Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy netán újramountolod az imaget?
Eddig ment a world racing, mostmár nem 😊
ugy látszik továbbra is le kell huzni azt a nyomorék meghajtót.
1. Need for Speed: Most Wanted
2. Football Manager 2006
3. The Movies
4. A Pc-s játékoknak leáldozott
5. Daemon tools 4
6. Battlefield 2
7. Humoros és aranyos képek
8. World of Warcraft
9. Számoljunk!!
10. The Matrix: Path of Neo
ON 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mindenkinek úgy néz ki mint a régi, 1-2 újabb funkcióval...
mindenkinek HE van, nem szúrtál te el semmit nyugi!!!! 😊
Úgyhogy tiszta haszon...
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
sima 3.47 desing csak a neve 4.00HEE
nem értem mit szúrtam el :S
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
jha, de meg én nem a splintert próbálom most majd ki, hanem a TM Sunrise-t 😊
marha kíváncsi vagyok rá....
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
DT4--> itt már lehet le se kell húzni õket csak a megfelelõ sorrendben kell az SFN-ben ügyködni
`Take a look to the sky just before you die`
remélem nem is fog semmit kiírni <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
me gondolom jó úgyis, ha feltelepedett játék után "progizol" (sfnightmare)
Na ugy, h fent van az a progi, amivel ki kell kapcsolni a cdt a noodot, meg a slave/masteren levo cuccokat,
ezeket megtettem, aztan utana daemon 4 install, aztan beraktam az imaget, aztan all emulation on,
aztan felinstallaltam, aztan utana elinditottam, es be a cdkey, es mar fut is 😊
leszeded újból ugyanazt a verzsönt ami pillanatnyilag fenntvan, felrakod még1x, és utánna mehet a del! de most azért panaszkodik, mert nem találja a windows-ban az uninstallerjét ! szal sztem ez tuti mûködni fog! <#wink>#wink><#eljen>#eljen>
hát amikor a 3.47-est leakarom szedni akkor mindig ez a szép hibaüzenet villan a képembe:C már kiszedtem az összes aktív képfájlt, a meghajtók számát 0-ra tettem és az éppen futó folyamatok közül is bezártam, de mégis mindig ez fogad, akár manuálisan akár a DT4 telepítõjére támaszkodom
valami ötlet? csökkentett módban megéri megpróbálni?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hát de, crack nélkül akartad nyomni, akkor kellett!
amúgy R0sc0, pont errõl van most szó, hogy hogyan kell elkerülni a lehúzást, hiddel, én még lehúzni sem tudnám, még ha akarom sem mert nem piszkálgathatom a masinát =/ de sztem lassan rájövünk, hogy lehet lehúzás nélkül is! <#wink>#wink><#wink>#wink><#eljen>#eljen>
anélül meg lehet oldani??? 😛
sajnos nem elég hogyha csak letiltod a drive-t.
De olyanokat hallotam hogy simán kiüti meg hasonlok.
Szoval akkor most mi az igazság? 😮