675
  • Alwares
    A játékot rendesen sikerült felupdatolni de még mindig nem akar csatlakozni ráadásul iszonyú sok időt kell várni és nem jutok semmire mert már vártam az előbb negyed órát de nem lépett be. Ezért megszakitottam, most még szarakszok egykicsit a tüzfalal remélem jó lesz...
  • Alwares
    De nem lehet aktiválni. Most lehet hogy aktiválás nélül is megy?
  • EmThor
    várjuk a beszámolót :) közbe forgatni a c és az alt gombok nyomvatartása mellett lehet...
  • EmThor
    az hamar lejön. tűzfalon engedd ki utána a progit. multiplayer-re katt majd. ott regelni kell megint és jó lesz
  • Alwares
    Nah végre ujraraktam jelszóval, rohad sok idő mig csatlakozni próbál és most végre kiirta hogy lehet letölteni a frissitést remélem hamar lejön és most már jó lesz...
  • Alwares
    Azt irtam oda csak a céget nem tudtam mi, de szerintem oda mindegy mit irok oda. Az aktiválást operában se akarja megcsinálni, hiába próbálok bármi kinyomok mindent operában se megy...
  • EmThor
    telepítőbe azt kell beírni ami az emailben volt...
  • Alwares
    Akkor még egyszer le kell hogy töltsem? Mert már leszedtem a fileplanetről magát a játékot.
  • EmThor
    1. a kódot nem reklámozzuk nyilvánosan :) invalid kód nekem a tűzfal miatt volt, aztán rájöttem hogy ott kivan kapcsolva a reklám blokkolás, lényeg az hogy opera böngészővel bejött! beadod az ellenőrző kódot és elkezded tölteni, lejön install, telepítőnél meg ezt a unique kódot kéri, ennyi.

tehát a levélben kapott kóddal töltheted de ki akarták szúrni azokat akik kamuznak ill. automata programot használnak, ezért kell a megerősítő kód, aminek a helyén invalid szöveget látsz, nekem is ez volt firefox-al, operával megjelent, beírtam, és átdobott a szerverválasztó képernyőre ezután ahonnan elkezdheted tölteni. public server-t válassz, nekem innen max-al (!) lejött tegnap!
  • Alwares
    Kaptam e-mailban egy kódot : "Your unique code is: 0c8l48 (note: this code is case-sensitive!)"
    Szóval femegyek a http://www.fileplanet.com/betas/warhammer_key_auth.aspx oldalra ahol elvileg aktiválni lehet a kódot, szóval ez mindig azt irja ki hogy invaild a kódom, pedig be vagyok jelentkezve fileplanetre is. Azt irja hogy irjam be manuálisan beirom igy se jó, és a telepitésnél kéri a kódot de nem tudom adairni mert nemhiszem hogy ezt a kódót kéne beirni oda. Ha tudtok valamit légyszives irjátok meg!!!!
    Mert engedi felrakni akármilyen kódal de nem csatlakozik! És a tüzfalam is ki van nyomva...
  • EmThor
    tűzfal! :D
  • Alwares
    Megvan nekem a játék de csak multiplayer van és nem akar csatlakozni. Fél órát várok és még mindig a connecting felirat vann kinn. Ha valaki tudja a megoldást légyszi szoljon!
  • Joint
    ohm , lelehet szedni barmi nelkul de a cd-kulcsot gondolom igenyelni kell ;(

Emthor valahonnan lehet meg szerezni vagy mar eselytelen? :]
  • Bucser
    Hát én most kicseszettül irígy vagyok rád.... Hol is laksz?? Holnap küldöm a Skaveneket, hogy vigyék mit csak látnak és koncentráljanak a kis fényes korongokra:D
  • JaSoN HuNTeR #90
    Beszálmolnál nekem privátba hogy milyen a játék honnan tudom leszedni és mennyire élvezhető??Engem még A Warhammer 40000 fogot meg nagyon!!!!
  • Joint
    om , ugye nem kell mast csinalni csak letolteni? en se vagyok elofizeto de kivartam a sorom , utana remelem mar onmagat updateli , es semmi mas kotelezettseg nincs , ha megis akkor irja mar meg vki , es megszakitom :]

sorry , hogy nem egybe irtam ;)
  • Joint
    meg jo hogy szoltal gw forumban , mar szedem is :]
  • Serpa
    nyertél ? :P
  • _Atti_
    namost akkor ezt el tudja inditani halandó? (akinek nem küldtek semmi kódot, nem fp subscriber)
  • EmThor
    aha jáccottam vele :D 1024-ben full minden, 3.5+ gépen 2 giga rammal kiizadott 8 FPS-t kb... [7600GT 256mb ram...] csak multi van, de az elég jó! kamerát nem sikerült forgatnom, file-t el kéne olvasni mivel kell...

widescreen támogatás az nincs bár van vmi 1300 izés felbontás az nem vágom mi de lehet kipróbálom! A total war sorozatra emlékeztet 1:1-ben, bár itt vannak hősök is meg csomó speckó parancs az egységeknek. képeket majd még rakok fel lehet, csak nem tudom szabad-e.

[b]nem vagyok fileplanet előfizető. beregeltem 1 hete markofchaos.com-ra, ott a beta signupra kattoltam ma, ez adott linket meg egy kódot a fileplanetre, kód beír, aztán ellenőrző kód beír, 1 giga leszed maxxal, feltelepít, update-el, és jáccik.
  • berlinboy6329
    De legalább elindul.
  • winona
    megnéztem a videót és engem tökre a MYTH: The Fallen Lords-ra emlékeztet! :)
  • EmThor
    de akkor meg tök széthúzza a képet :(
  • berlinboy6329
    Akkor vedd le 1024-be v 1280-ba,
  • EmThor
    na fenn van de nem indul, nem tud felbontást beállítani, 1024 vagy 1280 nekem meg 1440-be van és .ini-t nem találtam :/
  • EmThor
    hát ha minden jól megy még ma tudok vele jáccani :D akik regeltek aug.24 előtt vagy kértek newslettert a markofchaos.com-on, azok mind letölthetik a klienst meg kapnak egy 6 számjegyű kódot na most remélem ezzel jáccani is lehet, nem csak a klienst leszedni :D hajrá!
  • EmThor
    béta kliens link
  • EmThor
    legalább is feliratkoztam, kaptam egy emailt, email beír fileplanetre, ellenőrző kód megad, főoldalra visszadob... és most?!
  • EmThor
    na regeltem bétára, fileplaneten beírtam a cuccot... és most ? várunk?
  • EmThor
    október a megjelenés, a nyakunkon van!!
  • Lyan Kyj
    hivatalosan nem, de ha minden igaz, akkor ma/holnap kapok egy kulcsot
  • Serpa
    bekerültél?
  • Bucser
    ütős lesz de megjelenésről még semmi konkrétum. Majd felpezsdül itt is az élet.. meg a sok ovis mnég azt hiszi, hogy Warcraft hamarabb volt mint Warhammer:D

Bár én a WH online-t várom igazándiból:D
  • Lyan Kyj
    Megkezdődött a multi bétatesztje, egyenlőre zárt körben.

Szeretnélek emlékeztetni titeket emberek, hogy ideje észrevenni, ez a játék ÜTŐS lesz!!! 70 hsz-nél többet érdemel szvsz!
  • EmThor
    lesz gyűjtődobozos kiadás vajon? :D
  • Indigo
    Kösz! Az Exigo után érdekel a játék, de ezért nem biztos hogy megveszem a GS-t :)
  • EmThor
    mind a guru, mind a gs készítőit meghívták a főhadiszállásukra, de a GS videót is készített a beszélgetésől, ami rajta van a dvd-n, amit az újság mellé adnak, asszem 20 perces ez a felvétel, van szó pályatervezésről, mutatnak karaktermodellezést, hogy készül el egy karakter a rajztól a játékba kerülésig + pár artwork, jó volt nagyon látni(!), nem csak olvasni róla.

a producerrel és a lead designer-el beszélgetnek
  • Indigo
    GSTV-ben mennyit foglalkoznak a játékkal és a fejlesztéssel? Vannak interjúk a fejlesztőkkel meg ilyenek?
  • EmThor
    most néztem meg én is a gstv-t, hát ez valami nagyon durva lesz!
  • Lyan Kyj
    ÚJ VIDEÓ
    Az a zoom out elég durva:)