675
-
steweee #675 na még játszik vele vki ? :)
nekem is fennt figyel a gépen, de tavaly nyáron játszottam vele utoljára. elkezdtem egy új kampányt kicsit más fejlesztésekkel, és most a sötét oldalon
nincs időm játszani, fél éve egyáltalán nem játszottam a gépen, de ez emlékezetesen jó játék volt -
ratgab #667 Nem! Kell az alap! -
#666 Hello!
Ha megszeretnem venni a játékot akkor elég ezt meg vennem? : Warhammer:Mark of Chaos Battle March Ez tartalmazza a : Warhammer: Mark Of Chaos-t is? -
Braveheart #665 Nekem eredeti alapjátékom meg kiegészítőm van, nemrég vettem, magyar feliratos... -
Rahar #664 Nekem is kellene az alapjátékhoz és a kiegészítőhöz magyarosítás, de eddig nem találtam sehol, aki már megoldotta és/vagy tudja, hogy honnét lehet letölteni az kérem írja már le a fórumba. -
Samurai84 #663 Hali. Valaki tud küldeni nekem egy mentést, mert reinstall volt és mindent elbuktam. Ott voltam hogy egy várban voltak az elfek és a chaost kellett kiszorítani a térképről. Azután azthiszem az elfekkel kezdted a játékot. Na nekem onnan kellene folytatnom... -
#662 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy a 2. fejezet vége felé, mikor le kéne győzni párbajban a Koponyák urát (?), akkor miután legyőztem, dob egy kékhalált a gép...1.72-es verzió. Látom másnak nem igazán volt ilyen gondja, lehet hogy vga driver lesz... -
foxxi #661 Ez engem is nagyon érdekelne! Akár priviben is :) -
rat42 #660 Üdv Horesz, és megmondanád hogy sikerült megoldani?
Mármint a magyarítást.
Köszi előre is! -
Janoooo #659 Hali!
Kéne magyarítás az alapjátékhoz (Warhammer - Mark Of Chaos) és a kiegészítőhöz (Warhammer - Mark Of Chaos - Battle March), de sehol nem találtam.
De úgy tudom h magyarul is megjelent a játék.
Légyszi segítsetek.
Előre is köszi. -
Mordoc911 #658 Hali, megvettem a sima játékot próbaként.Elég kemény gépem van és mégis szaggat a játék amint két csapatnál többet kell mutatnia.Mi lehet a baj? A videokártya fellfrissitve directX leszedve....
Bármilyen ötletet megpróbálok csak irjátok meg.
Előre is kössz -
Indigo #657 Én úgy tudom, hogy nincs. Előbb kellett volna gondolkodni, ha már külföldről rendelsz :) -
#656 Hali! Az lenne a problémám hogy külföldről rendeltem játékot, de sehol nem találok magyaritást mert itt magyarul jelent meg...Van egyáltalán? ha igen pls írjon valaki egy linket:) -
#655 Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a jó kampány 4. részének első mozdulatánál vagyok. Az elf hercegnővel nyomulnék rá a sötét fellegvárra. Azonban nincs ostromeszközöm. Nem is tudok venni a táborban. Mit csináljak, hogy be tudjak menni a várfalon belülre? -
#654 Helló!
Felraktam az alapjátékot majd a kiegészitőt. Kipróbáltam ezt a multi language választót de nem akar átváltani magyarra a progi. Valaki adhazna valami jó kis ötletet vagy fájt ami segitene. Nagyon megköszönném. -
SilverStone #653 Asszem én is rájöttem.Kell hozzá alap gém...:S -
#652 Köszi a segítséget, már nem kell, megoldottam, már magyar -
SilverStone #651 Installnál error-al kidob már az elején:(
Mitöl lehet ez? -
Valaki tudna magyarítás linket adni -
Glesthor #649 ha eredetit veszel, akkor nem lesz ilyen problémád. -
#648 Hello mindenki.
Tanács kellene most töltötem le a játékot de van egy kis problémám.
A monitorom inditásnál kikapcsol, volt már ilyen más játéknál is de ott ki tudtam küszöbölni programmal, itt viszont nem segit rajta a program.
A segitséget elöre is köszönöm. -
#647 és honnan?Nekem kéne pls valaki irja le!!! -
maniac001 #646 Nincs. De le lehet tölteni ilyesmit valahonnan. nekem megvolt annó -
#645 hahó! -
#644 skirmish mód nincs benne? a játékba?? Én nem találom :S -
Tensor2 #643 ...Elég ijesztő , hogy február óta senki válaszol a kérdésekre:))
Lehet majd 2 honap múl felnézek, hátha válaszolt valaki: -
Tensor2 #642 0Nekem mindig kilép a játék a miközben csinálom a küldetéseket,erre olvasom hogy az 1.6 pach ezt orvosolja.Felraktam mostmeg bármire kattintok a főmenüben beáll a feketeség és csak a kurzort látom:)
Mi lehet a megoldás? -
Tensor2 #641 Valaki megtudná nekem mondani hogy van e ebben a gameben gyors battle?Szval lehet benne csak csatázgatni küldetéseken kivül is?
A főmenüben van create army menüpont vagy mi és nem naon értem hogy az mire jó..Még nem toltam warhammert:)
Előre kösz a helpet:) -
#640 nekem megvan a játék de nincs hang benne:S miért?
-
Prof William #639 A Act 2-ben a káosszal a patkányokkal kell egy várt elfoglalni és az utolsó zászló (ami bent van a várban) eltűnik nem lehet elfoglalni majd lejár az idő és end... Mi lehet a hiba? A többi zászlót elfoglaltam... -
steweee #638 az 1.6-os peccs mikori? én még a megjelenése utáni állapottal játszottam, az eléggé katasztrofális volt. de maga a játék jó kis dark omen hasonmás
-
#637 Megy vistan a gém?? -
tibi6893 #636 H tom a gamet magyarrá tenni?:S
razor1911 féle, 1.6os peccs van rajta -
maniac001 #635 Tudja valaki hogy lehet skirmisht játszani? Elvileg az egyszemélyes játék menü alatt kéne de ott csak a hadjárat, betöltés és visszajátszás megnézése van. Egyedi játék vagy skirmish sehol. -
Calinde #634 Szevasztok lenne egy problémám a játékkal.
Nagyon jó meg minden, csak a képfrissítés idegesít. A monitoré önmagában jó, de a játék kb 60Hz-en megy és nem tudom átállítani. Hogy lehet ezen segíteni? -
Hompi01 #633 Sziasztok ! nekem az lenne a problémám, hogy az ember kampány 1 pályáját végig viszem és utánna kilép és hibát észlelt de a chaos kampánynl semmi probléma mi lehet a baj ? :( -
maniac001 #632 Nekem a magyar verzió van meg, de amint felpatchelem angollá válik. Mi lehet a baj? Elvileg minden nyelvi verzióhoz jó a patch. -
armandusy #631 nem tudjátok mi lehet a baj 1.6 patch fenn van crack minden régebben elindult a game most nem nemtom miért beindul és le rakja a tálcára kisméretre és ha rányomok mindig visszaugrik a tálcára és nem jön be a game... -
Elmör #630 Nem láttam a WH:40000-t, de nekem tetszett a grafika. 5 éves szintűnek semmiképp nem nevezném, bár mindenki döntse el maga. -
NiGhTM4R3 #629 Játékba van autopatcher, azt használtam.
Ez a játék szégyen!!!
Erre a játékra több helyen azt írják h gyönyörű grafikájú! micsoda? fullra felnyomva mindent (persze akadozik ezerrel) is olyan 5éves szintű grafika. A játék meg úgy béna ahogy van, a Black Hole megszégyenítette ezt a játékot.
A WarHammer 40000:DoW és kiegészítői felfoghatatlanul jobbak ennél!
A játék egyetlen pozitivuma számomra az intro. Az szép.