9
-
FTeR #9 tök jó, h most már az a jobb program, amiben több hibát találnak. :)
(nem lenne ekkora cik iaz egész, ha mozzila nem verte volna annyira mellét, h milyen hibátlan a programjuk)
egyébként bármennyire nehéz felfogni, ms nem azért adja havonta a javításokat, mert nem képes hamarabb elkészülni vele, hanem azért, mert így nem csak kényelmesebb a vállalatok számára, hanem biztonságosabb is. Egy nyilvánosságra került javítás, ami nincs feltelepítve sokkal veszélyesebb, mint egy elméleti rés. A nagyon kritikus hibákra , meg soron kivül is kiadják a javítást. -
#8 Igen, ha a benne levo kodokrol van szo. Elvileg (mondom, elvileg) egy nyilt forraskodu szoftvert tobb szem lat, tobb esely van a javitasra, ha az elterjedt. De meg sajna nem volt pelda annyira elterjedt OS cuccra :( -
kev #7 Nekem az a véleményem hogy minden nyilt forráskodú szoftver, csak annyira biztonságos mint egy olyan széf, aminek tudom a kódját... -
#6 És a javitási idő a microsoftnál hónapokban mérhető a FF-nál meg napokba. Tehát a hiba/év semmit nem mond, többet mond a tudott hibák és a javításuk között eltelt idő, mert addig nyitott a rendszer. És ez az FF javára billenti a mérleget. -
FTeR #5 linuxra vírusos telepítőt lehetett letölteni a mozzila.com-ról...
ha statisztikát nézzük, akkor az IE összes hiba/5év és az FF összes hiba/1év-nél FFre havi bontásban több biztonsági rés jutott. -
#4 Hát... Semmi sem tökéletes, de azért én is a FF-ot használom 80%-ban.
Azért érdekes, hogy még vírustámadás nem igazán volt rá, de a javítások lassan sűrűbben jönnek, mint az IE-ben. -
masek #3 én is azt hittem, hogy pár napon belül megint rakhatom fel, pl firefox 1.0.8... persze csak a késés.. -
#2 Vajon mennyi a hírértéke ennek a cikknek egy héttel a frissítés megjelenése után? -
RpPRO #1 Regi hasznaloja vagyok mar a Mozillanak, imadom es nagyon hozzaszoktam. A html szerkesztoje nagyon jo.