Útikalauz blogereknek, avagy hogyan játsszuk ki a cenzúrát

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a jellegénél fogva nincs rá megoldás.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

smv
Persze, hogy nem, hisz mindennek, amit mondunk következménye van. fõleg, ha a médiával, vagy 'a felsõbb hatalommal' szemben nyilvánítjuk ki véleményünket.

Starcraft + Diablo III - esemve

lpapi
Háát nem pont ilyesmire gondoltam, de ezt a megasztárosdit nem is minõsítem inkább... Csak, ha már TV2, akkor a parlamenti tiltott helyen való dohányzós?

\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/

jaja... lsd: TV2 megasztár fórum. Minden 2. bejegyzést törölték, de NYOMTALANUL!!! Csak 1-2 hozzászólás maradt, amibõl lehetett sejteni, hogy valaki olyat írt amit nem akartak. (persze a trágár szöveg nem volt cenzúrázva...úgyhogy nem tudom mi lehetett az )<#levele>

TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu

lpapi
Mert nálunk nincs cenzúra? Rengeteg szemétséget itt sem mernek leírni médiába mutatni sztm, ha véletlen igen akó repül aki kimondta, megmutatta...

\"Az igazi nagyság mértéke az, hogy mekkora szabadságot adsz másoknak, nem pedig az, hogy menyire tudsz másokat arra kényszeríteni , amit te akarsz.\" /Larry Wall/