Topic kronológia

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

prezi
annak nem lesz jo vége...

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

0Fritz0
Csak keményen.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

SpecTator
leszarom nem foglalkozok semmivel és senkivel azt csináltok amit akartok...

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

PLackó
prezi
idióták 😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Láma!
meggyözödtem<#hehe><#bee1>

Taranov
Örök szabály, hogy ne idiótázz le másokat, amíg nem gyõzõdtél meg róla, hogy te különb vagy 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dichter
Szerintem is jó ötlet. Mondjuk biztosan jobb, mint egy-két olyan topik, amelyek már több 10.000-es hsz számot értek el, és kb annyiról szólnak, hogy beírják az idõt. Nem akartam megsérteni senkit, de az a topik tényleg értelmetlen, ebben legalább látok valami rációt.

Láma!
öööö, akkor sry<#vigyor5>

PLackó
pff.<#lama>

PLackó
pedig neki írtam.(SpecTator)

0ppika
<#kocsog>

http://epica.nl

Láma!
te idiota, nem is neked irta!!!

shrek82
sztem is jó 5let.. 😊

Sztem ezt beszéljétek meg inkább privátban, ne szarjátok tele ezt a topicot flémmel..

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

SpecTator
huu de utállak te annyira hülye vagy honnan veszed h egy hoónapj vagyok itt?

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

SpecTator
akkor töröltesd te elmebeteg

PLackó
1 hónapja van itt de már osztja az észt..

0ppika
omg, szerintem jó ötlet, esetleg neked kéne ban a telefonos bolhatopikért <#lama>

http://epica.nl

PLackó
miért kapna?

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

akyyy
javaslom légy házigazda és ezekez töröld

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SpecTator
pedig nem is újreg....:I (az újregek törik ilyenen a fejüket) 😄DD

Taranov
Ez eléggé roggyant ötlet, sry 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

SpecTator
sztem ezért a topicért lehet h bant kapsz...:I

Dynamic
Szerinted az összes ember venni fogja magának a fáradságot, hogy ide is belinkelje a topikot amit nyitott?
Szerintem nem.
elsõnek ez a topic

09.25. Topic kronológia

Sziasztok!

Ritkán van idõm és lehetõségem mostanában gép közelébe kerülni hétköznap, és ez idõ alatt sok topic nyílik amirõl nem is tudok, mert a 10 új közül már kikerült.

Megtennétek légyszi, hogy beírjátok ide az új topic-okat?

Sokat segítene nekem, és gondolom vannak még jópáran akik csak néha látogatnak a fórumba.
Természetesen csak addig szeretném, hogy mûködjön a téma, amíg nem kerül kialakításra a nyílt topic-ok idõrendi listázhatósága.
Remélem nem lesz senkinek útban, és írtok majd ide.
Köszi!

Blackgamer

← ElőzőOldal 2 / 2