14
-
#14 Lehetne most is csinalno 20 orat kibiro notebookot, de az nem lesz 2.5kg az biztos:) -
IoIa #13 Lehet, de a hír arról szólt. -
dez #12 Lehet, hogy nem csak a szivárgási áramot csökkentik. -
Murdoc #11 Bazeg, hol vagyunk még a 20-30 órás nótbuk aksiktól....ejjj, pedig jó lenne ezt fejleszteni, mertszivesen venném, ha mondjuk elmegyek nyaralni a dzsungel közepébe, és ott is tudnék gépezni. Amíg nem lesz legalább 20 óra az aksiidő, addig nem is veszek nótbukot! :) -
IoIa #10 "Ezerszeres élettartamot ígér az Intel az akkumulátoroknál" - ez így marhaság. Az Intel nem aksikat gyárt...
Egy aksinak önkisülése is van, vagyis előbb-utóbb magától is lemerül. Az intel által gyártott termékeken kívül egyéb fogyasztók is vannak egy készülékben/számítógépben, ráadásul csak a szivárgási áram csökkenésére tettek igéretet. -
shabba #9 Ezredrészére csökkenti a szivárgási áramot az Intel új gyártástechnológiája -
shabba #8 Ami a cikk címében szerepel olyat az Intel sosem ígért, ez max a cikkíró fantáziájának a szüleménye. Az Intel a szivárgási áramot csökkentette ezred részére. -
stinkydiver73 #7 Nekem úgy rémlik, hogy a szivárgási áram a fogyasztás 25%-át adja. Ha ezt 1milliárd %-kal csökkentik, az akkor is csak 25%-kal több aksiidő. -
applebalaton #6 ...már csak a "sokat" zabáló merevlemezeket vagy az állandóan swappelő operációs rendszereket kell lecserélni, és a gépeket alapból 2 G rammal árusítani. -
HUmanEmber41st #5 Ha most 1 órát megy az akksiról a notebook, majd megy 2 órát..
Ha a methanolos akksival kombinálják, már elég komoly eredményeket lehet elérni.. -
#4 hiszem ha látom :)
szerintem itt megint marketingesek a szóvivők :) -
dez #3 Akkor viszont az nem 1000%, hanem 100000% (100*1000). (Tehát nem is célszerű itt a % használata, mert azzal max. párszoros szorzót, vagy "osztót" szoktak megadni.) -
juhand #2 Az eredeti Inteles cikkben is 1000 szeres van írva. Ez szerintem is sokak tűnik, de majd kiderül. Mindegy ez csak a szivárgási áram, az átkapcsolási töltés változás azért még marad. -
dez #1 Ejj, ejj, általános iskolai matekot legalább tudni kellene: 1000% az nem 1000-szerest jelent, hanem csak 10-szerest...