Médiainfó.hu

Hangos táblákon reklámoz a T-Online

A táblák kétfajta témában - strand és foci -, kétfajta hanggal készültek el, amelyeket a főbb közlekedési csomópontokban helyeztek el.

A hangos citylight táblák működésének elve, hogy a plakáthoz egy hangfile tartozik, amennyiben valaki a tábla hatósugarában tartózkodik, a tábla aktiválódik, és elindul a lejátszás. Ha a nézelődők kilépnek a citylight hatósugarából, a szoftver rövidesen befejezi a lejátszást és kikapcsol. A beállítások szerint a tábla éjszaka 11 és hajnal 6 óra között nem ad ki hangot, ezzel biztosítva a környék esti nyugalmát.

A kampány keretében egyelőre szeptember 30-ig láthatóak-hallhatóak a reklámok a budapesti utcákon, de a cég nem zárkózik el a folytatástól.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • worldwideweb #9
    Én egyszerűen nem is figyelek a reklámokra.Az ötleteseken jót röhögök de attól nem fogom azt venni amelyiknek jó a reklámja. Én inkább a tapasztalatomra és más (nem elfogult) véleményére alapozok.
  • Valentino #8
    Én bánnám. Nem szeretem a reklámokat. Agymosás az egész. Komolyan nincs jobb dolga az embereknek mint reklámokat nézni (hallgatni)? És ha már kényszer az egész (lásd a fenti cikket), akkor már baj van. Tudom, tudom.. ahogy elkapcsolhatom a tv-t úgy mehetek másik utcán is, ahol nincs hangosreklám.
  • Pharaoh #7
    Én nem bánnám ha személyre szóló reklámok lennének pl a TV-ban, sok mosópor meg OB tampon helyett mást jobban elviselnék. (Hardwer, autó, stb)
  • Béla bácsi #6
    Az a jövő nemhogy nincs messze, az már a jelen...
  • Valentino #5
    "Ha cégek annyi pénzt költenének a fejlesztésre, mint a reklámra, nem kellene reklámozni a termékeiket." (Will Rogers)

    Úgy tűnik, hogy egy olyan szomorú jövő felé tartunk, mint amilyet a Minority Report című filmben is láthatunk.. az ember nem mehet majd be olyan helyre ahol ne zúdulnának rá a személyre szabott reklámok. Ettől már nincs messze az a jövő sem amiben az ember tényleg csak egy darab elem lesz, müködtetve a nagy gépezetet...
  • toyotakacsa01 #4
    Más cégnél, ahol nem költenek annyit reklámra olcsóbb is a net.

    Csak hát a sok reklám miatt mindenki őket választja.
  • Fenjoy #3
    nem lennének reklámok fele annyiba kerülnének a termékek dehát a naplokokat elkell tartani... :)
  • jefferson83 #2
    Ez már tényleg nevetséges. Én nem szeretnék olyan városban lakni ahol minden megszólal és nem tudok nyugodtan sétálni sem. Eljön az idő amikor még a csapból is a reklám fog folyni, szó szerint.
  • szombi #1
    Álljuk körbe őket és nevessük ki!