2115
Daemon tools 4
-
#2075 NEM!!!
Eloszor a DT Lite-t kell feltenni, mert ha eloszor a SPDT-t teszi akkor felulirhatja a Lite regebbi verziojaval. -
#2074 Meg lett a probléma!
Az volt, hogy frissítettem a vistára, miután leformáztam és újra telepítettem, működik minden. Valami nem volt jó neki! -
gereee93 #2073 Hát nekem ezekkel az ötletekkel nemmegy. Szoval mind1, azért kössz a segítséget. ^^ -
#2072 Azért kell újraindítani, hogy telepítse az SPTD-t. De ha te már előtte felraktad a legújabb SPTD-t külön, és úgy indul újra, akkor az gond. Nem kellene neki. -
#2071 #2070: Régi DT, szedj újabbat. De előbb az SPTD-t rakd.
#2068: 3 hónapja használom a 4.30.4-es DT Liteot win7 prof x64en és semmi probléma nincs vele. -
#2070 Hali!
Windows 7 Ultimate 64 bites van a gépen!
Próbáltam az új Litot, leszedtem a SPTD 1.62-t, a DT 4350306-t is, de mindig újraindítást kér telepítésnél. Ez miért lehet? -
#2069 Azota frissult az 1.62-es verziora, de ertelemszeruen az is jo lesz. -
#2068 Egyszeru a dolog a Lite meg az is ami fent van legujabb nevvel az oldalukon az 1.58-as SPTD meghajtoval megy, amiben Win7 x64-es bugok vannak, tehat az alattam talalhato tippek egyaltalan nem fedik a valosagot.
Ami megoldja a problemad az a 1.60as SPTD letoltese es telepitese a lite verziohoz. Utana mukodnie kell a Deamon Tools Litenek.
Letoltheto innen: http://www.duplexsecure.com/downloads
"Issues addressed:
- fixed compatibility with some applications (eg. Starburn), on new builds of Windows Vista and Windows 7."
-
#2067 Legújabb lite a hivatalos oldalról. -
#2066 Szedd le a honlapról a legújabb Lite-ot és annak mennie kell. -
gereee93 #2065 Hello mindenkinek. nemtudom, hogy itt tudtok e segíteni de Windows 7-en miértnemm egy nekem a Daemon Tools? Már probáltam mindent amit írtak és semmisem jött be. Ha valaki tud segíteni előreis kössz. -
#2064 Ha nincs cue mellette, szerintem nyugodtan átírhatod .iso-ra. -
#2063 Bin fájlt is be lehet tallózni.. csak tallózásnál ki kell választani, hogy minden fájlt mutasson. -
#2062 Csak úgy, ha van mellette egy cue is (azt kell betallózni) -
emilkee #2061 A bin képfájlt hogyan tudom megnyitni?
-
Morello84 #2060 Csak annyit ír ki, hogy "Please insert DISC 2." Egyébként F: a meghajtó jele, amibe van mountolva. -
#2059 Általában ilyenkor ki szokta írni, hogy tedd be a 2. CD-t ide : E:\
(Az E:\ csak egy példa)
De azt nézd meg, hogy amit kiír, az valójában a virtuális meghajtó betűjele-e. -
Morello84 #2058 Alcoholt feltettem, azzal is ugyanez van. Katasztrófa... -
Zsolt01 #2057 " A többi 300 letöltő pedig nem reklamált, hogy hibás lenne. "
Ja erre nem figyeltem, hát !?
Megpróbálhatsz másik virtuál meghajtót, Alcohol 120%, Power iso. -
Zsolt01 #2056 Nem a letöltés miatt sérült az iso, hanem alapból gond lehet vele, mármint aki készítette, elszúrta.
Szedj le másikat, mástól, máshonnan.
Vagy még megpróbálhatsz másik virtuál meghajtót, Alcohol 120%, Power iso. -
Morello84 #2055 Nincs CD2. 6 giga a tömörített, 7 az iso...
A többi 300 letöltő pedig nem reklamált, hogy hibás lenne. -
Zsolt01 #2054 Hát, lenne második része a játékodnak, CD2 !?
Vagy hibás a képfájl ! -
Morello84 #2053 sziasztok! olyan gondom lenne, egy 7 gigás iso fájlom van és a telepítés alatt megáll és cd2-t kér. feltettem a legújabb daemont is, azzal is ugyanez van. tudnátok segíteni? előre is köszönöm.
-
raptor22 #2052 sziasztok! Olyan gondom van h most raktam újra a gépemen az xp-t és mikor telepíteni akarom a deamon tools-t ezt írja ki
Internal setup error. Contact support. És kilép a telepítésből.
A lite verziónál pedig ezt: Internal setup error. Error code 14.Contact support.
Már próbáltam mindent, nem tudom mi lehet a gond. Az Alcohollal is pont ugyanez van. Kösz előre is a segítséget! -
ddt500 #2051 Közben segítettek. Tárgytalan. Figyelmetlen voltam. -
ddt500 #2050 Helló. A következő gondom van. Úgy másfél évvel ezelőtt egy szerencsétlen balesetben használhatatlanná vált a Battlefield 2 dvd-m. Akkoriban folyton kidobált a Punkbuster úgy, hogy nem is zavart. Most újra szeretnék vele játszani. Na már most. Letöltöttem az képfájlt és hozzá a 4.35 Daemon tools pro-t. Szépen fel is tudtam telepíteni a játékot mert ugye meg van a telepítő kód meg a netes regisztrációm is. De játszani még sem tudok. A sajátgépben megjelenik a H: meghajtó és benne van a BF2 ikon is de ha rákattintok akkor kiírja, hogy tegyem be a discet. Mit lehet tenni ez ügyben? -
#2049 Pár nap / hét és úgyis integrálják az új SPTD-t. -
#2048 Ebből lite nincsen? Mert már előző pro sem ment warezzal nekem. -
Newfronter #2047 Full Windows 7 support in DAEMON Tools Pro 4.35.0306
What's new in this version:
* SPTD 1.60;
* Full support of Windows 7;
* IDE virtual adapter support on Windows 7.
Bugs fixed:
* System lockup when mounting images from Nvidia RAID controllers;
* System lockup after manual unplugging of USB removable device with mounted image in hibernate or standby.
-
#2046 Daemon toolsba mountolod a képfájlt, majd mielőtt indítod a játékot elindítod a Yasut."Elrejti" a virtuális meghajtót, és így kerüli ki a védelmet. Amúgy no warez -
#2045 hello
letöltöttem a lock ont és volt hozz á egy yasu nevezetű program
azzal mit kezdjek? -
#2044 én már hetek óta nem tudom használni, leáll mikor mountolnék: "daemon tools lite has stopped working"
regedit-tel próbálkozzal törölni mindent a gépről aminek köze van hozzá esetleg? azt hogy is kell pontosan? -
#2043 Használtam, simán működött. -
#2042 senki sem használ rajtam kívül daemon tools-t win7 alatt? csak nekem van vele bajom? -
#2041 nekem így se működik -
#2040 köszi megpróbálom -
#2039 Úgyértem ezzel. -
#2038 Azt hiszem, hogy a legfrissebb verzió a 4.30.4. Ha nem ez van fent neked próbáld meg ezzel. -
#2037 Heló. Deamon tools lite-ot használok egy ideje windows 7 alatt, de az utóbbi időben egyszerűen nem jó semmire. Betudom jelölni hogy legyen pl 2 meghajtó virtuális de fájlt társítani nemtudok (mountolni), ugyanis hibával kilép.
Van rá valami megoldás? újratelepítettem de ugyanúgy fent áll a hiba -
#2036 Gondolom megvan az mdf file... Ha nincs akkor azért nem működik.
Ha megvan, akkor hagyd az mds-t és mountold be az mdf-et!
Remélem tudtam segíteni.