Mobilzavarókat szerelnek fel a börtönökben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom a látogatóra gondolt 😛 mondjuk azok simán beviszik mert "...a látogatók motozási lehetõségeit a törvény szigorúan korlátozza..."
Elképzelheted.....Csak az a gond, hogy a sittre általában nem a bombacsajok kerülnek be....
de hülyeség 😄 elõsször azon fáradoznak sok milliókért h mindenhol legyen térertõ most meg azon fáradoznak sok milliókért h NE legyen térerõ... HÁT nem hülye az ember ?😄D most komolyan... amugy lol képzelem ahogy vmi bombacsaj épppen a lyukában csempészi be a telefont és az elkezd rezegve csörögni..😄DD
Én azért feltennék 3-4 érzékelõt, bemérni honnan jön a hívás aztán odaküldeni pár talicska kigyúrt buzi niggert.. anál intrúderezni, hogy minden áron kerressék meg a telefont ^-^
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
anál intrúder. 😄
De milyen faszányos képeket tud csinálni a végbelébõl az ember egy ilyen kis kamerás mobillal ! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Hajrá!
"heti egyszer minimum öt perc"
???????????????????
Most én értem félre, vagy tényleg minimum beszélniük kell szegényeknek ennyit?
???????????????????
Most én értem félre, vagy tényleg minimum beszélniük kell szegényeknek ennyit?
\"There is no respawn or load game in real life!\"
még kést is dugnak fel oda, az az igazán hasznos
<#nevetes2>#nevetes2>
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
"A mobil készülékek ma már olyan kisméretûek, hogy akár a testnyílásokban is becsempészhetõk a börtönökbe és mivel a látogatók motozási lehetõségeit a törvény szigorúan korlátozza, így a büntetés-végrehajtásban dolgozó kollégák és kolléganõk szinte tehetetlenek"
😄😄😄😄😄 Elképzeltem amint egy kis Siemenset valaki kihúz a seggébõl.
😄😄😄😄😄 Elképzeltem amint egy kis Siemenset valaki kihúz a seggébõl.
Starcraft + Diablo III - esemve