9
  • zolo
    De az azért durva hogy a nokia boltban egy éve egy 3310-ért majdnem 30ezer forintot adjak!Mért nem Kecskeméten nyílt!?Engem érdekelne a bolt de ezért nem megyek fel pestre.
  • KDOG
    tudjátok magyar embernek nokia a telefon.
    Tudják ott is hogy mi megy itt a piacon....
    Értelmes országokban pedi tonna számra veszik a telefonjaikat.

Minek ide 1 nél több márkaképviselet :)
    hisz "a sanyi is aszonta hogy a nyokia a telefon !" (mert szegéynek még mindig 3310 e van :D
  • Hegyikecske
    és lesz majd Club SE? tudjátok club nokia mintájárta eheheheh....
    "Budapesti márkaboltot nyitott a Sony Ericsson" ez most nagy hír h az egész országból, a fővárosba került 1darab? nokia bolt már minden városaban is van... Enyhén le vannak maradva, ez ma már nem előny, hanem elvárás...
  • semi
    na neeeeeeeeeeeeeeeee!!!! te is kezded?
    "nem az én munkám!" -ra szép kis képeket lelhetsz fel a neten. ugye te nem így gondolod!?
  • irkab1rka
    kul. A SE kapcsolattartó faszit meg lehet anyázni.
  • onimusha
    ideje volt, ELÉG KÍNOS, hogy eddig tököltek, nokia márkabolt szinte félkerületenként van.
  • izb
    Nem ezért van ott:))
  • semi
    épp a múlthéten kerestem egy márkaboltot, mert nem akartam a mobilszolgáltatóknak adni a pénzem és nem kerülne sokkal többe a készülék, mint náluk, részletet meg mindegy ki adja ők vagy a bank (sok esteben jobb, ha a bank)!
    a lényeg:
    nem mondta volna a SE kapcsolattartó faszi, hogy nem sokára nyílik egy! egyszerűen csak közöltew hogy a SE nem foglalkozik közvetlen értékesítéssel M.o.-on
  • ZsirosKwork
    supacool