Red Vs. Blue

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

degenerator
volt ebbõl képregény is.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Egy lelkes társaság elkezdte fordítani a sorozatot: http://www.youtube.com/user/LenryNmQ

Most tartanak a 29. résznél.

_Atti_
franko én még régen winampbol nettvn néztem aztán megtaláltam a honlapot

nagyon nagy.

Kár hgy nem lehet egyben leszedni az egészet(csak ha megveszed)
szerk:nameg ugylátom a régi epizodokat se lehet már akármikor leszedni hanem várni kell az 'ismétlésre'az archivban

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Nh Shevits
ez valami Quake Teamdeathmatch topic?<#idiota>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Seth
mondjuk INNEN szedj le pár epizódot és megtudod 😄
ha esetleg játszottál a Giants-al vagy az Armed and Dangerous-sal, és emlékszel még a debil átvezetõkre, na ahhoz tudnám hasonlítani...😄

PSN ID.: Beegabor

akyyy
Mi ez?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Seth
Van belõle hosszú film is? Mert én csak 5-10 perces epizódokat láttam

Sephi
Sajnos nagyon nem ismerik az emberek vagy sokan vannak akik nem tudnak angolul 😄

Jo elmondom. A Halo jatekbol csinalt par hulye egy kbszt jo filmecsket 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Pár részt láttam, nemtom hogyan tudják tartani a szintet a többiben (van már vagy 60 epizód??),de amiket láttam, hát feküdtem 😄

Sephi
No comment. Konyekkel rohogtem.

Varom a szerencses uzereket akik lattak ezt a hulyeseget 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"