36
-
Runo #36 "Jelentős károkról tehát inkább azon műveknél beszélhetünk, amelyek amúgy is kívánnivalót hagynak maguk után."
ERRÖL VAN SZÓ!!! -
csomi #35 De hat az a szomoru ebben, hogy nem is G. Lucastol loptak. Ez akkor lenne igaz, ha O egymaga leforgatta volna sajat maganak. Ez nem az O sajat filmje amit maganak keszitett. Nevetseges. Teljesen analog ahhoz mikor MS csinal valamit, egyeseknek barmit, es rogton Bill Gates ugatjak le amihez adott esetben lehet kurvara semmi koze sem volt. Olyan jo latni, hogy azert nap mint nap bebizonyosodik a magyar ember jo nagy fikagyaros es akkor erzi jol magat ha valaki ellen mindig askalodhat. Ehhh. -
SirLord #34 Akkor szerinted nem bün gazdag embertöl lopni?
Nyóc-kerben élsz vazz? itt nem az a lényeg hogy kitöl lopott, hanem hogy lopott... az hogy kitöl lopott csak azért fontos maximum, mert egy rohadt hires ember... az hogy mennyi pénze van, rohadtul nem számit bele, hogy roszat tettek-e a "roszfiu"-k
szerintem -
csomi #33 Akkor tessek megprobalni jobbat csinalni! Az en kornyezetemben az emberek nagy reszenek tetszett a film. A rajongokgnak egyertelmuen tetszett. Aki csipobol, ahogy emlitette valaki korabban, lefikazza ezt a reszt azzal nem erdemes vitatkozni. Szintugy erdemtelen barmilyen vitara aki egy pillanatig is komolyan gondolja, hogy Lucas egyeduli szelmalomharca ez a kopialopas dolog. Mellekesen en teljes mertekben megertenem, ha o kezdemenyezi. Azt hiszem aki olyan butasagokat beszel, hogy G. Lucasnak ennyi meg annyi penze van es nagy kretenseg ez tole az meg az eleteben nem alkotott szellemi produktumot. Sajat szememmel lattam, amikor valaki csorgo nyallal es fenyegetozve vedte peldaul 'szanalmas' kis weblapjat mert latta valahol felbukkani. Es itt azert tobb 100 ember tobb honapi osszehangolt munkajarol van szo. Aki ezen emberek munkajanak ellopasat tenyleg helyen valonak talalja azzal tenyleg nincs valami rendben. Komolyan kiakasztottatok. -
#32 Aki azt mondja, hogy erre való az előzetes, az téved. Illetve elméletileg nem, hiszen arra szánják, de gyakorlatilag mindenképp!
Egy csomó olyan előzetest láttam már ugyanis, amiben a kivágott jelenetek is benne voltak, másrészt 20 másodperc puffogtatásból, belassításból egy filmet nem lehet megitélni. Arról pedig ne is besszéljünk, hogy kizárólag a legjobbnak ítélt jelenetek vannak belevágva. Sokszor láttam már ojat is, hogy az előzetes az ÖSSZES jó jelenetet tartalmazta, azon kívül nem is volt benne nézhető jelenet. Egy ilyen filmnél, mint a Star Wars, sztem már inkább reklámnak minősül a varez. Ugyanis az, aki csak egy kicsit is kedveli ezt a világot, a rossz minőségü kopiát látva el fog menni a moziba, hogy "nagyban" is láthassa azt ami hiába mese, mégsem nevezhető rossznak!
A cikk írójának pedig gratulálok az utolsó bekezdéshez. Sikerült megfogalmaznia miért van az átlagembernek SZÜKSÉGE a warezra.
Dante -
BiroAndras #31 "Mert az kb. 25000 évet ölel fel, az összes létező utalással, a különféle StarWars cuccokból. A filmen ennek a világnak maximum az 1%-a(!) látható."
A nézők 99.99%-a cask azt az 1%-ot ismeri. Már az is jó, ha az eredeti részeket látta. Tehát úgy kellett volna megcsinálni a filmet, hogy így is élvezhető legyen.
Egyébként sok mással is baj volt (pl. rendezés), nem csak a történettel. -
Zoley #30 Lattam mar fos filmbol keszitett uber trailert es hat mitmondjak, qrva nagy csalodas volt amikor a moziban lenyegeben csak a trailert lattam egy csomo unalmas es ertelmetlen resszel kiegeszitve "film" cimszo alatt.... -
Atyus #29 "A letöltők nagy hányada ugyanis saját bevallása szerint az általában rossz minőségű másolat után is elmegy a moziba, természetesen csak akkor, ha arra érdemesnek találja a filmet. Jelentős károkról tehát inkább azon műveknél beszélhetünk, amelyek amúgy is kívánnivalót hagynak maguk után." - A filmelőzetes pont erre való, hogy a néző eldönthesse, hogy számára érdemes-e megnéznie. Ehhez nem feltétlen kell letöltenie a filmet.Az egyszer megnézett film utáni moziélmény azért mégiscsak más, mintha rögtön ott nézte volna meg először.
-
Caro #28 Ennyi erővel minden film mese.
Miért "mesébb" a Star Wars, mint egy olyan film, amit földi környezetbe helyeznek? Mert a szerző olyan dolgokat használ, amik jelenleg nem léteznek?
Semmivel se másabb, mintha egy történelmi környezetbe helyezte volna a sztorit(most ne gyertek azzal, hogy "réges-régen egy messzi, messzi galaxisban" jó?)
Csak annyi, hogy negatív helyett pozitív előjelet írunk be az időbe. Meg egy picit megdolgoztatjuk a fantáziánkat. -
#27 Szeritem is sokan bajban lennének, ha nem költhetnének jelentős pénzeket a filmekkel kapcsolatos merchandisingért cserébe.
Nem utálom a filmet, sőt az utolsó két rész(2., 3. sőt a régebbi 3. és 4. is) szerintem elég jó volt. Mesefilm jó kis CGI effektekkel, jó hangzással és zenével, profi munka. De hogy meghatározó legyen a filmtörténetben? Nézőszám, kialakult rajongótábor alapján lehet. De valójában nem hiszem hogy történet alapján messze lenne a gyerekkori estimeséinktől.
e-Mese habbal a new generationnek.
Egyébként meg nem hőbörögni hogy Lucas fogához veri a garast(amit jelen esetben nem is tett meg), egyszerűen biztosítani akarja az ük-ük-ükunokájának is a kényelmet, és biztos megélhetést, amihez nem biztos, hogy máshogy hozzájuthatna. Honnan tudhatja ő, hogy az unokája is majd milliárdossá válna saját erejéből? -
Caro #26 Akkor gondolom nem ismered a teljes történetet.
Mert az kb. 25000 évet ölel fel, az összes létező utalással, a különféle StarWars cuccokból.
A filmen ennek a világnak maximum az 1%-a(!) látható.
Persze, lehet utálni is...
De azért ne csípőből. -
Caro #25 A cikk sehol nem említi, hogy Lucasnak lenne baja, és ez amúgy eléggé valószínűtlen is.
Az MPAA&társairól van szó. -
#24 hogy miert is rinyal ez a kis szakallas (George Walton Lucas Jr.) ?
Salary
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999) $400,000,000
Raiders of the Lost Ark (1981) $2,500,000 + net profits
Body Heat (1981) $250,000 + 5% of profits
Star Wars (1977) $200,000 + 40% of the net profits
American Graffiti (1973) $50,000 + 15% of gross
THX 1138 (1971) $15,000
The Rain People (1969) $3,000
Finian's Rainbow (1968) $3,000
ezek az adatok tutik, de persze nem minden filmje van feltuntetve. -
#23 Ha annyi pénzem lenne fognáma személyes gerilláimat és ráfenytenék a tovlajra, hogy összehugyozná magát azt nem cisnálna többé ilyet most minek ezért börtönbe csukatni nem követett el az akkor bűnt ... -
#22 van különbség,de azért nagy meglepetések nem fognak érni
-
#21 Szrtm is . -
#20 Há' ja, mert a star wars univertum aztán egy qrvára nagy intelligenciát igényel tényleg.Ugyanmár főnök.... -
#19 amíg nem érted az egész Star Wars univertum lényegét és semmi közöd hozzá addig ne fikázd ! -
FecaA #18 Natehát!
A filmhez "csak" annyit fűznék hozzá, hogy a moziban 100* jobb volt! Főleg az elején az űrcsata! Nekem már vagy 1 hónapja megvan az 5.1-es, de köze sincs a mozihoz... -
#17 A megjelenés előtt letöltött ramaty verzió láttán vonnak le sokan következtetéseket a filmről, hogy ilyen meg olyan szar. Szvsz mozi és "otthoni" verzió élményben ég és föld volt akkor. -
onimusha #16 azt, hogy kinek mi jön be meg hogy milyen a film szinte mindegy, az MPAA meg sztem csak egy big budget movie-ra várt amit úgyis mindenhol néznek ergo picit dumálnak arról ,hogy kilopták meg warezolják mindenki odafigyel rájuk, főleg US hatóságok, miért pont ez ? idén nem jött ki idáig hasonló volumenű film, és sztem ezt minden évben el akarják játszani legalább 1x -
#15 Egyáltalán nem biztos hogy Lucas pereskedik, pláne azért nem,hogy több pénze legyen!
Nem kéne ennyit fikázni,mondjuk tényleg nem egy nagy durr a film! (az első kettőnél mondjuk jobb,tehát az eredetiek az ászok!:)) -
onimusha #14 azért az alap, hogy az ilyen ritka minőségi filmet moziba nézem és majd boltba veszem a dvd-t, najó lehet, hogy közrejátszik, hogy SW fan vagyok -
szombi #13 Én megnéztem a moziban a premier napján, másnap meg letöltöttem hogy meglegyen...
A moziban sokkal jobb volt! -
#12 [#egyetért] -
jihad #11 Jelentős károkról tehát inkább azon műveknél beszélhetünk, amelyek amúgy is kívánnivalót hagynak maguk után.
Ez a lényeg! Az ilyen szemétre akkor se dobna ki senki pénzt ha nem lenne warezban, tehát kár itt se keletkezik. -
Zro #10 Nem valószínű, hogy Lucas pereskedik. Kikerült a másolat a netre megjelenés előtt és a stúdió vagy a forgalmazó feljelentést tett, innen pedig már a rendőrség intézi a dolgot. Lucasnak max szólhattak mi az ábra, ő meg mondta oldjátok meg:)
-
jefferson83 #9 Ha annyi pénzem lenne, hogy nem bírnám megszámolni se tojnék rá. Legbelül,mélyen fájna a dolog, de valahogy elviselném. -
Fenjoy #8 attol félnek, hogy ha kiderül hogy milyen szarokat csinálnak, senki nem megy el a moziba, innen fuj a szél:) én mindig is nevetni fogok mikor egy milliárdos, anyagi dolgok miatt sír... lopás ide vagy oda:) -
Pini #7 ha téged loptak volna meg nem tudom te hogy állnál a dologhoz
-
AquirLord #6 Ízések és pofonok....nekem a film tetszett. Ettől függetlenül tényleg undorító amit Lucas csinál! Írtó gazdag, de azért megpróbál valakit sittre juttatni ezzel, hogy erőlteti a dolgot. Ha stílusosan akarna kijönni a dologból, aztmondaná "tojok rá, a lóvém megvan, nem foglalkozok az egésszel", de úgylátszik lelki problémát okozott neki hogy meglopták. Nem tudom sajnálni....ennyi pénzel ne sírjon valaki. -
avman #5 korrekt lenne amennyiben visszaadnák a pénzt ha kijövök a moziból a felénél és visszakérem az elpocsékolt időmért... de nem teszik... vagy ha nem lenne másolásvédelem a dvd-n, vagy régikód (ami csak az egyzseri júzernek okoz gondot, aki valóban megvette a cuccot)
nos addig szexuálok a szerzői jogaikkal, amíg ők is szexuálnak a fogyasztói jogaimmal... ez így korrekt...
én nem töltöttem le, mert, hanem a moziban néztem meg azt a szart... de legalább jó minőségben... -
#4 Ez a film egy rakás trágya, végig se tudtam nézni olyan unalmas. Ez aztán méltó befejezése volt a SW-nak. Lucas erre büszke ??? -
#3 Nem érdekes hogy mennyi pénze van, nem szép dolog ellopni más munkáját. Ettől függetlenül én is letöltöttem, megnéztem,letöröltem, és örültem hogy nem mentem el a mozina megnézni. -
DWz #2 Imadom, hogy Lucas igy is halalra kereste magat az SW3bol, de azert leall sirni, hogy a gonosz kalozok elloptak tole a filmet. Mar igy is annyi penze van, hogy elkolteni se tudja, csak moho a kis kocsog, es neki meg tobb kell. Amugy tenyleg szar volt a film. -
Neophyte #1 dögöljenek meg én is letöltöttem azt a bizonyos verziót... bár ne tettem volna akkora fos volt a film...
Azt kéne börtönbe csukni aki ilyen fénykardos baromsággal eteti a népet...