675
  • berlinboy6329
    Hát sokkal jobb,mint a mai átlagos 21 pályás gémek.
  • obe
    azt irja hogy a közelgő béta verzióhoz kisorsolnak 111 kulcsot, mást nem kell csinálni, csak küldeni egy mailt annak az oliver nevűnek, a nyertesek pedig mail utján értesítve lesznek...határidő aug 22.-10.00 óra...a kommentben a jól értesült srác azt irja hogyha minden effektet látni szeretnél a játékban akkor a következő gépigénynek kell megfeleni:..Min. 1024 MB RAM, 256 MB Grafikkarte (min. GF 6800, besser 'ne 7800er), 4 GB Festplattenspeicher, 3 GHz CPU..
  • Lyan Kyj
    uh, gstv-n mondta csávó, h singleplayerben több, mint 40(!) pálya lesz! Leköt egy időre:)
  • Bucser
    meg a kapni bocs múltidőben és passiveban:D
  • [Jakuza]
    Na igen azert nem tokeletes a konverzio mert latom bent maradt pl olyan szo, hogy gekriegt de elarulom, hogy az a haboruzni, ill harcolni multideje.
  • Serpa
    ezzel már könnyebben megértem.
  • [Jakuza]
    Probald leforditani, a babelfishel angolra forditani. :P
    Amugy itt vannak angolul a hozzaszolasok, most nincs idom leforditani oket, mert melo van.

JangoTheSlayer AW: News - being hammer: Mark of OF chaos: Win...
    Rank: -
    17.08.2006 16:20

A dream!!!!
    I am a MONSTER moc fan and look forward soooo unbelievably to the play, I hope I get nen keys!
    Angroth AW: News - being hammer: Mark of OF chaos: Win...
    17.08.2006 16:19

Quotation: (original of autumnSkies at 17.08.2006 the 16:14)
    And? Their does news type character already get and sowas to your Mails? If not wuerd I also announce themselves...
    I think now times only of me, therefore say I that I already approx.. 5 different recruiting EMS type character for games and pcgames gekriegt since I for the profit play announced itself
    autumnSkies AW: News - being hammer: Mark of OF chaos: Win...
    17.08.2006 16:14

And? Their does news type character already get and sowas to your Mails? If not wuerd I also announce themselves...
    All comments read
  • Lyan Kyj
    vki a német hszeket is lefordíthatná, kiv vok a reakciókra:)
  • Serpa
    beta keys

vki lefordítaná ezt.
  • [Jakuza]
    Jatekbemutato
  • Lyan Kyj
  • ZaJanga
    te pejvejz ájjat!
  • Lyan Kyj
    Hihhetetlen, többször is megnéztem már, de minden egyes alkalommal, mikor nekirohan a kopasz, és mindig, mikor fejbecsapják, az a kellemes bizsergés fog el, ami az élvezet maximuma! Mikor a földre hull, ahogy a kamera mozog körülötte, kedvencem! Várom már, NAGYON!
  • Voltan
    Wow...
  • Glpetyus
    Hát ez az intró nem egyszerü
  • Serpa
    E3 demo vid
  • Serpa
    hogy ne lenne!
    csekk!
  • ShaiHulud
    igazi emberek, soot a demon is igazi volt.
  • berlinboy6329
    Oké.Pfúúú megnéztem ezt az introt.Pfuuuu.Először azt hittem h igazi emberek vannak benne.Azok v csak ilyen szinten tart a CG?Mind1.ingame muvik nincsenek még?
  • Bucser
    Ne keverd a Warhammer 40 000 -t és a Warhammer fantasy-t. Ugyanaz az univerzum csak az évszám kicsit más:D
  • berlinboy6329
    Hhhhmm..Vmit nem értek.Annyiféle Warhammer van.Most a Dawn of Warral játszottam és a végén volt h kiszabadítottak vmi szörnyet.Annak melyik lesz a folytatása?
  • ZaJanga
    huhh de állat az intro!
  • Esrohnoil
    Ez naon durva lesz.
  • [Jakuza]
    Mar keszitik is a loport a torpjeim. :P
  • ReTeK
    eszméletlen intro, húúdejóó
    az ingame videókat elnézve marad minden ahogy volt, mocskos zöld gomblin seregbe beleágyúzni ...de jó lesz
  • [Jakuza]
    Istencsaszar.
  • ShaiHulud
    ugyszinten:D egyszeruen muszaj votl egymas utan vagy 4 szer megnezni:D
  • Serpa
    várható még egy outro is.

tűkön ülök.
    :))
  • Bucser
    Nekem hirtelen meg kellett hogy nézzem 4-szer egymas utan:D

Felmerül bennem a kérdés.. vajon miért a Warcraftból csinálnak moviet és nem ebből??? Ez sokkal látványsabb lenne:D
  • ShaiHulud
    ez valami felelmetesen szuperjo!
  • Serpa
    ez vmi orbitálisan brutális!!!
    "MUSZTSZÍ" kategória!!!
  • Serpa
    100 megás intro
  • Laky
    nagyon jól néz ki :)
    http://www.hardwired.hu/g.php?idgs=623&img=17310
  • Bucser
    ÉS aki játszott valah ezekkel a mütyűrökkel az tudja csak igazán mit is jelent warhammerezni:)

(ugyanez igaz Battletechre is:D)
  • [Jakuza]
    Na igen aki jatszott valaha is a Warhammer: Shadow of the Horned Rat es a Warhammer: Dark Omen jatekkal az tudja, hogy micsoda remekmu van szuletoben.
    Remelem a hangulataban eleri a regi jatekok minoseget.
    De ha mar a kozelebe jut, akkor is egy nagyszeru jatekot kapunk.
  • grebber
    Képek
  • Serpa
    hivatalos oldal
  • STREEX
    megjelent valami interjú
  • Serpa
    ma akadtam rá erre a remeknek tűnő játékról.
    nagyon ígéretesnek tünik.

egy videt is találtam, nem tom egyezik-e a #5 ben linkelttel (nem hoz be semmit nekem).
  • Hmuda
    1024-nél nagyobb képeket maximum linkelve.