79
Kérlek linkeld be ide az új topic-okat! | Nem látogatod sűrűn a fórumot? Itt megtudhatod milyen témák nyíltak utolsó látogatásod óta!
-
#39 Nem értek a dologhoz, de lenne egy kérdésem:
A megnyitott topicokat nem egy MySQL adatbázis tárolja? Meddig tartana egy lekérdezést írni, ami rendezi az adatbázist a topic nyitásának időpontja szerint csökkenő sorrendbe és kiírná az első 20 topicot? -
#38 mi van, lázadsz? -
#37 09.25. tudtok-e görkoris játékot
#1 © cicai
létezik görkorcsolyás játék?
ha igen akkor mi a játéknak a neve -
#36 szerintem is jó 5let ez a topic és be is raktam a kedvencekbe.viszont tényleg léne házigazda jog és törölgetni az offot. -
#35 LOÁL és mégis megszületett a topik :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#34 Több mint egy évvel előtted regelt -
#33 ujreGGGGG -
#32 kérd meg, hogy legyél házigazda, és gyomláld az off-olást (ezt is), és egész használható topik lesz ebből
meg legyen egységes formátuma a topiklinkeknek lehetőleg... -
norbi99 #31 éljenek a konzolosok -
#30 2005. 09. 25. 19:19 - Különleges jelszóprogram -
#29 annak nem lesz jo vége... -
#28 Csak keményen. -
#27 leszarom nem foglalkozok semmivel és senkivel azt csináltok amit akartok... -
#26 Gép vagy monitor hiba? -
#25 idióták :D -
#24 meggyözödtem -
#23 Örök szabály, hogy ne idiótázz le másokat, amíg nem győződtél meg róla, hogy te különb vagy :) -
#22 Szerintem is jó ötlet. Mondjuk biztosan jobb, mint egy-két olyan topik, amelyek már több 10.000-es hsz számot értek el, és kb annyiról szólnak, hogy beírják az időt. Nem akartam megsérteni senkit, de az a topik tényleg értelmetlen, ebben legalább látok valami rációt. -
#21 öööö, akkor sry -
#20 pff. -
#19 pedig neki írtam.(SpecTator) -
#18 -
#17 te idiota, nem is neked irta!!! -
#16 sztem is jó 5let.. :)
Sztem ezt beszéljétek meg inkább privátban, ne szarjátok tele ezt a topicot flémmel.. -
#15 huu de utállak te annyira hülye vagy honnan veszed h egy hoónapj vagyok itt? -
#14 akkor töröltesd te elmebeteg -
#13 1 hónapja van itt de már osztja az észt.. -
#12 omg, szerintem jó ötlet, esetleg neked kéne ban a telefonos bolhatopikért -
Dodo55 #11 09.25. WarCraft4 -
#10 miért kapna? -
#9 09.25. Nagy dudák -
Dodo55 #8 09.25. Telefon adás, vétel -
#7 javaslom légy házigazda és ezekez töröld -
#6 pedig nem is újreg....:I (az újregek törik ilyenen a fejüket) :DDD -
#5 Ez eléggé roggyant ötlet, sry :) -
#4 sztem ezért a topicért lehet h bant kapsz...:I -
#3 Szerinted az összes ember venni fogja magának a fáradságot, hogy ide is belinkelje a topikot amit nyitott?
Szerintem nem. -
blackgamer #2 elsőnek ez a topic
09.25. Topic kronológia -
blackgamer #1 Sziasztok!
Ritkán van időm és lehetőségem mostanában gép közelébe kerülni hétköznap, és ez idő alatt sok topic nyílik amiről nem is tudok, mert a 10 új közül már kikerült.
Megtennétek légyszi, hogy beírjátok ide az új topic-okat?
Sokat segítene nekem, és gondolom vannak még jópáran akik csak néha látogatnak a fórumba.
Természetesen csak addig szeretném, hogy működjön a téma, amíg nem kerül kialakításra a nyílt topic-ok időrendi listázhatósága.
Remélem nem lesz senkinek útban, és írtok majd ide.
Köszi!
Blackgamer