2007-re 100 megabites hozzáférést ígérnek Londonban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Röviseden február 15.-én indul az új közös arculat reklámja Virgin Media névvel, Uma Thurman lesz a reklámarc. A 2007-es távlati tervekben a jelek szerint bekerülhet egy 20Mbps, és lehetséges hogy egy 50Mbps-es is feltûnhet. De a cikkben említett 100Mbps az már most látszik hogy lesz realítás.
Jelenleg pre-DOCSIS 3.0-ás, gyártóspecifikus megoldás van, NTL Arris rendszereit használja. Közben a DOCSIS 3.0 szabvány végre révbe ért tavaly õsszel, 4 csatorna összefogásával 160/120Mbps összekapacitást valósít meg. Az elsõ végleges rendszerek valamikor 2007 végén, 2008 elején várhatók. De nagyobb arányú elterjedés inkább csak 2009-10-re.
most meg ott vagyok, hogy ati és nv driver egy pillanat amikor egy teljes korong fél óra... szóval szerintem az az 1 mega is érzõdik 1500nél is jó volt de azért nem kívánnám vissza a mostani helyett 😊
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Ez a sávszélesség-emelés szép, meg jó, de egy idõ után nincs értelme szerintem. Az átlagfelhasznló 1 mega fölött nem észlel különbséget, a netrádió meg a bróz nem gyorsul, a letöltés meg hát... Ha Józsi letölti, én nem fogom, inkább lemásolom Józsitól. <#nevetes1>#nevetes1>
Elnézést a Sorokért:)
Hiába nyomják magukat a szolgáltatók, nálunk az egyetemi kollégiumokban versenyképes internet van.
Ha kitenném a kapcsolatomat wireless-re, akkor én lehetnék Dél-Buda internetszolgáltatója...
Otthon a falumban most kötik be az ADSL-t, és amint elérhetõ lesz, elõfizetek a leggyorsabb netre,
wireless routeren keresztül pedig megoszthatom a haverok közt. 3 emberbõl már fedezhetõ a tejles költség...
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
50giga mire elég?
Nekem a rövid véleményem az: 100 Mbit sávszél biztosítása - a megfelelõ kiszolgáló-kapacitás fejlesztése nélkül - olyan, mint merõkanállal enni a levest egy lapostányérból.
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az elõfizetõkig elérõ teljesen új optikai infrastruktúra kiépítése pedig nem megy 2 nap alatt, épp ezért a Verizon FIOS-ja lassan terjed. A 2012-ig tervezett project keretében 15 millió végpontot akarnak kiépíteni és project költségvetése sem kismiska, potom 21 milliárd dollár.(ez egy teljes éves magyar költségvetésnek a fele)
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
A DOCSIS 3.0 már évek óta késik, és még mindig nem látható vajon mikorre lesz végre kész szabvány. Pedig a nagy amcsi kábelnet cégek már évek óta verik az asztalt CableLabs-nál hogy siessen mert a piac elmegy mellettük míg õk megálltak. A DOCSIS 3.0 várhatóan 200/100Mbps-et fog nyújtani a jelenlegi 2.0-ás 40/30mbps-e helyett. Azt persze nem szabad elfelejteni hogy ezek osztot erõforrások és 1xre akár több száz felhasználói is közösen osztozik ezen a kapacitáson.
Szinte tuti hogy ez valami lakóparki ethernetes megoldása, ami persze csak egy igen kis lakóközösségre vonatkozik. Az átlagos internet elérés ott is az ADSL amit jellemzõen a BelgaCom ad(az ottani fatáv). A BelgaCom elérése pedig forgalom korlátos 10 és 30GB-os csomagok vannak jellemzõen 4mbps/256kbps sebességgel 30-55 euroért.
Biztosan csak szimpla weboldalakat...
De szerintem nem erre megy ki az egész, hanem arra, hogy elterjedjen a HDTV szolgáltatás, így mindekinek személyre szabottan tudjanak reklámot, szolgáltatást az arcába reklámozni...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
De ekkora átviteli sebességet korát nélkül nem fognak csak úgy oda dobni elénk 10-15 eFt-ért.
Gondolkodj 10E6/8*3600*24*30=3240 GB, nincs is ennyi winyód otthon. Nekem is csak potom 700 GB tárhelyem van itthon winyon és nem szeretném a teljes tartalmát hetente lecserélni. Tehát jelenlek a 10Mbps korlátlan csomag is irreális, nem szükséges. A sebesség viszont sokszor jól jönne. Tehát kompromisszum kell.
azt az 50 gb-t meg szamold ki szepen kb hany perc letolteni 10mbittel. biztos rohadt nepszeru csomag lenne.
Lépcsõs korlát kéne a csomagokra.
Pl:
<50 Gbyte 10 Mbps
<=50<200 2 Mbps
<=200 0.5 Mbps
és akkor korlátan is lenne, meg nem is tudna a szumma letöltés túl nagy értékeket elérni.