztik tovább, de ne legyünk ennyire szkeptikusak, sztem azért van miért örülnünk ^^ 😊
Duddits
Mert nézd meg a nevét! Teljesen más!

mucsácsó
hehe, eztfigy:
1. Need for Speed: Most Wanted
2. Football Manager 2006
3. The Movies
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. Daemon tools 4
6. Battlefield 2
7. Humoros és aranyos képek
8. World of Warcraft
9. Számoljunk!!
10. The Matrix: Path of Neo

ON 😊
hát arra meg sok értelme volt :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mostmár itt az ideje a Starforce-ra özpontosítani és egy újabb release-ben már SFN használatát mellõzni. 😊
Senkinek sem olyan, az egy fejlesztési periódus volt anno.
Mindenkinek úgy néz ki mint a régi, 1-2 újabb funkcióval...
mucsácsó
nem szúrtál el semmit, az egy iszonyat régi kép a PRO verzióról, nem a HE-rõl!!!
mindenkinek HE van, nem szúrtál te el semmit nyugi!!!! 😊
mucsácsó
ez így igaz, mondjuk én úgytudtam, hogy a fiúk a Securom 7-re összpontosítottak nagyon 😊
A DT4 azért is jobb lesz, mert kevesebbet kell majd magyarázni a lámáknak egy új játéknál<#eplus2>
Úgyhogy tiszta haszon...
urbijoe
akkor a SW battlefront2-nél mért kell ugyan ugy az sr7 progi?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

fitutufi
nekem nem ilyen
sima 3.47 desing csak a neve 4.00HEE
nem értem mit szúrtam el :S

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

mucsácsó
ami....amúgy, 😄
jha, de meg én nem a splintert próbálom most majd ki, hanem a TM Sunrise-t 😊
marha kíváncsi vagyok rá....
mucsácsó
ami ki próbálta még ki ezt az SFN-nel való "ügyködést"? 😊
hát életedbe egyszer benyomni azt a regi beállitást tényleg bonyi volt, igazad van 😄 mind1, szvsz dt 4 lényege sfben van hogy menyire tudja kijátszani, a többi az max + extra de ha csak azok lettek volna akkor én nem frissitettem volna mert több macera mint amenyit használ 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mert eddig nem ment letiltással, ki kellett húzni a meghajtót <--- Sfcure
DT4--> itt már lehet le se kell húzni õket csak a megfelelõ sorrendben kell az SFN-ben ügyködni
gergou
igen, de a feltelepites utan elvileg 1 szer ujra kell indulnia, es elotte meg lehet, h az sf3 srivereket is frissiteni kell, nemtom, van az a tools. rar a splinter cell mellett, sztem azert lehet ezek is kellenek.

`Take a look to the sky just before you die`

mucsácsó
hát elõrébb vagyunk, mintha húzogatni, meg különbözõ progikat kellene indítgatni, nemde?
mucsácsó
semmi, nem tudom, foggalmam sincs, még nem próbáltam, most jön le a tm sunrise, ez lesz most az kísérleti alany 😄
remélem nem is fog semmit kiírni <#worship><#worship><#worship>
urbijoe
akkor mi az értelme ha ugyan ugy tiltogatni kell a meghajtokat?

mucsácsó
sorrend gondolom nem fontos <#idiota>
me gondolom jó úgyis, ha feltelepedett játék után "progizol" (sfnightmare)
gergou
de nalad mi a hibauzenet, vagy mi tortenik, amikor inditod a gamet?

gergou
mar leirtam, ime megegyszer:

Na ugy, h fent van az a progi, amivel ki kell kapcsolni a cdt a noodot, meg a slave/masteren levo cuccokat,
ezeket megtettem, aztan utana daemon 4 install, aztan beraktam az imaget, aztan all emulation on,
aztan felinstallaltam, aztan utana elinditottam, es be a cdkey, es mar fut is 😊

urbijoe
a SW battlefront 2 -nél ugyan ugy kéri a lemezt

urbijoe
ha az összes emuláciot bekapcsolom akkor nem megy egy csomo játék

mucsácsó
höhöhöh, ezt kapisgáljuk mi is most egész áldott este....... <#idiota>ezen tanakodunk má mióta 😄
mucsácsó
hát ismerõs...igaz nem pont a DAEMON TOOLs csinálta, de volt már 1-2 ilyen eset, amire 99%-os gyógyír hogy:
leszeded újból ugyanazt a verzsönt ami pillanatnyilag fenntvan, felrakod még1x, és utánna mehet a del! de most azért panaszkodik, mert nem találja a windows-ban az uninstallerjét ! szal sztem ez tuti mûködni fog! <#wink><#eljen>
R0sc0
csak azt mondjátok meg hogy lehet lehuzogatás nélül elindítanni aztán csók!

Rakd be oda az .msi-t ahova hibát ír ki, tehát abba a könyvtárba és úgy próbáldd meg törölni.
mucsácsó
joh, de itt még azt sem kell! na mind1, akkor úgy mondom aki hide-olt, annak már azt sem kell! 😊 így érthetõbb? <#wink>
Nekem be van kapcsolva a DT4-ben minden és csók, nem azzal van itt a gond, hanem mi még a kábelt sem akarjuk lehúzni... 😊
NEOreg3

hát amikor a 3.47-est leakarom szedni akkor mindig ez a szép hibaüzenet villan a képembe:C már kiszedtem az összes aktív képfájlt, a meghajtók számát 0-ra tettem és az éppen futó folyamatok közül is bezártam, de mégis mindig ez fogad, akár manuálisan akár a DT4 telepítõjére támaszkodom

valami ötlet? csökkentett módban megéri megpróbálni?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mucsácsó
jah, még asszem elõzõ oldalon volt egy ilyen harcos, de aszonta hogy úgy semmi! jhameg Newfronter mondta még, hogy ment a TM Sunrise úgy, hogy DT4 + eszközkezelõben letiltod a meghajtót, de így csak egyszer ment, utánna már "rakoncátlankodott" 😊
hát pont nem, semmi nem kellet de mind1 😊 két regi modositás akinek votl esze és nem votlak iylen problémái securommal...

mucsácsó
hi Duddits!
hát de, crack nélkül akartad nyomni, akkor kellett!
amúgy R0sc0, pont errõl van most szó, hogy hogyan kell elkerülni a lehúzást, hiddel, én még lehúzni sem tudnám, még ha akarom sem mert nem piszkálgathatom a masinát =/ de sztem lassan rájövünk, hogy lehet lehúzás nélkül is! <#wink><#wink><#eljen>
gergou
egyebkent probalta valaki ugy a daemon 4 et, h nincs kikapcsolva semmi drive?

Igen mennek. Pl. WR2 legújabb patch-el
gergou
most mondom, h megy kabelhuzogatas nelkul. egyebkent meg nemtom, h az ujjabb sf es gamek mennek e.

3.47 nem képes ilyenre, egyenlõ az alcohollal, a DT4 már olyan mintha egybe lenne gyúrva a Sfcure meg a DT3.47, sõt egy kicsit jobb is.
mucsácsó
az, hogy télleg jó a DT4, télleg jó StarForce férgek, és SecuROM 7 és SafeDisk 4 kártevõk ellen! <#idiota><#idiota>igazi KEMOTOX 😄DDD
R0sc0
vááá de utálom a kábelhuzogatást!!
anélül meg lehet oldani??? 😛

sajnos nem elég hogyha csak letiltod a drive-t.

ilyen hide-ok eddig se kellettek...

mucsácsó
jaja, velem az élen <#smile><#smile><#duma><#idiota>
R0sc0
mert a 3.47 lehuzatam a meghajtót, meg egyebek azt szvsz.

De olyanokat hallotam hogy simán kiüti meg hasonlok.

Szoval akkor most mi az igazság? 😮

mucsácsó
kkkkk, értem, köszi! 😊
és amikor a pl a trackmania majd ugye elsõ induláskor kéri rajta a starforce, hogy indítsd újra, akkor újra kell indítani, ugy?