36
  • Katun
    Ez pedig egy jó film, akárki akármit mond, itt csak savazni tudtok mindent.
    SG színvonal.
  • ekrisz
    innen egyártalán nem lehet filmeket letölteni?
  • cain
    a szállító első részének kurva nagy volt az alapötlete, egy jó filmet lehetett volna belőle csinálni, még jobbat, mint az egy veszedelmes elme vallomásaiból. de l.b. leragadt vele az akciófilmeknél. annak ugyan jó, de egy ilyen jó alapötletet elcseszni egy akciófilmre... :(
    már csak abban fogok reménykedni, hogy vinnie boy nem cseszi el a hitmant... :(
  • Unreal1942
    Spoiler lehet benne ha nem láttad még és félsz, hogy lelövök valamit akkor ne olvasd el!

Na miután láttam a filmet.
    Előszőr is szerintem Luc B. Soha nem volt olyan nagy rendező mint ahogy "sztárolva" van.
    Éppen ezért nem szoktam sokat várni az általa fémjelzett alkotásoktól.
    A szállítő előző része is egyszer nézhető film volt csakúgy mint utódja.
    Igaz ez valamivel gyengébbre sikerült.
    Ennek ellenére a tékákba járó "egyszerű" embereknek sokáig a kedvencük lesz.
    Ami nekem leginkább nem tetszett az a tulzott irrealitás amit a 007 es ügynöknek még elnézün esetleg, de másnak nem.
    Pl. amikor az a nagyon ronda anorexiás lény egy rövid sorozattal leszed egy helikopter ami egyből robban....iszonyat. Ráadásúl a robbanás animációja is katasztrófális a néhai Pirx kapitány kalandjaiban láttam hasonlót annó.
    Ami elötte volt, hogy átugrat a tetőről az autóval...nevetséges..csakúgy mint a bombahatástalanító darus jelenet. Nem mondom, hogy a valóságot kell tükrözni, de könyörgöm azért ennyire ne lépjük át a fizika határait.
    Na meg amikor a főhősünk (aki mellesleg nekem még mindig szimpatikus karakter) kiugrik kb. a 4. emeletről...dob egy hátast egy autóra majd le se porolja magát és teszi a dolgát tovább....vagy lezuhanunk egy repülővel, de ez meg se kottyan nekik...az ezt megelőző animáció amikor a gép szenved megintcsak szánalmasan xar! És biztos kimarad még sokminden.
  • FTeR
    azt írja 4szem = "- aki havonta egyszer, annak ezt ajánljuk"
    ebbe simán belefér.
  • Cat #31
    na itt ásta el magát előttem ez a lap
  • FTeR
    a hitman Vini egyik kedvenc játéka, ő találta ki a forgatást, ő produceli (biztosítja a lóvét) és társ rendező lesz, szal biztosan ő fogja játszani...
    (szvsz, nem lesz gond vele)
  • Hegyikecske
    aha, szerintem igen :D
  • winnie
    nagy emese szerinted jobban ért hozzá és az ő ízlése a zsinórmérték?
  • Hegyikecske
    Nah a filmet még sajnos nem láttam de az ITTENI 4es osztályzat már csak jelent valamit, ahol azok értékelik akik értenek is hozzá.. mind1 azér csak meg fogom nézni :)
  • Hegyikecske
    ... Nah le lehet már tölteni dc-n?
  • SirLord
    LOL, moka ez az oldal:) nézzétek meg a magyar régioban az uccsot....
    a Zsarvas arborétumban a férfiaknak 30 a nöknek 50 Ft a WC használata, éás ez ellen a nemi megkülönböztetés ellen tiltakozik valaki...
    eddig 0 aláirás:D
  • pemga
    Petíció-1 (1015 aláírás)

• pemga
    Vin Diesel, áh akkor nem is kell :D. Azért Statham-nek is voltak gyenge pillanatai, pl. amikor szerepelt abban a Carpenter-féle zombis-gyilkolászós filmen a Marson, és kb. az első 15 percben meg is halt :). Nincs olyan petíció valahol, hogy Statham for Hitman? :))
  • Sadist
    Mikor megláttam a film előzetesében az arcát, az öltönyt, nyakkendőt, nekem is azonnal a hitman jutott eszembe :D
  • kev
    Jah, Garfield, úgy tudom Win Diesel lesz a Hitman.
  • kev
    A Szállító 1, nekem tetszett. Az a jó akciófilm, ami nem akar több lenni mint egy akciófilm.
    A kettőt viszont nem láttam..
  • Kelta
    Pedig szerintem a csávo nagyon jol adja elö, hasonlo a karaktere mint a Vin dizel nek, csak ezerszer jobb, komolyabb akcio filmben szerintem nagyon ütne...
    nekem az volt a durva mikor a gépbe bemászott:)
    Hogy az anyámba??? az egy learjet volt, annál nem lehet a futomü felöl bejutni :) meg sehonnan se :)
    az a baj, hogy ez lehetett volna egy jo film is...de igy...:(
  • pemga
    Igen, iszonyat jó lenne :)). Statham for Hitman! A Mean Machine-ben és a The One-ban is király volt, róla elhiszem hogy meg tudja csinálni személyesen a mozdulatokat :), hozzá a britt akcentus és a visszafogott modor, egyszerűen kíváló Hitman :). Végülis megfilmesítik?
  • burkusdió
    Hát, ízlések és pofonok, nekem pl a Taxi 1 is iszonyúan tetszett, abban szerintem tényleg elfért még ez a "spoilerkitolós" feeling, viszont a többi részben nekem nagyon nemtetszettek a "extrák" a kocsiban :S.
  • Zedas
    "Emellett a már Taxi folytatásokból megszokott elgagyisodás és túlzások sem hiányoznak (Taxi: kerékdob alól megjelenő gumis "lánctalpak"ivel a havon küldi a főhős), pl.: amikor lesodorja a kampó a bombát az autó aljáról"

A Taxiban bőven elfért, mert ott az egész film baromkodásra volt kihegyezve. De itt elméletileg 'komoly' hangvételű filmról van szó, ahová sehogy sem tudom elképzelni ezeket az idióta megoldásokat.
  • burkusdió
    Luc Besson egy fantasztikusan jó rendező, nagyon jó ötletei vannak, DE: ami nem megy, azt nem kéne erőltetni... :S

Azt hiszem a Taxi folytatásaiból kiindulva jobb lett volna valami újonnan kitalált filmet csinálnia, minthogy megint belefog egy folytatás elkészítésébe...

Nekem nagyon nem tetszett a folytatás,holott az első rész a kedvenceim közé tartozik!
    Őszintén megmondva nem találtam egy olyan momentumot sem a filmben, ami tetszett volna... :(

Előszöris személy szerint jobban örültem volna,hogyha a második részben is egy felturbózott BMW-vel száguldozik Frank, dehát nyilván az Audi többet volt hajlandó letenni az asztalra, mint a film szponzora... :S
    Továbbá hiányoltam az első részhez hasonló autós jelenetet/jeleneteket, szvsz a második részben ezek igen kevésre és irtózatosan gagyira sikeredtek.
    A történet valami borzalom, körülbelül olyan színvonalon van mint azok a bizonyos filmek az RTL Klubbon (egy gonosz ember vírussal akarja eltenni az ellenfeleit, és jön a jó és sármos jótevő, akit el akarnak kapni a rendőrök, mert azt hiszik hogy gonoszkodott, de... ...stbstbstb), annyi a különbség,hogy ezt egy elvileg világhírű rendező csinálta, mellesleg nekem kicsit Tűzben edzett férfi szagúnak tűnik a sztori.
    Emellett a már Taxi folytatásokból megszokott elgagyisodás és túlzások sem hiányoznak (Taxi: kerékdob alól megjelenő gumis "lánctalpak"ivel a havon küldi a főhős), pl.: amikor lesodorja a kampó a bombát az autó aljáról.
    Nah én innentől már teljesen szarnak tekintettem a filmet, nemszólva arról,hogy jött még rá az a jelenet amikor az épülő toronyház emeletei közé ugrat be az autóval és csúszik, pörög össze-vissza, aztán megáll az emelet szélén, ráadásul az autónak semmi baja.

Egyszóval a film egy rakás sz@r, aki még nem nézte meg, az VÉLETLENÜL SE TEKINTSE MEG, MERT A FILM VÉGÉN SAJNÁLNI FOGJA, HOGY AKÁRMENNYI PÉNZT IS HAJLANDÓ VOLT RÁ ÁLDOZNI... (aki meg más úton tekinti meg, az pedig azt fogja sajnálni,hogy elbaszta vele az arányát/direkt ezért hagyta tölteni a gépét éjszaka, stbstb... :))

Nah szóval, ez az én véleményem a filmről :)

Kicsit hosszú, dehát istenem :)
    Akinek van kedve azért ovlassa végig ;)
  • Sundance
    Lesz hitman film. De nem Statham (akit pedig erre teremtettek), hanem VinDízel (akit kvára nem erre teremtettek) lesz Hitman :(
  • HuAn82
    Ritka sz@r film. Valóban olyan az egész mint egy hosszú Audi reklám.
  • IoIa
    Mi is ez a film azon túl, hogy egy Audi reklámfilm?
    Észnélküli lövöldözés, verekedés és autótörés, nulla történet, a valósághoz semmi köze.

Kár, pedig Jason Statham az egyik kedvenc színészem.

PS: az első rész még elfogadható volt.
  • IoIa
    Ezt a filmet nehéz alulmúlni. Ritka szar.
  • jonnie
    Ja, jó lenne egy hitman fim is :)
  • Garfield
    Jason Statham Hitman-nek lenne ideális.
  • nenad
    lehet a gizda 'nagyon gonosz"-ra gondolt.
    Ot en sem ismerem, de az tenyleg nem egy matyohimzes.
  • Zedas
    Ennyire szar és hibás sztorit még életemben nem láttam. Rettenetes.
    Komolyan mondom annyira idegesített hogy még - az amúgy igen színvonalas - akcót sem tudtam értékelni.
  • nenad
    a csaj messze nem elsofilmes.
    Sztem sem rossz no.
  • Blasta
    Minden esetre Luc Besson mostmár tényleg leállhatna a kokainnal... :-)
  • Blasta
    "Ha neked tetszik ez a nő, akkor kétségbe vonja az egész filmkritikát!"

Ugyan mi a tököm köze van a cikkíró ízlésének nők terén a filmkritikához?????
  • DWz
    Az a ronda csaj valami modell volt amugy, szoval nagyot nem tevedett az iro. A cikk viszont jo lett! :)
  • carter
    " sikerült egy elsőfilmes jó csajt is valami katalógusból a főszereplők közé beválogatnia" Ha neked tetszik ez a nő, akkor kétségbe vonja az egész filmkritikát!
  • mad mind
    Képileg tényleg nagyon látványos, történet nulla, ráadásul még töménytelen mennyiségű logikai hiba is van benne. Egyszer azért nézhető.