675
-
#63 Hát sokkal jobb,mint a mai átlagos 21 pályás gémek. -
obe #62 azt irja hogy a közelgő béta verzióhoz kisorsolnak 111 kulcsot, mást nem kell csinálni, csak küldeni egy mailt annak az oliver nevűnek, a nyertesek pedig mail utján értesítve lesznek...határidő aug 22.-10.00 óra...a kommentben a jól értesült srác azt irja hogyha minden effektet látni szeretnél a játékban akkor a következő gépigénynek kell megfeleni:..Min. 1024 MB RAM, 256 MB Grafikkarte (min. GF 6800, besser 'ne 7800er), 4 GB Festplattenspeicher, 3 GHz CPU..
-
Lyan Kyj #61 uh, gstv-n mondta csávó, h singleplayerben több, mint 40(!) pálya lesz! Leköt egy időre:) -
#60 meg a kapni bocs múltidőben és passiveban:D -
#59 Na igen azert nem tokeletes a konverzio mert latom bent maradt pl olyan szo, hogy gekriegt de elarulom, hogy az a haboruzni, ill harcolni multideje. -
#58 ezzel már könnyebben megértem. -
#57 Probald leforditani, a babelfishel angolra forditani. :P
Amugy itt vannak angolul a hozzaszolasok, most nincs idom leforditani oket, mert melo van.
JangoTheSlayer AW: News - being hammer: Mark of OF chaos: Win...
Rank: -
17.08.2006 16:20
A dream!!!!
I am a MONSTER moc fan and look forward soooo unbelievably to the play, I hope I get nen keys!
Angroth AW: News - being hammer: Mark of OF chaos: Win...
17.08.2006 16:19
Quotation: (original of autumnSkies at 17.08.2006 the 16:14)
And? Their does news type character already get and sowas to your Mails? If not wuerd I also announce themselves...
I think now times only of me, therefore say I that I already approx.. 5 different recruiting EMS type character for games and pcgames gekriegt since I for the profit play announced itself
autumnSkies AW: News - being hammer: Mark of OF chaos: Win...
17.08.2006 16:14
And? Their does news type character already get and sowas to your Mails? If not wuerd I also announce themselves...
All comments read
-
Lyan Kyj #56 vki a német hszeket is lefordíthatná, kiv vok a reakciókra:) -
#55 beta keys
vki lefordítaná ezt. -
#54 Jatekbemutato -
Lyan Kyj #53 -
#52 te pejvejz ájjat!
-
Lyan Kyj #51 Hihhetetlen, többször is megnéztem már, de minden egyes alkalommal, mikor nekirohan a kopasz, és mindig, mikor fejbecsapják, az a kellemes bizsergés fog el, ami az élvezet maximuma! Mikor a földre hull, ahogy a kamera mozog körülötte, kedvencem! Várom már, NAGYON! -
#50 Wow... -
#49 Hát ez az intró nem egyszerü -
#48 E3 demo vid -
#47 hogy ne lenne!
csekk! -
ShaiHulud #46 igazi emberek, soot a demon is igazi volt. -
#45 Oké.Pfúúú megnéztem ezt az introt.Pfuuuu.Először azt hittem h igazi emberek vannak benne.Azok v csak ilyen szinten tart a CG?Mind1.ingame muvik nincsenek még? -
#44 Ne keverd a Warhammer 40 000 -t és a Warhammer fantasy-t. Ugyanaz az univerzum csak az évszám kicsit más:D -
#43 Hhhhmm..Vmit nem értek.Annyiféle Warhammer van.Most a Dawn of Warral játszottam és a végén volt h kiszabadítottak vmi szörnyet.Annak melyik lesz a folytatása? -
#42 huhh de állat az intro! -
#41 Ez naon durva lesz. -
#40 Mar keszitik is a loport a torpjeim. :P -
#39 eszméletlen intro, húúdejóó
az ingame videókat elnézve marad minden ahogy volt, mocskos zöld gomblin seregbe beleágyúzni ...de jó lesz -
#38 Istencsaszar. -
ShaiHulud #37 ugyszinten:D egyszeruen muszaj votl egymas utan vagy 4 szer megnezni:D -
#36 várható még egy outro is.
tűkön ülök.
:)) -
#35 Nekem hirtelen meg kellett hogy nézzem 4-szer egymas utan:D
Felmerül bennem a kérdés.. vajon miért a Warcraftból csinálnak moviet és nem ebből??? Ez sokkal látványsabb lenne:D -
ShaiHulud #34 ez valami felelmetesen szuperjo! -
#33 ez vmi orbitálisan brutális!!!
"MUSZTSZÍ" kategória!!! -
#32 100 megás intro -
#31 nagyon jól néz ki :)
http://www.hardwired.hu/g.php?idgs=623&img=17310 -
#30 ÉS aki játszott valah ezekkel a mütyűrökkel az tudja csak igazán mit is jelent warhammerezni:)
(ugyanez igaz Battletechre is:D) -
#29 Na igen aki jatszott valaha is a Warhammer: Shadow of the Horned Rat es a Warhammer: Dark Omen jatekkal az tudja, hogy micsoda remekmu van szuletoben.
Remelem a hangulataban eleri a regi jatekok minoseget.
De ha mar a kozelebe jut, akkor is egy nagyszeru jatekot kapunk. -
#28 Képek -
#27 hivatalos oldal -
#26 megjelent valami interjú -
#25 ma akadtam rá erre a remeknek tűnő játékról.
nagyon ígéretesnek tünik.
egy videt is találtam, nem tom egyezik-e a #5 ben linkelttel (nem hoz be semmit nekem). -
#24 1024-nél nagyobb képeket maximum linkelve.