A szállító 2. - Luc Besson újabb adrenalinlökete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG színvonal.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
már csak abban fogok reménykedni, hogy vinnie boy nem cseszi el a hitmant... 😞
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Na miután láttam a filmet.
Elõszõr is szerintem Luc B. Soha nem volt olyan nagy rendezõ mint ahogy "sztárolva" van.
Éppen ezért nem szoktam sokat várni az általa fémjelzett alkotásoktól.
A szállítõ elõzõ része is egyszer nézhetõ film volt csakúgy mint utódja.
Igaz ez valamivel gyengébbre sikerült.
Ennek ellenére a tékákba járó "egyszerû" embereknek sokáig a kedvencük lesz.
Ami nekem leginkább nem tetszett az a tulzott irrealitás amit a 007 es ügynöknek még elnézün esetleg, de másnak nem.
Pl. amikor az a nagyon ronda anorexiás lény egy rövid sorozattal leszed egy helikopter ami egybõl robban....iszonyat. Ráadásúl a robbanás animációja is katasztrófális a néhai Pirx kapitány kalandjaiban láttam hasonlót annó.
Ami elötte volt, hogy átugrat a tetõrõl az autóval...nevetséges..csakúgy mint a bombahatástalanító darus jelenet. Nem mondom, hogy a valóságot kell tükrözni, de könyörgöm azért ennyire ne lépjük át a fizika határait.
Na meg amikor a fõhõsünk (aki mellesleg nekem még mindig szimpatikus karakter) kiugrik kb. a 4. emeletrõl...dob egy hátast egy autóra majd le se porolja magát és teszi a dolgát tovább....vagy lezuhanunk egy repülõvel, de ez meg se kottyan nekik...az ezt megelõzõ animáció amikor a gép szenved megintcsak szánalmasan xar! És biztos kimarad még sokminden.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
ebbe simán belefér.
(szvsz, nem lesz gond vele)
a Zsarvas arborétumban a férfiaknak 30 a nöknek 50 Ft a WC használata, éás ez ellen a nemi megkülönböztetés ellen tiltakozik valaki...
eddig 0 aláirás😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A kettõt viszont nem láttam..
nekem az volt a durva mikor a gépbe bemászott😊
Hogy az anyámba??? az egy learjet volt, annál nem lehet a futomü felöl bejutni 😊 meg sehonnan se 😊
az a baj, hogy ez lehetett volna egy jo film is...de igy...😞
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
A Taxiban bõven elfért, mert ott az egész film baromkodásra volt kihegyezve. De itt elméletileg 'komoly' hangvételû filmról van szó, ahová sehogy sem tudom elképzelni ezeket az idióta megoldásokat.
Azt hiszem a Taxi folytatásaiból kiindulva jobb lett volna valami újonnan kitalált filmet csinálnia, minthogy megint belefog egy folytatás elkészítésébe...
Nekem nagyon nem tetszett a folytatás,holott az elsõ rész a kedvenceim közé tartozik!
Õszintén megmondva nem találtam egy olyan momentumot sem a filmben, ami tetszett volna... 😞
Elõszöris személy szerint jobban örültem volna,hogyha a második részben is egy felturbózott BMW-vel száguldozik Frank, dehát nyilván az Audi többet volt hajlandó letenni az asztalra, mint a film szponzora... :S
Továbbá hiányoltam az elsõ részhez hasonló autós jelenetet/jeleneteket, szvsz a második részben ezek igen kevésre és irtózatosan gagyira sikeredtek.
A történet valami borzalom, körülbelül olyan színvonalon van mint azok a bizonyos filmek az RTL Klubbon (egy gonosz ember vírussal akarja eltenni az ellenfeleit, és jön a jó és sármos jótevõ, akit el akarnak kapni a rendõrök, mert azt hiszik hogy gonoszkodott, de... ...stbstbstb), annyi a különbség,hogy ezt egy elvileg világhírû rendezõ csinálta, mellesleg nekem kicsit Tûzben edzett férfi szagúnak tûnik a sztori.
Emellett a már Taxi folytatásokból megszokott elgagyisodás és túlzások sem hiányoznak (Taxi: kerékdob alól megjelenõ gumis "lánctalpak"ivel a havon küldi a fõhõs), pl.: amikor lesodorja a kampó a bombát az autó aljáról.
Nah én innentõl már teljesen szarnak tekintettem a filmet, nemszólva arról,hogy jött még rá az a jelenet amikor az épülõ toronyház emeletei közé ugrat be az autóval és csúszik, pörög össze-vissza, aztán megáll az emelet szélén, ráadásul az autónak semmi baja.
Egyszóval a film egy rakás sz@r, aki még nem nézte meg, az VÉLETLENÜL SE TEKINTSE MEG, MERT A FILM VÉGÉN SAJNÁLNI FOGJA, HOGY AKÁRMENNYI PÉNZT IS HAJLANDÓ VOLT RÁ ÁLDOZNI... (aki meg más úton tekinti meg, az pedig azt fogja sajnálni,hogy elbaszta vele az arányát/direkt ezért hagyta tölteni a gépét éjszaka, stbstb... 😊)
Nah szóval, ez az én véleményem a filmrõl 😊
Kicsit hosszú, dehát istenem 😊
Akinek van kedve azért ovlassa végig 😉
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Észnélküli lövöldözés, verekedés és autótörés, nulla történet, a valósághoz semmi köze.
Kár, pedig Jason Statham az egyik kedvenc színészem.
PS: az elsõ rész még elfogadható volt.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ot en sem ismerem, de az tenyleg nem egy matyohimzes.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Komolyan mondom annyira idegesített hogy még - az amúgy igen színvonalas - akcót sem tudtam értékelni.
Sztem sem rossz no.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ugyan mi a tököm köze van a cikkíró ízlésének nõk terén a filmkritikához????? <#falbav>#falbav>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"