52
Ninjás verekedős ugrálós
-
Szolnokboy #12 ekkora egy fos gamét te jó ég és még vannak emberek akik ilyenekkel tolják...2005ben :S:S:S -
Kindgrind #11 üdv.
hogy lehet elinditani a játékot? -
MeTaL #10 jo menj már mi ez a hulladék ? :DD
-
#9 Kösz sikerült de most meg a cdkey-t nem fogadja el ellenőrzi egy jó ideig aztán meg hibát ír ki. -
abonyitomz #8 ha mountolod akkor két virtuális meghajtót csinálj , mind a 2be külön külön mountold be a képfájlokat -
#7 Nekem az install végén hibát ír volt valakinek ilyen hibája? -
#6 A BGE, Psychonauts azért több volt mint "ugrálós akció game", azok elég erősen kalandjátékok is voltak. -
abonyitomz #5 kipróbáltam , sony cdre írtam és müködik!
akinek tetszett a rayman 3 , beyond good and evil , psychonauts és egyéb ilyen ugrálos akció game akkor ANNAK EZ a játék kötelező!
irányítás elmegy , grafika se rossz , zene hangok is jók | hamarosan nyomatok képeket a játékból -
#4 A képek alapján szerintem is elég igénytelen, de ha valaki kipróbálja azért írja le mennyire :D -
#3 Gagyisásgan tűnik! -
#2 Már lehet tölteni :
http://users.atw.hu/wanadoo/szekcio6.htm -
abonyitomz #1 A napokban megjelent egy elég jó kis játék a neve I-Ninja! 2 cd-n terpeszkedik a game , tehát tartalmát tekintve nem szenved hiányban!
A játékon starforce védelem van , de ez senkit se rettentsen vissza , mivel akinek a crc 2005 vagy akár a tm sunrise ment annak EZ IS menni fog! Jó próbálkozást és játékot!
Mellékelek pár kedvcsináló képet: