Nyolc vádlott a Csillagok Háborúja 3 perében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ERRÖL VAN SZÓ!!! <#action>#action>
Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
Nyóc-kerben élsz vazz? itt nem az a lényeg hogy kitöl lopott, hanem hogy lopott... az hogy kitöl lopott csak azért fontos maximum, mert egy rohadt hires ember... az hogy mennyi pénze van, rohadtul nem számit bele, hogy roszat tettek-e a "roszfiu"-k
szerintem
Egy csomó olyan elõzetest láttam már ugyanis, amiben a kivágott jelenetek is benne voltak, másrészt 20 másodperc puffogtatásból, belassításból egy filmet nem lehet megitélni. Arról pedig ne is besszéljünk, hogy kizárólag a legjobbnak ítélt jelenetek vannak belevágva. Sokszor láttam már ojat is, hogy az elõzetes az ÖSSZES jó jelenetet tartalmazta, azon kívül nem is volt benne nézhetõ jelenet. Egy ilyen filmnél, mint a Star Wars, sztem már inkább reklámnak minõsül a varez. Ugyanis az, aki csak egy kicsit is kedveli ezt a világot, a rossz minõségü kopiát látva el fog menni a moziba, hogy "nagyban" is láthassa azt ami hiába mese, mégsem nevezhetõ rossznak!
A cikk írójának pedig gratulálok az utolsó bekezdéshez. Sikerült megfogalmaznia miért van az átlagembernek SZÜKSÉGE a warezra.
Dante
http://www.freetvmaci.info/
A nézõk 99.99%-a cask azt az 1%-ot ismeri. Már az is jó, ha az eredeti részeket látta. Tehát úgy kellett volna megcsinálni a filmet, hogy így is élvezhetõ legyen.
Egyébként sok mással is baj volt (pl. rendezés), nem csak a történettel.
How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?
Miért "mesébb" a Star Wars, mint egy olyan film, amit földi környezetbe helyeznek? Mert a szerzõ olyan dolgokat használ, amik jelenleg nem léteznek?
Semmivel se másabb, mintha egy történelmi környezetbe helyezte volna a sztorit(most ne gyertek azzal, hogy "réges-régen egy messzi, messzi galaxisban" jó?<#idiota>#idiota>)
Csak annyi, hogy negatív helyett pozitív elõjelet írunk be az idõbe. Meg egy picit megdolgoztatjuk a fantáziánkat.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Nem utálom a filmet, sõt az utolsó két rész(2., 3. sõt a régebbi 3. és 4. is) szerintem elég jó volt. Mesefilm jó kis CGI effektekkel, jó hangzással és zenével, profi munka. De hogy meghatározó legyen a filmtörténetben?<#szomoru1>#szomoru1> Nézõszám, kialakult rajongótábor alapján lehet. De valójában nem hiszem hogy történet alapján messze lenne a gyerekkori estimeséinktõl.
e-Mese habbal a new generationnek.
Egyébként meg nem hõbörögni hogy Lucas fogához veri a garast(amit jelen esetben nem is tett meg), egyszerûen biztosítani akarja az ük-ük-ükunokájának is a kényelmet, és biztos megélhetést, amihez nem biztos, hogy máshogy hozzájuthatna. Honnan tudhatja õ, hogy az unokája is majd milliárdossá válna saját erejébõl?<#hawaii>#hawaii>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Mert az kb. 25000 évet ölel fel, az összes létezõ utalással, a különféle StarWars cuccokból.
A filmen ennek a világnak maximum az 1%-a(!) látható.
Persze, lehet utálni is...
De azért ne csípõbõl.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Az MPAA&társairól van szó.
Salary
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace (1999) $400,000,000
Raiders of the Lost Ark (1981) $2,500,000 + net profits
Body Heat (1981) $250,000 + 5% of profits
Star Wars (1977) $200,000 + 40% of the net profits
American Graffiti (1973) $50,000 + 15% of gross
THX 1138 (1971) $15,000
The Rain People (1969) $3,000
Finian's Rainbow (1968) $3,000
ezek az adatok tutik, de persze nem minden filmje van feltuntetve.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Minden ellenállás hasztalan!
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
A filmhez "csak" annyit fûznék hozzá, hogy a moziban 100* jobb volt! Fõleg az elején az ûrcsata! Nekem már vagy 1 hónapja megvan az 5.1-es, de köze sincs a mozihoz...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
xbox360+komputer
Nem kéne ennyit fikázni,mondjuk tényleg nem egy nagy durr a film! (az elsõ kettõnél mondjuk jobb,tehát az eredetiek az ászok!😊)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
xbox360+komputer
A moziban sokkal jobb volt!
Ez a lényeg! Az ilyen szemétre akkor se dobna ki senki pénzt ha nem lenne warezban, tehát kár itt se keletkezik.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Elnézést a Sorokért:)
nos addig szexuálok a szerzõi jogaikkal, amíg õk is szexuálnak a fogyasztói jogaimmal... ez így korrekt...
én nem töltöttem le, mert, hanem a moziban néztem meg azt a szart... de legalább jó minõségben...
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Azt kéne börtönbe csukni aki ilyen fénykardos baromsággal eteti a népet...<#eplus2>#eplus2>