8
-
Fenjoy #8 ráéreztek a Pénz "ízére"... mikor lesz Google tej, vagy kenyér?:) -
Hegyikecske #7 Én továbbra is azt mondom h ne mlesz annak jóvége ha minden szolgáltatásta kugli lát el... -
hungi #6 A cikk írója vette a fáradságot, hogy megnézze, miről ír?
"A próbaképpen sugárzott műsor sajnos számos kívánni valót hagy maga után. A kép minősége finoman szólva is rossz, ráadásul a megjelenített kép gyakran "ugrál" és felbontása is kicsi, ezért a műsor szinte élvezhetetlen."
1. Minden videó (felbontástól függetlenül) 640x480-as, flash-alapú fájl.
2. Ugrál??? Én egy ugrálós videót se láttam... könyörgöm, ez nem a VHS korszak!!! MAx akkor, ha a nyersanyag volt olyan, amilyen...
3. Minőségnél meg nyilván szempont volt az, hogy a leglassabb ADSL sávszéllel rendelkezők is tudják élvezni a szolgáltatást. Meg tudták volna oldani a DVD minőségű sugárzást is, de kinek?
-
CsabiDuke #5 ti ott a legelején... ti csinálnátok akármit is ingyen? Azt hiszem ha tehetné bárki is ugyanezt, megcsinálná.. még te is hogy pénzt kérsz. -
#4 Csatlakozom. -
avman #3 az írástudatlanok lázadása... jelen esetben az olvasási és szövegértelmezési kézséget kellene fejleszteni, majd az elmét pallérozni, h az ok-okozati összefüggéseket átlátásával ill. a helyzet elemzésével ne sületlenségeket postoljunk egy hír mellé--- -
#2 google remélem csődbe megy, két ruszki már nagyon kapitalitsa gondolkodású. Elfelejtették honnan jöttek :)
Kommunista USSR :)
Meg miért kell má mindenért pénzt kérni fuck, google most van a csúcson nagy eséllye, mások is mondták már, ideje h észhez térhelynek. -
#1 nem akarok fizetős Gúglit. legyen ingyenes, addíg jó.