I-Ninja

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én kitudtam irni 2*es sebességgel sony cd íróval sony lemezre de egykét hülyegyereknek nem fogom lekamerázni , enyi , csá amugy már akkor kiaaksztottam mikor a starforces kijött , mehettek alukálni

abonyitomz!

Feltûnési viszketegség! <#violent>
Nah,igen,én is most tõltöm a RELOADED verziót,ami 3cd. <#hehe>
"hi én meg nem tudom feltelepíteni, mert állandoan valami hibát ír ki a legvégén, hogy tegyem vissza a 1-es cd-t a meghajtóba visszarakom, és valami install excepted hibával leáll..."

Rusy!
Ez a 2cd-s változat Starforce-os,nekem is megvolt,és nekem is Except hibával leáll,tehát a starforce védelem közbe szól,ezt nem is tudod kijátszani,inkább szedd le a Reloaded verziót,3cd igaz várni kell rá,dehát megéri,mert ez tuti mnni fog!<#email><#vigyor2><#wave>
A JÁTÉK INDÍTÁSA:

- Csinálj két virtuális meghajtót a daemon tools-ban és külön mountold be a két cd-t.
- Telepítsd fel a játékot
- Húzd ki a cd/dvd -bõl a kábelt
- Indítsd a játékot és írd be a cd kulcsot: 7U9L5U-VZYE3C-NJ4ZF3-LWY69A
Próbáld meg frissíteni a videókártyád driver-ét.Lehet, hogy az segít.
Amugy meg igen nehezecske jatek :D nem gyerekeknek valo

En amit letoltottem 3 cd-s valtozat volt.2cd a jatek es majd 1 fel cdnyi crack volt hozza azt szepen bemasoltam es megy a jatek semmi hibat nem adott. Amugy ha valaki elkezd jatszani szoljon mert kis segitsegre szorulok majd :D

hi én meg nem tudom feltelepíteni, mert állandoan valami hibát ír ki a legvégén, hogy tegyem vissza a 1-es cd-t a meghajtóba visszarakom, és valami install excepted hibával leáll...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

nekem senki nem tud a gondomhoz szolni?/37/
rorr
sajnos nekem úgy nem ment(mini image) de már megszereztem a 3. cd-t köszi!!!

keresöbe oldalt beirod:i ninja
nem kell crack se:www.gamecopyworld.com:pár kb a mini image.ugyanugy elindul vele de nekem sajnos ugyanaz az eredmény is...
Valóban semmi nyoma a crack-nek.
És ez nem véletlen....
Az eredetileg kiadott I-ninja 2CD-s, a Reloaded viszont 3CD-s
A crack maga a 3.CD, szóval akinek crack kell az töltse le a teljes 3-as cd-t.
Kemény 350MB..

Csak halkan, mert ez illegális...

rorr

Buék!
Szia!
Cracket elküldenéd nekem? Ha jelzed elküldöm az e-mailem priviben....
köszi!

ja:B.U.É.K.!!!
nekem elindul a reloaded,de minek?!amikor new game indul:csak 1kezdökép/alul fekete a kép also fele,fentebb valami hegyek meg viz láthato/marad. a játék megy csak nincs kép a hangot adja.....
valaki játszott már ezzel ilyen formában?
rorr
Én is azt keresem de nincs sehol...................:)

ThugEdge
dugd vissza magyarán szólva:)sztem ilyen kis vicceskedésnek szánták

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

a crack-hez tudna valaki egy linket adni?
elõre is köszi.

Csak halkan, mert ez illegális...

quakerman
A RELOADED verziónál mit jelent ez a mondat:

Plug in your optical drives

Quake 4 The best FPS game!

nekem is ugyanez a bajom
csak nálam az a baj h a gépre nemtom felmásolni a képfájlt mert nagyobb mint 4 giga és az idióta fat32 4nél nagyobbal nemtud mitkezdeni...
szal ha kiirtom a cd t akkor nemlátja a képet se...
van még egy egyszerû MEGOLDÁS!

lehúzni az összes cd/dvd olvasót és írtót utánna mount daemon tools 4be és lehet játszani!

dzsedi
nekem is hasonló problémáim vannak. Feltelepítem a játékot. beadom a serial-t, a játék meg azt kéri hogy rakjam a lemezt másik meghajtóba. kiírni nem sikerült..
Please help!Elõre is köszi.
Ui:egyébként ha egy game nem fps/stratégia hanem kicsit retró attól még lehet jó. De ha valakinek mégsem jön be attól még nem biztos hogy akinek mégis tetszik az kretén.Izlések és pofonok...

Köszi! A többieknek hogyan mehet mégis...???:((

Neked van benne crack?

még nincs ha lesz crack akkor itt találsz
7U9L5U-VZYE3C-NJ4ZF3-LWY69A
Ha valakinek kell:)

Kéne egy kis segítség! Fel tettem a game-t a 10éves fiamnak a gépére de nem akar el indulni...
Azt írja, hogy nem találja a lemezt. Crack nincsen benne, a serialt pedig elõtte el fogadja.
Mit csináljak??? Tök hülye vagyok hozzá!:)

Kösssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ird le bõvebben miben kell a segítség

nincs a játékhoz serial ( feltéve ha az NFOban levan irva)

nekem is kéne egy ki segitség :D

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

asfa
hali.segítenni vki.a serialt kéri de nem tok szerezni pls.vki segítsen elinditani.thx

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

sztem kettõnk közül te vagy az aki suliba szokott menni... ha gyakrabban olvasod a játékfórumot akkor szinte minden nap megtalálod a nevemet a nap bármely szakában de fõleg 09-12ig<#nevetes2><#taps>

pfff

Morpheus
<#hehe>

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

NeoMaN
hülyegyerek, induljá iskolába, csomizd be az uzsidat, és rendesen viselkedj!
:D

fáj az a nagy igazság hogy te egy starforces gamet se tudsz elindítani ? EZ a TE nagy PROBLÉMÁD! nekem eddig minden ment ami azzal levolt védve NEKED meg NEM! amugy egyáltalán nem a kiskorúaknak van a game , de te atzt honnan tudnád ha kise próbáltad... na LÁTOD EZ a külömbség köztem és közted aki inkább sír azon hogy NEM INDUL NEKI a jték... ( na mentem vissza BET ON SOLDIEREZNI ami szintén StarForcos ÉS NEM FOG neked elindulni..) <#nevetes2><#nevetes2><#wave>

[HUN]FaTaL
xD

http://goo.gl/gd6Zi5

de jó hogy van aki egyetért velem, már-már azt hittem csak én vagyok a degenerált amiért nem tetszik, de hál istennek nem :P

arty
senki se higyjen ennek a kis 11évesnek, azt se tudja mi az a sony, nemhogy a cd vagy hogy cd irás :D

fatal :DDDD biztosan megugrott az eladott példányszám, a megcélzott 5-7 éves korosztály gyengébb védelemben leszedte volna torrentrõl ;)))

Forza.

[HUN]FaTaL
ilyen szarral tolni2005ben lol:D és ezt a fost levédték sf3-mal LOLOL:D

http://goo.gl/gd6Zi5

ekkora egy fos gamét te jó ég és még vannak emberek akik ilyenekkel tolják...2005ben :S:S:S

üdv.
hogy lehet elinditani a játékot?

jo menj már mi ez a hulladék ? :DD

CalebJoe
Kösz sikerült de most meg a cdkey-t nem fogadja el ellenõrzi egy jó ideig aztán meg hibát ír ki.
ha mountolod akkor két virtuális meghajtót csinálj , mind a 2be külön külön mountold be a képfájlokat

CalebJoe
Nekem az install végén hibát ír volt valakinek ilyen hibája?
Lacc
A BGE, Psychonauts azért több volt mint "ugrálós akció game", azok elég erõsen kalandjátékok is voltak.
kipróbáltam , sony cdre írtam és müködik!
akinek tetszett a rayman 3 , beyond good and evil , psychonauts és egyéb ilyen ugrálos akció game akkor ANNAK EZ a játék kötelezõ!
irányítás elmegy , grafika se rossz , zene hangok is jók | hamarosan nyomatok képeket a játékból

Lacc
A képek alapján szerintem is elég igénytelen, de ha valaki kipróbálja azért írja le mennyire :D
Carlos
Gagyisásgan tûnik!

Þór vígi þessi rúnar

Oldal 1 / 2Következő →