2115
Daemon tools 4
-
doriath #634 Gondoltam bedobom a "közösbe" ma találtam, még én sem próbáltam, gondolom mount DT4-be, aztán exe mehet be a progiba, gondolom fut, majd a DT4+BFII párosítással kipróbálom...
D. -
najóvan má eléglegyen démon kapitányok 

amúgy az előző üzim doriath-nak ment!
-
érdekes :D -
ACE #631 Temeg olvass vissza lamer kapitány :D -
doriath #630 Securom 7-hez...
Most adták ki, kompatible a DT4-el...
http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=sec7burner_loader!zip
D.
-
Newfronter #629 azthiszem a Nero-nak van ilyen programrésze... -
Én most nem értem, van a Daemon tools-on és az Alcoholon kívül más program ami képes külön virtuális meghajtókat csinálni, és mountolni képfájlokat (önállóan)? -
kyle reese #627 akkor tartsd meg magadnak genyó kapitány :p -
TrackMania Sunrise + eXtreme
[13:27:57 du.] StarForce 3.6.10.06 detected -> D:\Program Files\TrackMania Sunrise\tms.dll
[13:28:15 du.] StarForce 3.4.71.19 detected -> D:\Program Files\TrackMania Sunrise\tmsunrise.dll
[13:28:18 du.] StarForce detected -> D:\Program Files\TrackMania Sunrise\TmSunrise.exe -
meg 3.5-nél is..néha...pl Worms 4 nem meg annélkül, de Trackmania Sunrise sem...szal..nem tom mit kell erőlködni ezen, lehúzod, kész, az a biztos.. -
zoltang #624 Szerintem (DT4-es tapasztalat, sfcure) csak a SF 3.6-nál kell lehúzni az IDE kábelt. A Splinter C. 3 -on SF 3.47xxx van, tehát ott elvileg egy "sima" disable cd+DT4 elég. -
jha...lehúzzással a tuti! -
Rain1 #622 Tapasztalható.. a StarForces játékokhoz elég lehúzni a meghajtót és elindul. Én ezért nem játszottam a Splinter Cell 3-mal, mert bonyolultnak tünt az elindítása, de most a DT4-el simán megy. -
keeper2 #621 A device 0 has outstanding open handles -nél úgy tapasztaltam, hogy csak a kihagyás működik, és akkor lehet becsatolni másik fájlt, mindenesetre elég gyökérül van megcsinálva, nem tudom, okoz-e valami gondot, ha így telepítek egy több lemezes progit.
A másik, ami aggasztó, hogy már a safedisc 4.60-as emuláció sem működik, pedig a 3.47 alatt jól ment. Ugyanaz a progi, ugyanúgy fel van telepítve, de aznap, amikor 3.47 volt fent, jól ment, amikor pedig 4, akkor már nem indult. Tapasztalható fejlődés is a 4-ben, vagy csak visszafejlődés??? -
DT4 vagy alcohol120%
ha nem mennek akkor gondolom a blindwrite nevezetű proginál próbálkozz vagy magicisoval átnyomod isoba és kész -
Nálam kinyírta a daemon tools 4 a Bf1942-t!
Mikor fent van nem hajlandó lemezképből indulni!(semmiből sem)
Csak azért írtam be,hogy ne szenvedjetek vele 1 napig mint én :)! -
sziasztok tudtok segíteni??
BWA kiterjesztésű képfájlt mivel tudok megnyitni?? -
hehehe, ha kikapcsolod akkor nincs mit elrejteni, mert a vcd _nem_ létezik
-
jah, persze, csak nem a starforce elől... -
virtuális meghajtót másik programmal "elrejteni"? kapcsold ki és kész, minek mindent ennyire megbonyolítani?
-
hát ha tudod mit törölsz akkor nem jár....de hogyha össze vissza törölgetsz, akkor elléggé megfexik tőle a windows..
amúgy 4,5 giga az iTWINS-es! -
yep, ez így van... -
a clonecd-s még a most készülő IDE pluginnal se menne? Mert ugyebár az hogy látja vagy nem nem sokat változtat azon hogy a fizikai adatot nem tudja kiszedegetni az isoból, ha jól értelmeztem a dolgokat. Akkor kibasztam magammal
-
a .iso-st soha az életbe nem fogod elindítani, csak az itwinses megy és az is csak a CD lehúzásával:) -
és az iTWINS is csak 1.5 giga? és nincs jobb megoldás mint irkálni a registryben? az azt hittem mindig halálos következményekkel jár. -
amúgy azért nem fogadja el a serialt, mert:
aki feltette az .iso-sat, azt a fake clonecd-t, akkor kérte a serialt, beírtad...
aztán jött az .mdf-es iTWINS-es verzsön, és nem fogadta el a serialt, de azért, mert mást írtál be, mint a clonecd-nél...és ezt a registry megjegyezte, de ha kitörlöd akkor elfogadja :) -
jé, télleg, abban is van 

-
azt hittem az iTWINSes az .mdfben van -
nagyon szívesen!
-
áh...nekem tökéletesen megy...az iTWINS-es...csak le van húzva a kábel és csááá...
-
Nekem a vörmsz4 ISO-ban van meg. Már mindent próbáltam csak nem húzkodni nem sikerült még (qrva erősen bele van nyomva a kábel a cdbe az biztos
). Azt olvastam hogy az mdf az tartalmaz olyan fizikai adatot a cdről amit az iso meg a többi nem? Tehát lehet hogy azért nem fogadja el nekem meg a többieknek a cd kulcsot mert az isot nem szereti az alkoholt meg igen?
-
Áááá! Nagyon szépen köszönöm... 

-
tess, itt nálam már nagyon rég óta fenntvan:
VirtualCD-Hide 1.0.0.4
-
Valaki nemtudja, hogy honnan tudnám leszedni a Virtual Hide nevű progit? Köszönöm... -
Rain1 #600 Igen, szerintem mindenkinél, mert a VirtualCD (és a többi se) még nem ismeri a DT4 meghajtóit és ezért nem is tudja elrejteni őket.
Aztán lehet, hogy én vagyok hülye és meg lehet csinálni, úgyhogy várjunk meg egy okosabbat :) -
igen, nálam is ez a helyzet -
gaspy #598 Hy
Daemon4-van fennt és a virtualcd-hideal nem tudom hide-olni a meghajtókat hiába megyek rá nem történik semmi...
Daemon3.47-nél simán tok hide-olni.
Ilyen másnál is van? -
GOAViktor #597 Meg van a megoldás a kernel gondra! C:\Windows\System32\Drivers\
Itt töröld a SPTD nevű filet és rebootolj!
Telepítsdd újra a progit, és megy is! -
100% hogy korrigálják, megmondták..és már nem is kell olyan sokat várni rá, elvileg már hónap végén készen lesz! :)
-
GOAViktor #595 Nem megy! :( Egyik kompatibilitással sem! Hallom milyen problémák vannak vele, lehet hogy várok még 1-2 verziószám növekedést, hátha korrigálják!