9
-
#9 De az azért durva hogy a nokia boltban egy éve egy 3310-ért majdnem 30ezer forintot adjak!Mért nem Kecskeméten nyílt!?Engem érdekelne a bolt de ezért nem megyek fel pestre. -
KDOG #8 tudjátok magyar embernek nokia a telefon.
Tudják ott is hogy mi megy itt a piacon....
Értelmes országokban pedi tonna számra veszik a telefonjaikat.
Minek ide 1 nél több márkaképviselet :)
hisz "a sanyi is aszonta hogy a nyokia a telefon !" (mert szegéynek még mindig 3310 e van :D
-
Hegyikecske #7 és lesz majd Club SE? tudjátok club nokia mintájárta eheheheh....
"Budapesti márkaboltot nyitott a Sony Ericsson" ez most nagy hír h az egész országból, a fővárosba került 1darab? nokia bolt már minden városaban is van... Enyhén le vannak maradva, ez ma már nem előny, hanem elvárás... -
semi #6 na neeeeeeeeeeeeeeeee!!!! te is kezded?
"nem az én munkám!" -ra szép kis képeket lelhetsz fel a neten. ugye te nem így gondolod!?
-
irkab1rka #5 kul. A SE kapcsolattartó faszit meg lehet anyázni. -
onimusha #4 ideje volt, ELÉG KÍNOS, hogy eddig tököltek, nokia márkabolt szinte félkerületenként van. -
izb #3 Nem ezért van ott:))
-
semi #2 épp a múlthéten kerestem egy márkaboltot, mert nem akartam a mobilszolgáltatóknak adni a pénzem és nem kerülne sokkal többe a készülék, mint náluk, részletet meg mindegy ki adja ők vagy a bank (sok esteben jobb, ha a bank)!
a lényeg:
nem mondta volna a SE kapcsolattartó faszi, hogy nem sokára nyílik egy! egyszerűen csak közöltew hogy a SE nem foglalkozik közvetlen értékesítéssel M.o.-on -
ZsirosKwork #1 supacool