723
(Ezüst fülbevaló, Awakened, Arséne Lupin, Jack the Ripper stb.)
-
#121 Ja hát azt hittem a peccsről beszélsz...de ahogy elnézem csak a német verzióhoz van peccs... -
#120 Hát itt: GameCopyWorld -
#119 Én nem próbáltam letölteni, azt sem tudom, hol van... -
#118 Szuper! -
#117 Neked letölti az 1.1-es okosságot? Nekem azt írja, nincs ilyen szerver. :( -
#116 Ha lesz hozzá szerkesztő, akkor elvállalom. :) -
#115 Cska szólok, az 1.1-es Patch -t rakjátok fel, mert elvileg a savegame nem kompatibilis az alap és az 1.1- között.
Szuper! Én most találtam a patch -ot, pedig elértem oda, ahol a demo befejeződött. -
#114 Na hát remélem akkor, hogy elvállalod a honosítást, mert így angolul elég gáz. :( -
#113 Saját képek -
#112 Amúgy kint van! :)
Ezt is megértük! Utókarácsonyi ajándék. :) -
#111 Fórum...(katt a bannerre, ot meg a fórumra)
Megrendelni pl: KATT
Ahogy nézem 23 eurótól kezdődnek a használtak (új ár 26€), és a postaköltség csak 3€ (kevesebb, mint itthon országon belül :D).
Magyarán 30€ alatt megúsznád, nem vészes. -
#110 Mennyibe fájna ez nekem kb?
Február? Nem január? Hol lehet ezt megnézni? A hivalatos honlapon nem látom. Máshol meg mindent írnak. -
#109 UK-ban és az USA-ban februárra emlékszem. -
#108 Hát akkor te meg tudnád rendelni Németországból. -
#107 Mikorra is ígérték a megjelenést?
Január mennyire? -
#106 Hát a fransziával én se, de a némettel igen.
Hát lassan egy hónapja megjelent pedig a német.
(Ja most látom a honlapon: SHERLOCK HOLMES - THE AWAKENED AVAILABLE IN CANADA)
Na de lassan eljön a 2007 eleje is. -
#105 Én már annak is örülnék, ha rendelhető lenne EU-n belül valamelyik országban angol verzió, de semmi hír róla...német és francia verziókkal nem tudnék mit kezdeni sajna... -
#104 Hm, érdekes.
Azért mindig szokott lenni clone verzió is, de sehol semmi. :( -
#103 A fórumon többen is sírnak, hogy eredeti lemezzel sem megy a játék, úgyhogy lehet, hogy StarForce.
Amúgy már Kanadában és Ausztráliában is megjelent, előbbi bár lehet franciául, de utóbbi tuti angolul. -
#102 Hát még mindig nem találom sehol. :(
Milyen védelem van ezen? -
#101 Ha felteszed a kérdést a játék topikjában, szívesen segítek...de ez nem az a topik... -
Henry92 #100 Sziasztok elakadtam a sherloch hlmes:The case of the Silver Earring-ben.
Ott hogy a fairfax színházban vagyok és nem bírok bemenni a "díszlet szobán" át a "rideg szobába" mert kéri a kulcscsomót de az nekem nincs az eszközök között!Ha valaki tud segíteni létszives segítsen! -
#99 Na már 1.1-es patch -e van.
Már csak egy apró bibi van, hogy nincs mit kijavítani. -
#98 Priviben válaszoltam. -
#97 Hogy érted ezt? -
#96 Érdekes.
Bár egy *.exe -vel mit kezdenek? :) -
#95 Már több angol nyelvű országban is megjelent. Én már láttam krekket is... :) -
#94 Hát azóta sincs még. :( -
#93 Hát gondolom még azért nincs, mert még csak kb. 5 napja jelent meg.
De jövő héten már remélhetőleg lesz.
De még németül is szoppantyú lesz, mert a kvíznél tuti padlótfogok majd.
Pláne egyedül. -
#92 Tessék: KATT -
#91 Hát elvileg már megjelent a német, a német honlap fóruma szerint.
De én nem találom sehol. -
#90 Már leírtam ezt párszod, de elég idegesítő, hogy pont a kalandjátékosokat szopatják állíndóad, mert ha kijön egy hentelde, azt tuti dos-ből is lehet szerkeszteni. -
#89 Hát ez az, lassan ez lesz a magyarítások legsarkalatosabb pontja... -
ricky #88 ha gondolod én majd szívesen segítek. Az AGatha Christie-s játékot is megakartam már csinálni, csak nincs hozzá szerkesztőprogi :( -
#87 Nem biztos. A kiterjesztés neve csak egy dolog, valószínűleg sajátságos formátuma lesz... -
#86 Pedig *.dat -ra van rengeteg progi, valamelyik csak jó lesz. -
#85 Hát igen. Épp az imént próbáltam meg én is MMster korábbi progijával, de nem ugyanaz a formátum. -
#84 Hát én néztem Powerhex Pro-val, de csak karakterlimiteset enged, különben nem indul el a játék, így meg semmi értelme nincs.
Kár, hogy nem jó hozzá a SE-progija. -
#83 Semmivel. Azért írtam, hogy ha lesz szerkesztőprogi - ahogy az előző Sherlock játékhoz is csináltak szerkesztőprogit. -
#82 Az jó lenne nagyon.
Te mivel nyitottad meg?