723
(Ezüst fülbevaló, Awakened, Arséne Lupin, Jack the Ripper stb.)

• vigeza
    KIROL-nak az ajtó mellet ahogy be mész a jobb sarokban van szén azzal tudsz írni
  • vigeza
    Hogyan tudok füstöt csinálni viz megvan de edényt a többi cuccnak nem találok????
  • kirol
    Hát itt: #147, csak már lemásoltam.
  • Linne
    Köszi
  • hykao #157
    olvass vissza, nemrég írtam le...
  • hykao #156
    hogyan tovább? ahhoz tudni kéne, hol vagy és mit csináltál eddig.
  • Jinx4169
    hogy jutok be a 12es raktárba?
  • kirol
    Ja tényleg ezt ki is felejtettem. Nálam minden szűrőbaromság maxon, meg amúgy is minden legnagyobbon 1280*1024-ben és állandó a 60 FPS.
    Ami nem elhanyagolható, mert van olyan kaland ami alapból lezúzza a CPU-t a semmiért.

Na de hogyan tovább? #150
  • hykao #153
    Ja, kalandjátékhoz képest elég szép a grafika, és még gyors is.
  • hykao #152
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rendezd sorba a számokat 1-10-ig! A kis számozott cilindereket (vagy nem tudom mit akarnak szimbolizálni itt) el tudod rakosgatni ide-oda, aztán meg szépen sorban visszarakosgatni, és kész is
  • kirol
    Amúgy nagyon jó játék lett.
    Nem tudom hány %-nál járhatok, de lényegesen kevesebb szöveg van benne, mint az Ezüst fülbevalóban, mert ott ennyi idő alatt már kb 50 emberrel kellett beszélni.
    És ahogy látom inkább fellazították a játékot egy kis ügyességi feladatokkal, pl. ajtónyitás, a lejárati palló felnyitása stb. (Megjegyzem én teletöltöttem vízzel azt az üstöt, vagy mit, de nem volt benne semmi.:))

Meg nagyon szép lett, itt sem spóroltak a csillogó felületekkel.
  • kirol
    Már megvan. Szén. Viszont most lövésem sincs, hogyan tovább.

Hülyeséget írtam, a vasrudat, amivel a ládákat nyitottam ki én balga hirtelen ceruzának néztem ekkor a rajzon. :)
  • hykao #149
    ceruza? na az hol van, mert én olyat nem láttam sehol :)

(papír a földön...de még kell valami - nézz körül a pincében...)
  • hykao #148
    nem. az ajtókereten is van valami fölül, ha jól emlékszem.
  • kirol
    Én azt nem tudom, hogy a holttest mellett a kőtáblában lévő írást hogy másoljam le. Valami papírra kell besatírozni? Ceruza mondjuk van, de papírlap az nincs.
  • Jinx4169
    *kitörve
  • Jinx4169
    hát a fészeren cssak az kell h észrevegye h nincs kitötve nem?létrával néztem,de csak a fal előtt találtam lábnyomot(a benti mert a kintit nem tudo megvizsgálni)annál minden megvan.
  • hykao #144
    fészer ajtófélfáján is megtaláltad, amit meg kell? a kerítésnél, ahol a "kis fasz" van (a "kis faszt" létrával nézted meg?), mindent megnéztél, megtaláltál a lábnyomoknál? (ha igen, akkor már nem tudsz rázoomolni)
  • Linne
    Sziasztok
    Tudja valaki, hogy a diliházban a zárat, hogy kell kinyitni?Köszi
  • Jinx4169
    hali én még a legeljén vagyok amikor az elszökött csávót kell keresni és igazán nem tom mit kell...megvan a rajz a öldön a lábnyom mlértete plusz h hiányzik vmi belőle,egy golyó,a zár nincs kitörve,az a kis fasz a keritésen,és most?thx
  • kirol
    A kocsma asztalon lévő szimbólumokat nyomd meg, azt a 4-et.

Amúgy 3 hsz-el lejjebb ott van: NINCS: nem kell megnyomni, J:jobb, B:bal. Felülről indul a számozás.
  • vigeza
    Lementem a pincébe valaki segitsen hogy az ajtó bal illeve jobb oldalán levő gombokat milyen sorrendben kell megnyomni ezzel tökölök már egy ídeje de nem tudok rájőnni.
    Valaki segitsen kérem:
  • hykao #139
    Mid van eddig?

Ha megvan már a postás csomagocskája a csempésztől, akkor a késsel kibontod, majd a műkezet odaadod a kocsmában a félkezű vendégnek. Az így felszabadult kampót elrakod. A kötél a nepáliak lakhelyével szemben, egy zsákon van. Kampót összekombinálod a kötéllel. A kötél-kampó kombinációt használod a 12-es raktár hiányos kapu feletti farácsozatán, majd a kampót a súly fülébe ügyeskedve kipattintod a reteszt...
  • nopudva07
    Ehh..
    Egy angol nyelvű fórumon olyasmit írtak hogy valami falon lesz.
    Már végig néztem az összes falat a kikötőben.
    Köszi szépen!
  • kirol
    Emlékszel arra az épületre, ahol a csávót kerested? Amin a piros jel van?
    Na annak a bejáratának a jobb oldalán a hordón/zsákon van.

NINCS B.3 - J.2
  • nopudva07
    Valaki árulja el pls, hogy hol találom a kötelet a kampóhoz!
  • kirol
    Megvan. Horgászni kell.:)
    Nagyon ott van a szeren!
  • kirol
    Vagy esetleg a bejárat feletti hukas hálón gondoltam, hogy bemászok, de mivel magasan van, nem lehet. És hordót se tudok odavinni. Bár nem hinném, hogy Sherlock az a bemászós típus lenne. Mondjuk tök logikus lenne, pl. azt a nepali vagy milyen kiscsávót idehívni, ő felmászna, beférne, kinyitná az ajtót lelülről és kész. De ez se megy. Egy létra is van a kocsmában, de azt se lehet lenyúlni.

Más logikus ötletem nincs. :(

De valamit tuti itt a rácshálónál kell ügyködni.
  • kirol
    Hát ha szemből nézzük, jobboldalt az ablakra azt írja, hogy ott van valami. De b@szik megvizsgálni nekem.
    Pedig próbáltam mindennel, bár a leglogikusabb a késsel felfeszítés volt, de az se jött be.
    Sőt! szivem szerint és azt az ott fekvő hordót is odagurítottam volna a zablakhoz, hogy beskubizzak, de azt se lehet.
  • ace02
    szevasztok!
    valaki meg tudja mondani, hogy a kikötőben hogyan lehet bejutni a 12-es számú raktárba? elakadtam...
  • kirol
    Hát az igaz, de ha már van, felrakom. Érted. :)
  • hykao #130
    Hát ha nem raktad volna fel a peccset, akkor nem kellett volna ugrasztani... :)

Nem tudom, hogy miért...
  • kirol
    Hát nekem jól jött az "átugrás", mert már a denót is kb 50x kezdtem el anno, mire végigvittem a mentés hiánya miatt.
    És most is beobtam volna a mentéseim miatt, ha az 1.1-el is megint mindent végig kellett volna néznem.

Amúgy keresem agyba-főbe a szerkesztőt, amivel meg lehet nyitni rendesen, de semmi siker egyenlőre.
    Viszont tök véletlenül megtaláltam azt az editort, amire tökre hasonlít mmster Silver Earring-os progija. Vajon miért? :)
  • hykao #128
    Köszi. Nos hát akkor egyelőre nem érdemes felraknom ezt a peccset, mert se az átvezetőket, se a párbeszédeket nem akarom továbbugrasztani. Majd mentek a kvíz előtt (bár remélem tudni fogom a válaszokat...), a főmenü alatt meg, hogy van-e zene az nem izgat - és az első pályán már túl vagyok :)
  • kirol
    Na csak az NFO-ben találtam meg, ott ez van:
    ~ You can skip dialogues and cutscenes by pressing 'Esc' key.
    ~ You can save your game during the quiz.
    ~ The music in the main menu does not stop anymore.
    ~ Fix a freeze during the first level loading screen on some computers.

The savegames of the 1.0 version of the game are not compatible with the 1.1 version.

És tényleg zsírul eltüntette a mentéseimet. Kezdhetem előrről. Francba.
  • kirol
    Olyat nem tudok.

De elvileg ezt:

- You can skip dialogues and cutscenes by pressing 'Esc' key.
    - You can save your game during the quiz.
    - The music in the main menu does not stop anymore.
    - Fix a freeze during the first level loading screen on some computers.
  • hykao #125
    Kérhetném nem közvetlen linkkel? (szeretném elolvasni, hogy mit javít az 1.1-es javítás)
  • kirol
    Pl. ITT.

Na de ehhez meg kellene az, amit nem tudok letölteni. :(
  • hykao #123
    És az hol elérhetrő?
  • kirol
    Az angol 1.1-es Patch ról beszélek!