9
-
worldwideweb #9 Én egyszerűen nem is figyelek a reklámokra.Az ötleteseken jót röhögök de attól nem fogom azt venni amelyiknek jó a reklámja. Én inkább a tapasztalatomra és más (nem elfogult) véleményére alapozok. -
#8 Én bánnám. Nem szeretem a reklámokat. Agymosás az egész. Komolyan nincs jobb dolga az embereknek mint reklámokat nézni (hallgatni)? És ha már kényszer az egész (lásd a fenti cikket), akkor már baj van. Tudom, tudom.. ahogy elkapcsolhatom a tv-t úgy mehetek másik utcán is, ahol nincs hangosreklám. -
#7 Én nem bánnám ha személyre szóló reklámok lennének pl a TV-ban, sok mosópor meg OB tampon helyett mást jobban elviselnék. (Hardwer, autó, stb) -
Béla bácsi #6 Az a jövő nemhogy nincs messze, az már a jelen... -
#5 "Ha cégek annyi pénzt költenének a fejlesztésre, mint a reklámra, nem kellene reklámozni a termékeiket." (Will Rogers)
Úgy tűnik, hogy egy olyan szomorú jövő felé tartunk, mint amilyet a Minority Report című filmben is láthatunk.. az ember nem mehet majd be olyan helyre ahol ne zúdulnának rá a személyre szabott reklámok. Ettől már nincs messze az a jövő sem amiben az ember tényleg csak egy darab elem lesz, müködtetve a nagy gépezetet... -
#4 Más cégnél, ahol nem költenek annyit reklámra olcsóbb is a net.
Csak hát a sok reklám miatt mindenki őket választja. -
Fenjoy #3 nem lennének reklámok fele annyiba kerülnének a termékek dehát a naplokokat elkell tartani... :) -
jefferson83 #2 Ez már tényleg nevetséges. Én nem szeretnék olyan városban lakni ahol minden megszólal és nem tudok nyugodtan sétálni sem. Eljön az idő amikor még a csapból is a reklám fog folyni, szó szerint. -
szombi #1 Álljuk körbe őket és nevessük ki!