Sherlock Holmes sorozat

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudnál segíteni abban, hogy az Agatha Christie... játékot, hogyan tudom magyarosítani? Azaz mivel tudom átírni a szövegeket?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

hykao
sajna nem
És ezekrõl hallottál valamit? :

# S.Holmes-The case of the Rose Tattoo
# S.Holmes-The case of the serrated scalpel

hykao
szarabb
az is ilyen játék mint a silver earring, vagy az szarabb még? (Mármint a mistery of the mummy)

hykao
Ja igen, emlékszem. Nem tom van-e hozzá magyarítás.
jah, és kösz

valami múmiás a címe

hykao
Melyikre gondolsz "elsõ részként"?
Hasonló játék mondjuk a nemrég megjelent "Agatha Christie: Tíz kicsi néger" c., itt a topikja: KATT
(magyarítás még nincs hozzá tudtommal)
Nem tudjátok, az elsõ részhez is van magyar verzió? Vagy valami hasonló játék? Az ezüst fülbevaló...-t most vittem végig és tetszett. :)

na jó, arra gondoltam :)

hykao
Ó ezek még csak "concept art"-ok sajnos...

hykao
Figy. Mondtam már: a topikjában adok ötleteket. Nincs az az Isten, hogy nem lép tovább ecsém! Csak gyere oda, s garantálom, hogy a segítségemmel tovább fog lépni...már álmomból felkeltve is vágom a történetet elejétõl a végéig...
grebber
Hát én csak abban merek reménykedni hogy ez nem olyan lesz az én szempontomból mint az ezüst fülbevaló ,mivel az bármit csinálok nem lép tovább a következõ részre :(

Next PC upgrade: 2022

biomage
úgy döntötem hogy nem várok holnapig.
sajna csak azt az egy weboldalt találtam amit te be linkeltél

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

hykao
Szerintem még nem nagyon fogsz sajna találni, bár ne legyen igazam.
biomage
holnap körülnézek a neten infót keresni a játékról

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

hykao
Hát én is remélem, hogy jó lesz, legalább olyan szintû, mint "Az ezüst fülbevaló esete", bár messze még a megjelenés, ha csupáncsak concept art-ok állnak egyelõre rendelkezésre... :)
biomage
jó játéknak néz ki bizto hogy megszerzem ha kiadják

hykao
"A Frogwares bejelentette Sherlock Holmes játéksorozatának harmadik darabját The Awaken alcímmel. A Múmia rejtélye és az Ezüst fülbevaló után a The Awaken valamikor jövõ októberben fog érkezni. Ez az elsõ, teljesen valós idejû 3D-s rész, a rejtvényvek bonyolultsága nem változik, sõt a fizika, a fények és a grafika segítségével még bonyolultabb fejtörõket eszelhetnek ki a készítõk."

Forrás: GAMESTAR

Az elsõ concept art-ok: KATT IDE
← ElőzőOldal 15 / 15