Akár a jövő héten indulhatnak a kínai űrhajósok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ph03niXx
A kinaiakat ne szidjuk, rendes emberek. Az meg, hogy az ocska cipot ratok sozzak, az az o kepessegeik dicsoitese, es sajat magatok lesajnalasa. Nekik is meg kell valamibol elni...

A cikkhez meg annyit, lehet, hogy elore nem jelentettek be, mikor lovik fel a Shenzhou V-ot, de amikor vegulis fellottek, eloben kozvetitette az osszes kinai csatorna...

Class is over.

nagyfel=Nagyfal. Bocsi. Elírtam. 😊

A kínai nagyfel sem "hosszú életû" és még nem is hosszú. 😊 Igaz?

Amúgy hajrá a kínaiaknak, ha ettõl fejlõdik a tudomány, az ok.

Csupáncsak annyi, hogy van elég saját - jelenleg munkanélküli - munkaerõnk, aki nyomorog, és hidd el, nem minden magyar lusta.
Ám jön a keleti munkaerõ, elviszi a munkát.
Plusz a tõkét kiviszik az országból.
Plusz gyakran gagyi dolgokat sóznak ránk ellehetetlenítve a hazai/már-már EUs ipart.
Pl textil dömping.
Plusz már 50000-en vannak, ez már erõs kisebbség, iskolát építenek nekik, szaporodnak....
elitélem a raszizmus, nem is errõl van szó, de menjenek haza a kínaiak.
Bár, elismerem, a bambusz öntetes kajájuk eredeti, finom 😊

OFF
"2005: Ember lép a Marsra, de az expedíciónak váratlan mûszaki problémákkal kell megküzdenie."
Hát jo lenne ha belehuznának még van kb 3 hónapjuk <#vigyor4>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Esrohnoil
Ennyit a sárkányról...
Alul a 2018-as bejegyzés a fontos ebbõl a szempontból. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Azért ez az orbitális egység nem egy rossz dolog...

Kara kánként folytatom tanításom.

Kb. 9 méter hosszú, tömege 8 tonna. Hasznos belsõ térfogatát nem tudom, a Szojuzé kb. 10 légköbméter, ezé is hasonló lehet. Ha budapesti vagy, vagy erre jársz, érdemes megnézni a Közlekedési Múzeumban a Szojuz 35 visszatérõ egységét, akkor tudsz viszonyítani a méreteket illetõen.
uniu
hol lehet azt latni, hogy mekkora ez a cucc ?

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Az oroszok egy nagyjából ekkora kabinba három embert ültetnek be. Azért van az orbitális modul (a neve is utal rá, hogy a keringési pályán ebben tartózkodnak az ûrhajósok), hogy kicsivel tágasabb helyük legyen és a munkához szükséges berendezések is elférjenek valahol. A kis kabinban pedig csak fel- és leszállásnál tartózkodnak, akkor pedig minek a nagy hely, nem viháncolnak, örülnek, hogy lyuk van a hátsó felükön. Az elsõ ûrrepülésük kivétel volt ez alól, ott végig a visszatérõ egységben ült az ûrhajós, de nem ez az üzemszerû mûködtetés rendje.
Ami a kabin állapotát illeti, gondolom a visszatérés után láttad. Ne csodálkozz, hogy a légköri fékezés után kívülrõl elég pocsékul néz ki.
GulaSoft
A 14 jelölt közül azokat választották ki akik még a többieknél is kissebbek voltk, és csak egész apró levegõvétellel életben tudtak maradni.
Legalábbis az elsõ manus csak cipõskanállal fért be a járgányba, és meglehetõsen szarul nézett ki mikor visszaért. Most ugyan abba a kabinba 2 kínait préselnek be. Bár persze ugye mint tudjuk sok jó kínai kis helyen is elfér. (Gondolom Ti is jártatok már olyan kínai étteremben, ahol vagy 10-15 kínai dolgozott felváltva, és a konyha hátuljában lévõ kis szobában laktak (persze amelyik már elég adót elcsalt az már mercivel jár))
Egyébként az elõzõ kabin tisztára úgy nézett ki, mintha a sufni hátuljában rakták volna össze roncsokból, vagy mint (ha valaki emlékszik még rá) a Pirx kapitány címû magyar scifi remekmû, ahol a kávéfõzõ volt az ûrhajó, és az iskolai menza kenyereskosara a kilövõállomás.
Azért nem egészen. Az önálló mûködésre képes orbitális modul több dokkoló egységgel mindenképp a kínaikat dícséri.
dokar
Kínai ûrállomás, olcsó és pocsék kínai cipõk és ruhák. Ez ám a globális kereskedelem. <#alien>

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Szojuz CV (China version) 😊
ez az egész masina úgy ahogy van egy összelopott tákolmány.

jah, arról híresek...

Nem Sencsu hanem Sencsou lenne az szerintem.
má ide is betörtek..........
[NST]Cifu
Pár év? Azért attól még nagyon messze vannak. Jelenleg másfél évente küldenek fel egy ûrhajót....

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sztem pár éven belül mennek a kinaiak a Holdra.2018-ban az amcsikat kész metropolisz fogja várni😊))))

Rafaelo
nem elég olcso a hamis cipõ amit behoznak
rohatt kinaiak

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

nekik mind1, ember van elég, és az adóval sem kell úgy elszámolniuk mint mifelénk, vagy nyugatra - építenek másikat
Úgyis csak azt jelentik majd be, ami sikerült 😉 Nameg ki tudja hányszor próbálták eddig már
jonnie
Kíváncsi vagyok hogy hánydjára sikerült nekik fellõni, és élve lehozni az ûrbõl az emberüket?

valamit
mér nem veszik át a kínaiak az ISS üzemeltetését? már miután majd az Usa lemond róla

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Kína egy külön világ....<#felkialtas>

...de az ötlet nem rossz.

szerintem azaz ûrállomás nem lesz túl hosszú életû

Lioness
Kiváncsi vagyok mire jutnak! <#vigyor2>

Adjatok kölcsön Jüan-t!!!

\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html

hmmm, különös. a világ 30 országa azon fáradozik, hogy egy nemzetközi ûrállomást hozzon létre, ezek meg csinálnak maguknak egyet. hmmm. különös. mintha ellentét lenne a világ és kína között. vagy csak én állok negatívan a dolgokhoz?

és? mi bajod velük?

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

akyyy
az egész város tele van kínaival, az áruházukról nem is beszélve<#gun>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pharaoh
És persze Tibetet se felejtsük el, ahol még most is átnevelés folyik, aki ellenáll azt meg jól bebörtönözik.

Pharaoh
Ahelzett hogy rakétákat épitenek, inkább javtitanának a belsõ területek élõk nyomurúságos életviszonzaikon.

Hát kommunizmus gyakorlata miatt nem sokat tudunk a Kina belsö ügyeiröl. Például Kina nyugati határánál polgárháború van, a muszlimok ellen. Nem is részletezem tovább....

www.designgyar.hu - honlapkészítés, logótervezés, arculattervezés

A sárkány hamarosan uralni fogja az egész világot, ..reméljük hogy békésen, és nem erõszakosan fogja tenni.)
Hajrá Kína!