2115
Daemon tools 4
  • zoltang
    #2115
    A yasu nálam már csak ezzel ment: DAEMON Tools Lite v4.35.6 (with SPTD 1.78). Most is ez van fent, nem az újabb DT-ék.
  • nyirog
    #2114
    mostani daemon toolssal hogyan tudnám megcsinálni ezt? mert hiába csinálom meg a yasu nem tudja authenitikálni
  • zoltang
    #2113
    A DTLite.exe -ből csinálj egy daemon.exe-t is a könyvtárban, nekem így megy rég...
  • SenorBoar
    #2112
    Hali!
    Nekem Win7-en a Daemon Tools Lite 4.35 van fenn minden OK.
    Most kellene a YASU. A v1.6, ami a legújabb, ha minden igaz.
    A doksi szerint "Created for DAEMON Tools Lite v4.30.3 (or newer, will NOT work with older versions)."
    Amikor a daemon könyvtárában futtatmám a YASU-t a daemon.exe-t hiányolja. Persze, hiszen nincs is, mert DTLite.exe a program neve. Találkozott-e már valaki ezzel a problémával és hogy lehet megoldani?
  • bat777
    #2111
    egy readprocessmemory vagy writeprocessmemory kérésnek csak egy része készült el

    ez a hibaüzenet, mikor elakarom indítani a betöltött képfile-t ... már egy fél éve volt ez a hiba nekem, megoldotta az, h a daemonban nem scsi meghajtót nyitottam hanem a másik fajtát, és abba töltöttem be a képfile-t és azonnal működött..

    most megint előjött ez a dolog... leszedtem egy játékot és megint ezt írja ki, ezt a hibát, megoldanám ha lenne normális daemonom..csak mivel ami fent volt kifutott a próbaidőből, és ezt valahol megjegyzi a gép, így nem engedi feltelepíteni trial módban, azt írja ki, h vegye meg, tehát kéne egy működő pro daemon tools nekem, de valahol a regisztryben megtarthat valamit, amiben benne van, h lejárt a próbaidő, ezt szeretném valahogy megtalálni és törölni, h feltudjam rakni mégegyszer valamelyik crackes verziót... legutóbb a creck-es verziót nem sikerült... tehát ezzel küszködök..
  • [HUN]FaTaL
    #2110
    Mihez kell az IDE?
  • bat777
    #2109
    sajna nem jó, mert a lite csak scsi meghajtót tud csinálni.... nekem az ide kéne.. az a baj :(
  • Aquir
    #2108
    ha az alap kell, akkor ott az ingyenes daemon tools lite. Nem tudom mennyiben több a daemon tools 4
  • bat777
    #2107
    hali

    az lenne a problemám, h nem tudom felrakni a dt-t, mert a próbalicens lejárt, és nem tudom ujratelepíteni, a crackel nem boldogultam, többször megpróbáltam, ezért hagytam, h majd ha lejár, akkor ujratelepítem de nem engedte... most poweriso-t használtam, de előjött megint a problemám, h nem jó neki a képfile, valami memoria hibát ír ki, ezt a daemonnál megoldottam régebben, másikfajta meghajtót kellett nyitni neki, mivel 2 fajtát lehet.. tán ide meg volt valami másik..már nem emlékszem...

    most újra megakartam próbálkozni a daemonnal amit évekig használtam.. de nem boldogultam vele... hol lehetne a registriből kivenni valamit, h ne lássa, h már volt a gépre telepítve, ne lássa, h lejárt a licens, és megpróbálkoznék megint valahogy feltelepíteni... vagy ha valaki tud jobb ötletet a problemámra, akkor azt szívesen olvason...
    hiba: egy readprocessmemory vagy writeprocessmemory kérésnek csak egy része készült el. ez a hiba, a múltkor megoldottam azzal, h a daemonban másikfajta meghajtót nyitottam, és az megoldotta a problemámat, most ez előjött megint. a daemont nem tudom feltelepíteni a már leírt hiba miatt.. várom a javaslataitokat. köszi
  • SuZso
    #2106
    Nekem sem ment a Daemon Tools telepítője win7 alatt, megpróbáltam amit írtál, de a SPTD telepítője ezt a hibaüzenetet dobta ki: Failed to open service key. Valami ötlet?
  • lck
    #2105
    Mondok egyet - próba cseresznye: :)
    www.2baksa.net
  • Dani1888
    #2104
    Üdv!
    Valaki tud adni jelszót Daemon Tools Pro Advanced Edition 4.36.0309.0160 ehez. Kicsomagolásnál kéri. Előre is kössz
  • Jakuza001
    #2103
    Amugy pedig alig par hozzaszolassal korabban iirtak : "Nah megvan oldva. Akinek Windows 7-e van és sehogysem megy a DTlite feltelepítése az ezt probálja meg 1.) Open regedit. And find HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\sptd.
    2.) Delete that folder "sptd" in the registry. If you can't, just right-click the folder, and click Permissions. Ask for "Full Control". Do this also to a sub-folder of "sptd" namely "cfg" (i actually already deleted it so i forgot). Just find ways to delete the "sptd" folder in the registry.
    3.) Now rename or delete the 'sptd.sys' file found on Windows\system32\drivers.
    4.) Download the newest SPTD Layer version 1.59 in "http://www.duplexsecure.com/en/downloads". Install and wait for confirmation to reboot.
    5.) After reboot. Try opening the SPTD layer installer again and see if it tells you that SPTD layer is already installed. If it says so, continue on installing your Alcohol 120 or Daemon Tools."
  • Jakuza001
    #2102
    Probald administrator modban futtatni a telepitot.
  • Csuhai G
    #2101
    Sziasztok.
    Win7-em van és amikor megpróbálom feltenni a legújabb DT-t, mindig újraindítja magát az SPTD telepítés miatt. Amint újraindult, a telepítés nem folytatódik, hanem ismét újra kéne indítanom. Tudnátok mondani valami megoldást? Köszi!
  • pcmadrid
    #2100
    Na igen,az a problémám hogy nincs mds.
  • zsotesz
    #2099
    ha van mdf, akkor kell lennie egy mds kiterjesztésű file-nak is, azt kell mountolni
  • pcmadrid
    #2098
    Meg tudná valaki mondani,hogy hogy kell mdf fájlt mountoni a daemon toolsba?Mert hiába mountolom,nem hozza létre a virtuális meghajtót...
  • Zugi
    #2097
    Üdv!

    Segítségetek kérném, mert sehogy sem boldogulok.
    A problémám a már említett: setup error code 14
    Sajnos hiába próbálom a gereee93 (#2078) által is közölt módon, nekem ott is problémák jönnek elő. Egyszerűen a regedit-ben sem tudom törölni vagy átnevezni a hivatkozott részeket. Hiába állítom az engedélyekben is a teljes hozzáférést.

    Windows 7 Ultimate van a gépemen. Mit csinálok rosszul?

    Köszi előre is a segítséget!
    Zugi
  • Quakermarq
    #2096
    Na köszi, én hiába kerestem a windows update, meg hasonló oldalakon a meghajtómhoz valami javítót, vagy drivert-t, vagy bármit, naná hogy nem találtam semmit. De ez amit írtál ez megoldotta a problémát. Köszi!:)

    (HOOOOORRRAAAAAYYYYY!!!!)
  • Dizson
    #2095
    Nekem nem talált hibát ez a fos. Pedig nekem is ez a gondom. :( Most nem igaz hogy ezért újból kell rakni. :(
  • rage
    #2094
    http://support.microsoft.com/kb/314060

    Az itt leírtakat kell megcsinálni.
  • [HUN]FaTaL
    #2093
    Winreinstall van ilyenkor.
  • Quakermarq
    #2092
    Na mindegy vissza az egész. Nem tudom már mit csináljak. Nem látható a meghajtóm, de ha DVD-t, vagy Cd-t rakok bele, akkor sem jelenik meg a bele helyezett cucc. Nem csinál semmit. CCleaner-el tisztítgattam, és azóta nem látható a dvd-m. Ilyenkor mit lehet csinálni? HL-DT-ST DVDRAM GSA H10N a dvd-m neve... És nem tudom hogy most akkor illesztőprogramot tudok hozzá valahogy szedni vagy mit csináljak...
  • fersk
    #2091
    Beállítottál legalább 1(egy) virtuális meghajtót a DT-ben (option)? Alapból ugyanis 0(nulla).
  • Quakermarq
    #2090
    Sziasztok! Mielőbbi segítség kellene! Valamiért eltünt a virtuális meghajtóm, hiába mountolom az image fájlt, nem indul el, és nem jelenik meg a meghajtó képe. Újra raktam a Daemon Tools-t(lite), de most sem működik. A segítséget előre is kösz!
  • Evin
    #2089
    Nézd meg a Lite-tal.
  • kakasdaparhant
    #2088
    Nekem mikor virtuális ezközöket akarok csatlakoztatni azt irja ki hogy deemon tools pro driver hibe: -1
    Ez miért van?
  • Wasse 1
    #2087
    Sziasztok! Az lenne a problémám, h ha feltelepítem a Daemon Tools-ot (3.47, és a legújabbal is), kékhalál, de rögtön újra bootol, de nem tölti be a Windows-t. Ha a Daemon Tools- ot, és az sptd-t letörlöm megszűnik a probléma, de kénne a Daemon Tools...
    A Gépem pedig: Alaplap: Asus P5Q, Processzor: Intel Core Duo E7300, 2 GB RAM, Videókártya: Gigabyte GeForce 9800GT (1GB), op.rendszer : Win XP SP3

    Mi lehet a probléma?
  • Black Ghost
    #2086
    A "megkeresem a daemon toolstés elindítod a setup.exe-t" az azt jelenti hogy a tálcán lévő ikonra kattintok, mert akkor kitesz egy ablakot amin az van hogy, " Új kép fájl kijelölése", amin ugyan ott van a "rld-drt2" de ha a megnyitásra kattintok akkor csak egyszerűen eltűnik az egész.

    Egyébként a Daemon tools 4 a legújabb verzió vagy mit jelent a 4-s szám?
  • [HUN]FaTaL
    #2085
    Okézd le és bemountolja, megkeresed a daemon toolst és elindítod a setup.exe-t. De ki is kapcsolhatod a biztonságos módot a beállításokban.

    Más: Ne használj felkiáltójelet mappanévben.
  • Black Ghost
    #2084
    Sziasztok!

    A gondom inkább technikai jellegű.

    Leszedtem a Dirt2-t, annak rendje módja szerint kicsomagoltam, ekkor ugye létrehoz egy rld-drt2.iso file/mappa-t v. mittudoménmit, nos ezt tovább kicsomagolni nem engedi mert azt írja hogy nem talál arhív fájlt, oké mondom akkor megnyitom, pontosabban jobb egér gomb-Mount, ekkor meg ezt írja:

    DAEMON Tools (ablak név)

    Biztonságos mód parancs megerősítése:
    -mount 0,"D:\!Torrent\Dirt 2 [PC~MULTI5]\rld-drt2.iso"

    és ha le OK-zom akkor eltűnik és nem történik semmi.
    Ugyan ez van a reloaded verziónál is, viszont másnál nem.

    Kérlek segítsetek hogy mi a teendő mert én nem értek ehhez.

    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • [HUN]FaTaL
    #2083
    DT
  • nyecsi
    #2082
    Sziasztok.Van egy játékom amiben mdf/mds fájlok vannak.Nero 8-as van fent a gépemen...ez tudja kezelni ezeket a fájlokat?Vagy muszáj lesz Daemon tools??
    Köszi a segitséget
  • Borden
    #2081
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy feltettem a Daemon Tools Pro Advanced 4.35.0306 -ot Windows 7 64 bit-re.Aktiváltam a leírás szerint(trial-ként Advanced módban+e-mail címet megadtam+configurer-ben mai dátum-Apply+majd starter.exe már internet kapcsolattal), de 20 napot ír ki fent a programban a fejlécen mikor belépek.
    Ez marad mindig 20 napon vagy jó lesz így, esetleg nem jól csináltam valamit?
    Köszönöm a segítséget előre is.
    Hali!
  • [HUN]FaTaL
    #2080
    Szedd le a legújabb DT-t...
  • sgabor1
    #2079
    Sziasztok! nekem olyan gondom van, hogy az stpd (1.62)telepítés után ujraindítom a gépet és azt veszem észre, hogy nem telepedett fel. Ja és windows 7 et használok. Így nem tudom használni a daemon toolst. Valaki tud megoldást?
  • gereee93
    #2078
    Nah megvan oldva. Akinek Windows 7-e van és sehogysem megy a DTlite feltelepítése az ezt probálja meg 1.) Open regedit. And find HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\sptd.
    2.) Delete that folder "sptd" in the registry. If you can't, just right-click the folder, and click Permissions. Ask for "Full Control". Do this also to a sub-folder of "sptd" namely "cfg" (i actually already deleted it so i forgot). Just find ways to delete the "sptd" folder in the registry.
    3.) Now rename or delete the 'sptd.sys' file found on Windows\system32\drivers.
    4.) Download the newest SPTD Layer version 1.59 in "http://www.duplexsecure.com/en/downloads". Install and wait for confirmation to reboot.
    5.) After reboot. Try opening the SPTD layer installer again and see if it tells you that SPTD layer is already installed. If it says so, continue on installing your Alcohol 120 or Daemon Tools.

    remélem segítettem
  • Evin
    #2077
    Szerintem sem telepíti rá, mert akkor csak kért volna újraindítást, mert frissítésnél is szokott. De tény, nem néztem utána, azt sem tudom hol írná ki az SPTD verzióját.
  • [HUN]FaTaL
    #2076
    Eddig nem találkoztam ilyennel. Ha előbb raktam az SPTD-t akkor a DTLite telepítő átugrotta és csak magát a programot telepítette. Ez mondjuk lehet rendszerfüggő, telepítse akkor fordítva. :)