19
  • manthey
    3310-8850-6610-7250-7250i-7610-7710-8800
  • szebacs
    bárki bármit mond, a nokiát még csak meg sem közelíti semmi más cég!
  • zsiga3
    nekem ngage qd-m van
  • zsiga3
    elég jó állás pont nem?
  • supi007
    nekem is volt 7110 -em. nem volt jó. szóval írjatok nekem a samsung x480-ról
  • abelr
    van egy 3210-es em újan vettem és még él...
  • zidder
    Tökéletesen igazad van DOG. Nokia látott, győzött, majd elbukott.
  • KDOG
    figyelj :)
    Látom Te is egy lelkes T-mobile elöfizetö lehetsz a nokiaddal :) Általában a két baromság együt jár....

Nokian a feliratért fizetsz. Magyarban elhiresült, hogy igy a nokia meg ugy a nokia. Mert anno mindenkinek az volt.
    Jo telefonjuk volt a: 5110 6110 3310 6310i ÉS KÉSZ !
    Volt annyi nokiám hogy sirvafakadnál, nem az also kategoriábol. És használoként szidtma öket. Talán a 3 legrosszabb telom volt: 7110 7650 7600

Ezek igy üzletek alkalmával kerültek hozzám. Hátttt....

Amugy elgondolkodtato, hogy 3310 idején egy árban volt a sony j6 al !
    3310: sms/telefonálás/béna menü/szar kijelzö/nyomihang egyszerüen semmi.
    J6: sms/telefonálás/wap/szürkeárnyalatos lcd/jogdial/könnyü menü/kis suj/e-mail stb....

Most mit vennék egy bugyuta 6230i árán ?
    MPX220
    Vagy mpx300 ? vagy a1000 ? vagy w800i ? Vagy V800 ? D65 ? Yakumo PDAphone ? p900 ? 910 ?

Ja hogy az nem vagi, meg biztos szar.... :) vegyetek nokiát :) mini kijelzövel, 4 éves menüvel, ocska hangerövel :)
    Bizony, ugyanis mindenki mondja hogy telefonálásra milyen jo. Mert igazi telefon ! Hallotattokmár motorola a1000 et ? P900 at ? Hangminöség. Csak ezt mondom.
  • Dinosaur
    Nekem az van, szkafa teló.
  • pepe003
    Azért egy Nokia 6680-as mellett ezeket is el tudnám viselni :D
  • zidder
    Szoftverellátotság???:D
    Na persze a nokiához kell is...:))) Anélkül semmit se tudsz vele csinálni...
    Arról nemis beszélve hogy SE-khez szinte minden ingyen van a neten... csengőhangok, képek, témák, egyéb programok... arról nemis beszélve hogy még a telefonok szoftverfrissítését meg lehet oldani a hivatalos SE oldalról...
    A nokiáddal meg ha fagy rohanhacc a szervízbe, és búcsúzhacc tőle néhány hétre.
  • Sliders
    Mindenkinek más az ár érték arány.
    Akkor is NOKIA ha mindenki más a Sonyra csapja :)
    És nincs vita világos.

Foggalmam sincs h miért az ilyen 3210 3310 meg ilyen gagyikat übereltek itt, h az ok voltak jók.

Ott kezdjük h 6210, 7110, 6310i sokkal jobb volt. És a Mostani 6630, meg a többiek is nagyon ütősek. Plussz az N széria.
    Valljuk be h aki tehetné és lenne sok stex akkor Nokiát venne, mert hogy drága de jó is.
    Jó persze majd jönnek erre a szövegre a sok uncus h de akkor is.... Sony sehol ne mvolt akkor mikor a Nokia telókat nyomott, és kétségtelenül jobb. Ja h a K750-nek jobb elméletileg a kamcsija pff...
    Szoftver ellátottság, hatalmas fanatikel szájtok, rengeteg kiegészítő mind mind a Nokia mellett van. Aki meg az alsó kategóriát tudja megengedni az sem rosz ám
  • tommyb79
    Nekem N3310-3510-SE k500i
    Most tavasszal nekem ez volt a legjobb ár-érték arányú tella.
  • supi007
    szevasztok.
    van egy samsung x480 -asom és kellene hozzá vmi szoftver, ami kihasználja minden adottságát.írjatok egy linket, ha tudtok ilyen programot. ja extraként nem volna rossz egy .mid konverter sem. vajon hol lehet ilyeneket találni?
    gondolom nem árulok el nagy titkot, ha az volna jó ha mp3 -at konvertálna .mid -be (na jó elég ha tudja wav -ból)

ha vki tud azt +köszönöm!
    csá.
  • UnnameD
    3110-3310-5510-3410, aztán eg sony j6 :) most k500 am van
  • zidder
    Van 1-2 jó mobilja, de azok is nagyon drágák, és csak azért mert rajtuk van 1 nokia felirat. Megközelítően sem tükrözi a tudást mögötte. Szép dolog a márkahűség csak nem biztos hogy megéri.
    Én most a Sony Ericcsonban találtam meg az igazit. De mindenki azt vesz amit akar!
  • jonnie
    Én 4 évig voltam márkahű (ua. a 3330-am volt), de az új nokiák nem tetszenek, úgyhogy most k700i-m van
  • Fenjoy
    Én márka hű vagyok:) Csak Nokiám volt, van, lesz etc:)
  • akyyy
    Jéé, nem is tudtma hogy egy idős vagyok a nokia telókkal:D
    hajrá Nokia